Anneniz evliliğinizi görsün diye sevmediğiniz biri ile evlenir misiniz?

Soruda tam soramadim söyle özetlim. Biz sevgilime 7 yil beraberdik, ailelerimize karsilikli söyledik ama kabul etmediler bizde gizli görüsmeye karar verdik.
Neyse sevgilimin annesi hasta seker tansiyon felan, biz evlenmeyiz biz daha olmayiz, ama annesi buna demiski ben ölmeden senin mürüvetini görmek istiyorum. Simdi benden ayrildi resmen, annem evlenmemi görmek istiyor diye. Ona diyor bu üzüntüyü yasatamam. Benim evlenmemi görmeye hakki var. Ben evlenmeden ölürse ben bunu kaldiramam ama diyor ölene kadar seni sevicem sirf annem görsün diye evlenicem. Hemde kuzeni ile. Simdi düsüniyorum gercekten seven bir erkek, annesi hasta diye evlenmesini görsün diye baska biri ile evlenirmi? Yani sevmedigi biri ile bir hayat gecirirmi o sorumlulugu alir mi? Ben kendimi düsünuyorum asla evlenmem.
Güncellemeler
+1 yıl
hepinize cok tesekkür ederim. Aglamaktan icim disama cikti. Onca emegim, onca fedakarliklarim herseyim bosa gitti. Ilklerde ona cok aciyordum karsi gelemiyor zorla evlenmek zorunda diye ama yorumlari gördükce aslinda evet onunda gönlü varmis diyorum, aksi takdirde ne kadar doguluda olsa evlenmiyorum diyip kafa tutabilirdi. Bana dedigi cümle annem evlendigimi görsün. Bide bana diyor hala, ben ona seni unutcam dedim, bana diyor sen beni unut ama Ben seni hep sevcem asla unutmicam.
Anneniz evliliğinizi görsün diye sevmediğiniz biri ile evlenir misiniz?