Gizli Üye(25-29)+1 yılBence annesi bahane seninle evlenmeyi gerçekten isteseydi annesini ikna ederdi sonuçta annesi de evlenmesini istiyordu oğlunun değil mi seninle olabilirdi mutlu olduğu bı kızla evlendirebilirdi oğlunu zaten bu kuzeni hemen nasıl buldular onu da anlamadım kesin önceden aklında vardı senide soyleyince ben hastayım evlendiğini görim demiştir annesi çünkü benim de eşimin ailesi bu şekilde yaptılar vazgeçirmeye çalıştılar babası evlatlıktan reddeder im dediler ıvır zıvır edildi annesi ne bu acele dedi halbuki 5 yıldır beraberdik eşimle benim sevgili dönemlerinde parasız kaldigimiz bile oldu ama biz öylede mutlu olabildik eşim uzman olduktan sonra babası beni para avcısı olarak düşünüp suçladı ve bunu söylerken utanmadi ki beni yüzyüze görüp konuşmadı telefonla bile abisi yangından mal mı kaciriyorsunuz dedi hatta eşimin parasını yemek için bile istediğimizde 1-2 sene evlilik dusunmuceksiniz dedi ailesi sabredin dedi eltim kaçtığı için görümcem fazla altın takma gösterişli düğün yapma dedi hamileyim mesela kimse ilgilenmedi hamileliğimle torunu yigeni olacak diye kimse sevinmedi Allah'tan eşim hep yanımda destek oluyor anlicagin o ki bence sukretmelisin kurtuldugun için bunları yaşama ihtimalin bile olabilirdi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Annesi neden çocuğunun hayatına bu kadar müdahale ediyor ki? Ailelerin bu kadar karışmasını hep saçma buldum. Hele evlenmeden göreyim diye baskılamalarını da. Ya ömrümü sen mi yaşayacaksın ben mi yaşayacağım. Hayırdır? Sen senin seçimlerini yapmışsın bırak ben de benim seçimlerimi yapayım. Sana tavsiye çocukla bir daha asla görüşme. Hem evli kalacak hem seninle devam edecek öyle mi? Tam şerefsizlik. 7 yılı boşver de böyle birisinden kurtulduğuna şükret. Bir şekilde atlatırsın hayatına bakarsın. Kimse için ölünmez
00 Yorumla
+1 yılBahane olduğu o kadar belli ki. Seni gerçekten seviyor olsa herkesi arkasına koyar sana gelirdi. Ve seni neden kabul etmiyorlar onu anlamadım? Veya senin ailen mi onu kabul etmiyor anlamadım. Ama inan bana evlenseydiniz o kuzeniyle aldatırdı seni. Sırf annesi görsün diye yapmaz saçma geldi bana açıkçası.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu düşünceyle evlenenler çok fakat ben evlenmezdim sonuçta annem ölecek gidecek ama ben bi ömür boyu sevmediğim biriyle aynı evin içinde yaşayacağım eğer böyle bi durum olsaydı zaten annem ölmeden önce sadece evlenmemi değil sevdiğim biriyle evlenmemi isterdi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Yorumları okumadım. Sen bu kişiyi seviyor musun? Böyle bir ilişki daha önce görmüştüm inan bana şimdi çok pismanlar ve hala birbirlerini seviyorlar. Aynı senin gibi annesi için evleniyor çocuk ama mutlu olamıyor, sevmiyor. Bu bahsettiğin kişi neden kuzeni ile evleniyor hiç düşündün mü? Belli ki annesi söyledi diye hayır niye kuzen yani? Herhangi bir kızda olabilirdi çocuk buna rağmen seni sevmiyorum diyorsa annesinin dayatması ile kuzeniyle evlenmeyi düşünüyordur. Burada hem o kıza hem sevdiğin kişiye hemde sana yazık. Çocuğun annesi hepinizi kullanıyor. Bir anne ne olursa olsun kendinden ziyade çocuğum sevmediği biri ile mutlu olur mu diye düşünmeli. Evlenince değişir, evlenince alışır diye kaç yuva yıkıldı. Bu evlilik sağlam olmaz. Günün birinde annesinin dayatmalariyla dayanmayip yıkılan evlilikte olan evlendiği kıza olacak, seni seven sana gelecek zaten. Ama o kıza ne olacak, toplum yargısı var. Ne yazık ki bu kişi benim çevremde vardı. Kendisini sevmeyecek bir adamla evlenen o kıza yazık değil mi? Elbette onu da çok seven başka bir adam çıkacaktır. Zorlama evlilik olmaz. şu an ki durumunuzu bilmiyorum ama sevdiğin kişi çok yanlış yapıyor. Her kadının sevilme hakkı var. Annesinin seni kabul etmemesi demek ki kuzenine yakıştırması ama sadece oğlunun mutsuz evliliğini izler. Sonra vahlanıyorlar yavrumun yuvası yıkıldı diye. Bence ileri görüşlü olup bunu sevdiğin kişiye gostermelisin.
10 Yorumla
+1 yılPek inandırıcı gelmeye bilir ve sevgilin bunu bahane ediyor da olabilir ama şu göz ardı edilemez Anne si için tüm hayatını feda eden milyonlar var buna istemediği evlilik de dahil.
Şu ülkede neden erkekler için anne kuzusu muhabbeti çıktı sanıyorsunuz sırf aile içi kızışmalar mı sandınız.
Kusura bakmayın da Anne si istedi diye istemediği evliliği yaptığını gördüğüm çok insan oldu bazılarının şansı tuttu zaman iççnde alıştı ve sevdi bazılarının ise hayatı zindana dönüştü.61 Yorumla- +1 yıl
Adamın biri annesi tıpkı benim rahmetli annem gibi şeker ve tansiyon hastası ve annesi istediği için sırf o üzülmesin, hayatının son dönemi ni hüzünlü yaşamasın diye evlenmeyi kabul etmiş ve soruya cevap verenler de hep yalan demiş, yazık bir evladın annesi için neleri göze alabileceğini bilmiyorlar.
Ayrıca üzüntü ve stresin diyabet tansiyon hastası yaşlı bir kadına nelere mal olduğunu bilmeden.
+1 yılSevmediğim birjyle sırf ailemin gönlü olsun diye evlenmem.. Bu resmen intihar olur.. Yani ilerde benim hayatımın bedelini kimse ödemeyecek neticede yaşayacak olan benim.. Senin eski sevgiline gelirsek bence olsun bitsine getiriyor işi ama gönlü olmasa o da evlenmezdi emin ol.. Bunlar işin bahaneleri.. İstemem yan cebime durumları bunlar yemezler.. Sen de bırak kim ne yapıyorsa yapsın yoluna bak lütfen.. 🙏 Şansın açık olsun. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla
+1 yılYa belki böyle düşünüyorsun ancak bu seninle ayrılmak için bahanesidir. Sen bir macerasın sonuçta ve bittin. Kuzeni ile evlenmeyi zaten düşünüyordu buna emin olabilirsin.
90 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl7 yıllık bir ilişkinin bu şekilde bitmesi çok üzücü. Ama şöyle söyleyeyim, olayın olumlu yönleri şunlar: Seni hiçbir zaman kabul etmeyecek bir aileyle bağının kopmuş olması ve ailesiyle sıkıntı yaşadığında seni yarı yolda bırakıp gidecek adamla ilişkinin bitmiş olması. Annesi istiyor diye kuzenine yan gözle bakmayı anında başarmış ya bravo. Seni sevse nolacak, ne değişecek? Ben buna ihanet derim, yarı yolda bırakılma derim. Anneside ne mübarek kadınmış, madem okadar hasta, anlayışlı olacağı yerde hâlâ şart koşuyor, sevenleri ayırıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılÇok üzücü 7 yılını harcadın. Aileleriniz kabul etmediği zamanda gelip elinden tutup gel evlenelim diyebilirdi ama yapmadı. Annesinin hasta olduğunu biliyordu ve bu evliliğe izin vermediğinide biliyordu ama ilişkiye gizli bir şekilde devam etti sizinle evlenmeyeceğini bal gibi biliyordu. Zaten akraba evliliği yapacak. Sonuç görünüyor ki, bu evlilik zaten önceden pilanlanmış annesinin hastalığını bahane ediyor sadece ayrılmak için belikde annesinin durumu o kadarda ciddi de değil. Annesinin hastalığı artış göstermeden önce aileleriniz evliliği kabul etmedi seni alıp nikah kıya bilirdi hiçkimseyi dinlemeden. Amma bu kararı kabul etmiş. Bile-bile ayrılığınıza göz yummuş.Çok yazık.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun dediği şeyin doğru olma ihtimali üzerinden konuşuyorum. Bence yaptığı güzel bir şey ben olsam ben de annemi seçerdim. Ama seni ömür boyu seveceği palavra. Zaten ben erkeklerin aşık olabileceğine bile inanmıyorum. Burda yanlışı yapan kişi annesi madem sen oğlunun mürvetini görmek istiyosun bırak çocuk sevgilisiyle evlensin. Zaten ortada hali hazırda bi gelin adayı var. Bu ne bencillik yaaa. Sırf kendi istediğiyle evlensin diye bir genç kızın geçmiş 7 yılını hatta belki de gelecek 7 yılını da çalıyor. Bu arada şeker ve tansiyon da çok çok ciddi hastalıklar ama dikkat edilirse yıllarca birlikte yaşanabilinecek hastalıklar. Dediğim gibi çocuk doğru söylüyorsa bile annesi hastalığını bahane etmiş.
31 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorumm
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. klasik yalanı onların: ' bana diyor sen beni unut ama Ben seni hep sevcem asla unutmicam. ' size travma yaşatıp üstüne duygu sömürüsü yapıyor. Maalesef değmez olduğunu anlamışsınız kardeşim. Daha gençsiniz inşallah sizi mutlu edecek biri çıkar arşınıza üzülmeyin artık yapacak bişey yok.
10 Yorumla
+1 yılBaşlığa göre yorum yaparsam:Kimin ne zaman öleceğini Allah tan başka kimse bilemezAçıklamaya göre yorum yaparsam:eger aileler istememesine ragmen görüşülüyorsa her türlü sıkıntıyı cekmeyi , cektirmeyİ, üzmeyi üzülmeyi göze almissiniz demek ki, bu yüzden birbirinizle evlenin, muruvvetini öyle görsün.
30 YorumlaHayır. Bizden umudu kesti zaten kedi bakıyor 3-4 tane torun niyetine.
61 YorumlaÖncelikle eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar, geçmiş olsun hatta ne güzel olmuş iyi tarafından bakmak lazım! ya ileride daha kötü şeyler yaşayabilirdiniz, ben oldum olası bu anneci ezik şerefsizlerden (cinsiyet ayırmıyorum) nefret ediyorum, kimliksiz kişiliksiz çapsız zavallı soğan cücükleri
Önümüzdeki maçlara bakacağız hiç dertlenmeyin sizi hakdevek birisi mutlaka var emin olun20 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun sırf annesi istiyor diye sevdiğinden vazgecmemeli sevgi emek ister gordugum kadariyla tek tarafli bir iliski yurutmeye calisiyorsun 7 sene bu az degil sana biraz sevgisi saygisi olsaydi gecen zamana bakip evliligi seninle yapmasi gerektigini bilirdi he bu arada anne agzina bu kadar bakan biriyle de bir ömür gecmez annesi otur diycek oturucak kalk diycek kalkicak bencr vazgeç bu sevdadan giden 7 yılın olsun benim 11 yılım gitti be yawrum 💁🏻♀️
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle benimde icimi yakan acitan bu. Kendi kararimizla ayrilsak tamam bir sekil atladirim ama annem evlenmemi görsün, ölmeden evlenmemi bilsin diye benden ayrilmasi icimi o kadar acitiyorki. Resmen o görsün diye beni yari yolda birakti.
- +1 yıl
Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz sen hiç üzülme o bu saatten sonra zaten mutlu olamaz seni yari yolda birakan biriyle de bir ömür gecmez Allah seni kurtarmiş ondan böyle düşün
Tuhaf bir durum olmuş. Fakat hiç bir insan seviyorsa bir anda bırakıp ben evlenecem başka biriyle şeklinde yol alamaz. Alabiliyorsa sevmemiş demek ki. Sanki ilk zamanlardan beri ailesinin onayını alacağı birini hep gözünde canlandırmışta onay gelmeyince ordan vazgeçip devam etmiş olabilir.
10 Yorumla
+1 yılşeker tansiyon ölümcül bir hastalık değil sonuçta biraz bahane gibi olmuş ben diğer kıza üzüldüm siz birbirinizi seviyorsnz diğer kızın ne günahı var evlendikten sonra soluğu senin yanında alır rahat durmaz olan diğer kıza olur bence çok takılma sende bir şekilde aileler ikna edilebilir seni kolay harcamış gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendi adıma cevaplayayım, ben annem için dünyayı karşıma alırım.
Hasta annemin kurduğu cümleye bırak karşı çıkmayı, o cümleyi ikiletmem bile ben. Bir gün anne olacaksın ve o gün anlayacaksın zaten.
Görüşlerden anladığım kadarı ile, toplum yabancı sanırım artık aile kavramına, anneye, babaya. Unutulmuş gibi annenin ne anlama geldiği, neler ifade ettiği.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAilem görsün diye çok uğraştım özellikle babam, ama babam artık yok, bu ülkeden hiçbişi beklemiyorum, ayrıca ben çok yakışıklıydım bu ağır bi sınav, dengini bulamazsan kafayı yersin, ben kafayıda yedim, yedirttiler, bu dünyayı hiç sevmiyorum, zaten çok dertli insan var, zamanla kayboldular. Ben en çok bazı erkeklere üzülürüm, hödük öküzler, ayılar, kart horozlar şansı tutar yaşar, onlar bakar.
00 Yorumla
+1 yılSeni sevseydi başka biriyle evlenmezdi yni evlenemezdi annesini ikna etmeye vs çalışabilirdi. Kuzeni ile konuşabilirdi.. Gerçekten aşık olan bir insan başka biriyle evlenmeyi kaldıramazz.. Ben kim isterse istesin asla sevmediğim biriyle hayatımı birleştirmek için bir yola giremem.
00 Yorumla
+1 yılolum bu baya bahane bulmuş ya da ana kuzusu iğrendim lan
sevse annesi istemesede yinede senle evlenirdi boşuna duygu sömürüsü yapmasın hem ailesi seni niye istemedi ki doğuluysa bunlar zaten ailesine çok bağlı ve kapalı kız ister ondanda olabilir00 YorumlaHayır, evlenmem. 😊 Sırf evlendiğimi görmesi için evlenmemi annemde istemez zaten. Olursa sevdiğim insanla ömrümü paylaşmak istediğim insanla ve gerçekten içten istediğim biriyle yuva kurmamı ister. Anneler, babalar tam da böyle düşünmeli çünkü. Diğer türlü baştan uzun sürmeyecek ileride çatışmalar yaşanacak bir yola adım atmış olurum. Bunu kimse evladı için istememeli. Hiç evlenmemesi bundan daha hayırlı olur diye düşünmeleri gerekir.
01 Yorumla- +1 yıl
Soruya göre cevap verdim kusura bakma detayını şimdi okudum. Şu durumda kuzeniyle evlenmek aklına yatmış gibi gözüküyor. Seninle bu yola girmek için çaba sarfedebilirdi acelesi varsa da. Aile böyle istemiş onunda işine gelmiş gibi gözüküyor maalesef. Bence bundan sonra artık dönse bile sen onu silmelisin. Ne kadar zor olsa da.
Sorun ne sende ne sevgilinde. Hastalığını kullanıp oğlunu mecbur bırakan annede sorun. İnsan ölmeden önce çocuğunun sevdiği ile evlenip mutlu olduğunu görmek ister. Yabancıya gitmesin diye kuzeniyle evlendirip ömür boyu mutsuz olmasını istemez. Vebali boynuna olur anlayacağın.
00 Yorumla
+1 yılOf tabikide hayır ya. Allah'a şükür annem de babam da böyle biri değil. Başkaları mutlu olsun diye böyle büyük bir sorumluluk almam. Belki ben yalnız iken mutluyum. Her evlenenin mutlu olmadığı gibi her bekar da mutsuz değil. Bekarlık sultanlıktır lafına katılıyorum ben. Biri istediği içinde sevmediğim biriyle evlenip kendime de yazık etmem, karşımda ki kişiye de yazık etmem. Ve birileri istiyor diye çoluk çocukta yapmam. Torun sevmek istiyorlarsa benim yapabileceğim bir şey yok. Onların sevmesi için çocuk yapamam da. Anneme de babama da saygım sonsuzdur ama benden böyle bir şey isterlerse kesinlikle reddederim çünkü bu benim hayatım ve bir kere yaşıyoruz bu hayatı.
00 Yorumla
+1 yılgerçekten seven bır erkekse bunu kabul etmez evlenıp yuvasını kuracak senı de hayatından çıkarmış zaten sevgı vs boş konuşmasın seven erkek annesını de senı de düşünüp senınle evlenmek ıcın çabalardı senın aılenı ıkna eder evlenırdı
41 Yorumla- +1 yıl
+1
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevgilin yalan konuşuyor. Bilerek evlenmek istiyor kuzenini ki ihanete uğradın muhtemelen farkında değilsin hala.
41 Yorumla- +1 yıl
Üzülme güzel kardeşim. Bile isteye seni terk eden bir insan için üzülme. Lütfen psikiyatriye git ve bu süreci atlatmak için ilaç kullan. O seni aldattı kandırdı ve şimdi de kendini saf masum göstermek için yalan konuşuyor. Böyle ikiyüzlü bir pislikten kurtulduğun için sevin. Allah sana daha iyi ve güzellerini karşına çıkaracaktır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma bir duruma girmiş. Ama seni kaybetmeyi göze alabileceğini zannetmiyorum sen bunun hayatında başkasıyla evleniyorsun bende yoluma bakarım başkasını sevip evlenirim şeklinde olsan. Bence çok pişman olacak gerçekten seven insan sevdiğini kaybetmeye dayanamaz. Burada öyle ya da böyle artık senin onun hayatında olmayacağını bilmeli ve sana bu acıları cektirmemeli. Sen böyle yarım bir ilişki yaşamaktan çok daha değerlisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana dedi sen kimseyle evlenme dayanamam, birak sana dokunmayi baskasi gözlerine bile baksa kaldiramam. Bende basta salak gibi tamam dedim ama sonra bana diyince annem evlendigmi görsün istiyorum ozamqn dedim seni unutcam.
Cevap sahibi+1 yılİşte sen orada duracağını düşünüyor yeri geldiğinde seninde unutup hayatına devam edebileceğini görmeli eğer seni hayatında istiyorsa tam olarak gelmeli. Eğer bu tarz saçmalıklara giriyorsa bedelini ödemeli seni kaybetmek olsada. İyi demişsin o evleniyorsa ileride başkasına aşık olup seninde evlenebilcegini görmeli ve ona göre adım atmalı bu düpedüz bencillik. Sınırlarını çiz eğer seninle ilişki istiyorsa herşeyi göze almalı bence ne kadar annesi de olsa bu hayat onun hayatı annesine saygısızlık etmeden kendi yolunu cizemezse ilerde hep pişman olur ve bir birey olamaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok, dengesiz ve ajitasyon yapan bir ebeveyn ve dengesiz, saftirik bir oğul.
İnsan çocuğunun evlenmesi için değil mutlu olması için düşünceler kurar. Süt meselesi gibi, bebekken gidip kutu süt alacak halimi var bebeğin? Sütümü helal etmemmiş😂
Bence kurtulmuşsun, sevinmelisin. Seni yarı yolda bırakan birisi için üzülme ve döndüğünde sakın affetmezsin umarım.05 Yorumla
Soran+1 yılHayir affetmem zaten geride dönmez dönemez evlencek.
Benim aklim almiyor yani nebilim insan baska birini severken sirf annesi görsün diye nasil kuzeni ile evlenmeyi kabul eder. Insanin ici midesi almaz. Hani hayatinda kimse yoktur bir görüsim bakim anneminde gönlü olsun dersin ama sevdigin biri var ya biri var. Nasil olur anlamiyorum
Cevap sahibi+1 yılUzun bir birliktelik ise soğuma olmuştur, sevgisini devam ettirememiştir. Bu yüzden ayrılık yerine bunu tercih etmiştir. İleride annesi falan vefat edince gör sen onu, boşanırsa şaşma.
Soran+1 yılBunlar dogulu oldugu icin onlarda bosanma yok. Ölsede gebersede bosanamiyorlar
Cevap sahibi+1 yılAnladım, o zaman evlilik öncesi böyle olması iyi olmuş. Böyle dengesiz kararlar veren birisi ile evlilikte sıkıntı yaşamaktansa erkenden öğrenmek daha iyi bence. Sende sevin, insanların yüzlerini yaşanmışlıklar artmadan öğrenmek büyük mükâfat.
Bunun gibi erkekler çok var, ana kuzusu, hanım evladı vs. Seven kadın için dünyayı karşısına alacak bir adam bulursun umarım. Unutma seven erkek gözlerine bakmaktan kendini alamaz genelde. O etki geçmişse geçmiş olsun.
Cevap sahibi+1 yıl👏👏👏👏🤗🤗🤗🤗
Seni senin gibi seven çıksın karşına
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeninle vakit geçirmiş, kuzeniyle evleniyor yazılacak o kadar şey var ki ama benden önce yazmış zaten bir çoğu... gerçekten çok sinir bozucu bir durum onun hayatı evleneceği kişiye kendi karar vermesi lazım o evlenecek, annesi değil. Bence annesi bahane, başından beri kuzeniyle evlenmek vardı aklında.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzülme biten bitti peşine düşme o senin gönlün kalmasın diye demiş seni sevip sevmediğini tabi bilemeyiz ama ailesi onu evlendirmek istiyor o da razı gelmek zorunda kalınca bunu sana demek zorunda kalmış nasibin önüne kimse geçemiyorum bir başkası için de üzme kendini önüne bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılAnne kıymetlidir
Ama bu kadar zaman emek harcamışsınız
Senin günahın neydi peki
Geçen yıllarını geri versin sana
Ya kadın olsun erkek olsun, devamını getiremeyecekseniz Uzatmanın mantığı yok, kimsenin hayatını çalmaya hakları yok.04 Yorumla
Soran+1 yılBende onu diyorum. Tabkkide anne önemli kutsal vs bunu ben annesiz olan biri olarak cok iyi biliyor ve anliyorum ama 7 yilim gitti. Daha hatta bir kac ay önxe sen benimsin, asla vazgecmem. Belki evlenemicez ama ne sen evlen ne ben yine gizli görüselim ama brbrmzn olalim. Ben ömür boyu evlenmemeye varim dedi. Biz evlenemedik cünkü aileler istemedi felan ugrastk olmadi bizde gizli yürütmeye karar verdik.
Sonra dedi bana annem hasta zirt birt fenalasiyor, beni bu yasa kadar getirdi okuttu büyüttü benim evlenmemi görmesi hakki. Eger ben evlenmeden ölürse bu cümleleri aklima gelir kaldiramam. Bunlar dogulu, annesigil 3 kuzenini önermis biri hala kizi biri dayi ve amca kizi. Hangiisnine icin isinirsa secmis. Oda evlencekmis iste. Sief annesinin gözü arkada kalmsin diye.
E annenin gözü arkada kalmicak diye sen sevmedigin biri ile evlencen ama. Veya gercekten yürekten seven bir insan bunu göze alabilirmi sevdigini birdaha görememeyi bilmemeyi. Bide bana diyor hala ölene kadar seni sevicem ama mecburum evlenmeye.- +1 yıl
Valla kardeşim ben seviyorsam, bu kadar emek verdiysem, bu kadar umut verdiysem evlenirdim seninle. Bana da akrabalarımızdan önerdiler. Ben onlara o gözle bakmadım ki dedim, hadi herşey bir yana aynı yatağa nasıl girerim dedim, işin içinden çıktım.
Seni gaza getirip kötü olmanı istemem.
Vazgeçtim dese bile bitirmiş olman lazım artık.
Yaşın hala normal. Bence dürüst birini bul ve onunla evlen. Hayatını yaşamaya onsuz devam et.
Kendi karaktersizliğini ortaya koymuş.
Bazı insanlar söz vermenin ne demek olduğundan habersizler.
Hayırlısı olsun senin için - +1 yıl
@merve8787878
Saçmalıyorsun
Ne demek ben seni hep seveceğim
Ben seni unutmayacağım
Hayatında kalmakistemeyen biri için üzülmeye değer mi?
Seni böyle ortada bırakan biri için değer mi?
Sana değer verseydi yanında olurdu. Gerçek yüzünü göstermiş.
Yine biraz dürüstmüş, unut beni demiş.
Kötü geçen günleri hatırla, herşeyini sil, sendeki eşyalarını çöpe at.
Hayatına yeni bir yön çiz. Kendi kendine acı çektirme
Soran+1 yılYok o bana dedi, ben ona dedim seni unutcam dedim kizdim ona. Oda bana dediki, tamam sen beni unut sevdigim ama ben seni unutmicam hep seni sevcem.
Aynen bu cümleyi kurdu ama yinede annesine bunu yapamazmis
+1 yılBırakın şöyle karakter yoksunlarına üzülmeyi lütfen.
Saçmalamada tap yapıyor. Lütfen sisleri kaldırın. Ve kandırılmaya çalışıldığınızı net görün...
İnsan dürüst olurdu en azından ama yok ki o adamlık. Herneyse...10 YorumlaDüdüğü çalan kılıfını da hazırlarmış. Aynısı benim başımdan da geçti sadece kullanılıp bir kenara atılan bir biplo gibiydik çok yaralar aldık hala unutulmuyor yaptıkları aydınlıktan bir anda karanlığa geçiş yaptık olan bizi oldu acısı geçmek bilmiyor yediremiyoruz gururumuza fazlasını anlatmak daha zor 😔
12 Yorumla
Soran+1 yılNe olduki sende
Bence seni gerçekten sevseydi başka biriyle evlilik düşünmezdim şimdiki zamanda bahane aramak kolay yalan dolan olmuş çoğu insanın hayatı en güzeli de birini üzeceksen hiç o kişinin vaktini çalmaya kimsenin hakkı yok ya da o kişiyi seviyorsan o kişiyle son nefesine kadar insan onunla yaşamalı gerisi boş kendinden bile korkak insanla hayat geçmez senin adına üzüldüm umarım mutlu olursun
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kılıf bu. Annesi hastaymış! Şeker tansiyon her orta yaş üstü insanda var nerdeyse. Bunlar için mi annesini hemen mezara soktu? ya da kadın mı kendini çok şımartıyor? Bırak üzülmeye değmez. Erkek mi yok!
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben erkek
+1 yılŞöyle söyiliyim size eğer gerçekten annesine düşkün biriyse bunu yapar ki burda zaten baştan aile baskısı altında çünkü kuzeniyle evleniyor ondan dolayı sende bence bütün ümidini kesmelisin zor bir süreç olucak ama emin ol ne olursa olsun hepsi geçicek zamanı geldiğinde sende evlenip yoluna bakıcaksın herzaman pozitif düşün 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim evlenmemi istemiyor. Beni baskasi ile düsünemezmis. Hatta bana gizli görüsmeyi teklif etti kabul etmedim. Dedim annenin hatri icin evleniyorsunda benle gizli görüsürken anne hakkin ne oldu? Diyorki onu ama gözü görmicek ama evliligimi görcek ici rahat etcek.
Hayır evlenmem Allah nasip ederse inşAllah annem mürüvvetimi görür inşAllah ama sırf görsün ölmeden önce görsün filan diyerek sevmediğim biri ile sırf annem veya babam ailem mürüvvetimi görsün diye ben evlenmem
00 Yorumlayanlış yapıyor bence,
başkası mutlu olacak diye göz göre göre hatalar yapamayız
hem de evlilik gibi ciddi bir konuda20 Yorumla
+1 yılŞimdi doğru söylemek istiyorum bu adamla eğer birlikte olduysan cinsel manada büyük ihtimalle senden kurtulmak için yaptı ama olmadıysan annesi için yapıyor olabilir ya da kızı beğenmiştir seni sevmiyor olabilir.
Zaten bu tip erkekler kızla birlikte olursa bir süre sonra ayrılıyor çoğu arkadaşlarımda gördüm.00 Yorumla
+1 yılYo dostum yo öyle bir dünya yok. Eş benim evlilik benim, neden benim evliliğimle başkasını tatmin etmek zorundayım? O kadar meraklıysa gitsin kendine alsın.
00 YorumlaEvlenilmez tabiyki tamam sonradan sevebilirsin evlendigin kişiyi ama gereksiz ya hem seviyorsa senin için savasmaliydi aileni ikna edebilmek için falan hemen pes etmeseymis iyi olurdu okadar yıl sevmiş bı anda bırakmak kolay olamaz tabi gerçekten sevdiyse
00 YorumlaBu işin sonu ayrılık sen sonunda acı çekeceğine başında çek bu aşkın acısını ayril bence...
Sizin için zor olacak ama ya annesi ölmezse Allah bilir neyin ne olacağını00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl7 yılını çalmış senden ve evlenip seninle görüşmeyi düşünecek bir karaktere sahip bence senin onu bırakmayacağına fazla güvenmiş nasıl olsa seviyor diye 2. kadın yapmak istiyor seni karaktersiz
10 Yorumla Çok saçma, eğer annem mürüvvetimi görmek istiyor diye bir evlilik yapacaksam sevdiğim kişi ile yaparım. Bu adam resmen seni yarı yolda bırakıyor.
10 Yorumla
+1 yılçocuk haklı zorla güzellik olmaz , aileler razı değilse boşuna görüşüyosunuz zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklimi? Ozaman benim 7 yilimi neden yedi? Daha 2 aya kadar ne olursa olsun senden asla vazgecmem birakmam diyordu. Senle dedi gizli görüscez, belki evlenemicez ama brbrmzden kopmicaz. Ömür boyu evlenmem senle olurdum dedi daha bir kac ay önce. Simdide diyorki annem hasta ölürse ben bunu kaldiramam, beni büyüttü evlenmemi görmeli. Bide hala en son diyor hep seni sevicem. Beni seviceksen hep beni neden birakiyorsun ve o kizada günah degilmi. Ama oda biliyor zamanla beni unutup onu sevicek. Bide bana diyor sen evlenme senin baskasi ile evlenmeni kaldiramam.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılResmen senden kurtulmak için yapmis. Sevseydi yapmaz di.
43 Yorumla
Soran+1 yılDimi gercekten sevdeydi yapamazdi birakamzdi. Tabikide annesi benden önemli ben herhangi biriyim anne bir kizdan tabikide daha önemli ve önde ama en niyahetinde sevdigim yani ailesini baska yönde mutlu edebilirdi saygisizlik etmezdi felan ama benid birakmqsi nebilim millet sevdiig kiz icin annesini babasini red ediyor ben ondan bunu istemedim bile ama sevseydi ici yana yana sevseydi birakamzdi
Cevap sahibi+1 yılAynen dediğin gibi , sevmiyor seni , seninle oynuyor evlenince de seninle görüşmek istiycek hep yedekte tutmak, egosunu tatmin etmek için. Uzaklaş sende değmez birisi, oynattirma kendinle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirak bu şerefsizi sen saf mısın. Maden evlenmek istiyor neden seninle değil de kuzeniyle. Bence senden ayrilmak icin bahane. Yüreği yok seninle ayrılmak istiyorum demeye böyle bir bahane bulmuş deymez bunun için üzülmeye
00 Yorumla
+1 yılKolay kolay evlenmem ama annemin vakti az kaldıysa onu mutlu etmek için evlenirim evet. Evlilik ne kadar sürer bilinmez ancak annem için yaparım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tamam işte annesi madem evlenmesini istiyor seninle evlensin.. Kuzeniyle niye evleniyor? Ailesine söyleyememiş belli ki seninle evlenmek istediğini..
00 Yorumla
+1 yılAilede tek sevdiğim annem, gerisi yalan, sevgili vs yalan onu uzmeyecegim mutlu edecegim 10 Haziran 2021 Perşembe den itibariyle canım annem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bahane kuzenını hedefe almiş
sen üzülme senin içn hayırlısı buymuş yol yakınken kurtulmuşsun Allah senı kurtarmış sadaka ver00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimse icin birisiyle evlenmezdim sevdigim kisi varsa helede bu benim hayatim cok sacma olurdu sevmedigimle evlenmek mantiksiz, gereksiz
00 Yorumla
+1 yılHayır annemin gönlü olsun diye kızın günahına niye giriyim hem kendime hem karşımdakine yazık bir ömür kimsenin hatırı için geçmez.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama bence öyle bir şey için evlenilmez. Uyanık ol
10 Yorumla
+1 yılHayır çünkü çok yakında mutsuzluğu şiddeti ve boşanmayı da görür
10 Yorumlaiyi ayakmış oda memleketin yarısı zaten şeker tansiyon hastası :P o kadın bi 50 yıl daha yaşar
10 Yorumla
+1 yılilginç bi durum olmuş ama hiç sevmeme istememe olsa evlenmezdi. biraz da olsa gönlü varmış.
00 YorumlaAyy hayir yaa sakin kendini daha fazla uzme onun icin. Hobi edin kafa dagit sakin uzulme kurtuldum diye sevin.
00 Yorumlaİlla evlenecekse senle evlensin. Niye kuzeni ile evleniyorki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Yok evlilik şakaya gelmez sonra bisanyorlar görüyoruz sevmek şart
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılseni kandırıyo ne safsın sen hey sabır bu akılla bugünlere nasıl geldin
00 Yorumla O anki psikolojiyle Kendimden fedakarlık ederdim sanırım.
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma resmen kaybetmişsin adam açıkça söylemiş Seven insan her şeyi göze alır
01 Yorumla- +1 yıl
Sen de aynısını ona söyle
- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler