Hahah sabah programlarina bakayım dedim gülme krizine girdim 🤣🤣 anne ben istiyorum diyor çocuk annesi ben yabancı gelin istemiyorum diyor ahhaa kıyamam ya çocuk çok ağladı 😂😂 Seyirci arasında da zuhalda ki seyirci var 🤣
Çok aşıksınız fakat anneniz o kişiyi istemiyor yinede evlenir misiniz 🧐?
Şimdi gördüm bu olayı. Yani günümüzde yaşanılan ve önüne geçilmeyen bir durum. Genelde ya kaçarlar ya da boyun eğip kabul ederler. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Sıkıntı bir durum ama ancak diyalogla çözülecek sorunlar bence. Birazda ön yargı mevcut. Onunda bir şekilde üstesinden gelinmesi gerek.
Tartısılırda şimdilerdede yabancı gelınler moda oldu hep bizim yerli kızların halt yemesi çok fazla egolu ve havadan bakıyorsunuz bunları yapmasınız heryer güllük gülistanlık.. Seversen evlenirsin ama anneninde gönlünü rızası alarak her şey tamamda kalp kırmak hele hele hayatını sana adamış bir ananın kalbını kırmak bagıslanamaz bir olay.
Anneler haklı çıkar, annem istemiyorsa bildiği vardır. Aşkımı kalbime gömerim annemi dinlerim. Benim annem tarafsız düşünen, iyi niyetli bir kadın ve beni benden iyi tanıyor. Onun önsezilerine güvenirim
Selamlar evlenmem benim bir sevgilim var da annem İstemiyordu ama ben onda gene beraberdim belli bir süre sonra ayrıldım ve sonra annemin dedikleri çıktı o yüzden evlenmezdim