Ben onu itmişim, ben şöyleymişim böyleymişim. Bi kızla çok uzun zamandır sevgililermiş. Kız artık ciddi bir şey isteyince bu onu bırakmış. Kadın beni buldu anlattı herşeyi, boşandığını söylemiş. Mesajlarını gösterdi, dünyam başıma yıkıldı. Restoranlarda takılmalar, güllerle çikolatalarla karşılamalar,… Boşanmak istiyorum, adam olan bitende de kendini değil beni suçluyor ama boşanası yok :). Özür dahi yok, senin de payın var olanlarda der :). Bu normal mı arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sizin ona yetemediğinizi ve tabiri caizse hiçbir konuda kadınlık yapamadığınız için bu yola başvurduğunu söylemeye çalışıyor aslında. Bunu ben midesizce buluyorum yani madem öyle o zaman bu aldatma eylemine girişmeden önce insan eşiyle oturup konuşur ve sorunları gidermeye çalışır. Tabii ki suçlayıcı olmadan güzel bir dille bunu yapar. Baktı olmadı yani anlaşamıyor hiçbir şekilde o zaman yolları ayırmaya kalkar ve boşanır, sonra başka birisiyle ne düşünüyorsa düşünür. Sizin eşiniz tüm bu aşamaları tamamen tersten gitmiş yani nedeni bence sorumsuz bir eş olması, evliliğin nasıl bir şey olduğunun bilincinde olmaması ve kutsal bir şey olduğuna inanması diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin de payın vardır.. ama bunu senle çözmeyi başaramamış olabilir. netice de adam her gün kırk kat bir surat görüyorsa.. saygı sevgi bitmiş ama ayrılma ihtimali farkli sebeplerden dolayı imkansızsa.. ne yapsın... herkes dünyaya bir kere geliyor.. ama keşke olmasa
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de bi kere geliyorum. Memnun olmayan ayrılır hayata öyle devam eder. Gitme kal diyen biri de yok.
Cevap sahibi+1 yılYani bi bayan ya da erkek durumu oraya kadar getirmemeli.. tasvip etmiyorum ama bunun örnekleri var. Kadın cekilmez itici yatakda olu balik sofrada iyi degil vs... napcan olmeden cehennem yani
Soran+1 yılBizim öyle bir sıkıntımız yoktu. Tartışıyorduk falan ama hangi karı koca tartışmaz? Çözümü sevgili yapmak değil. Şimdi diyor aile terapistine gidelim aşalım bunları. Sevgili yap keyfini sür bıkınca aile terapistine benimle gidecekmiş. Sevgili yapmadan önce yapacaktı.
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi sorun olmadan bunu yapiyorsa afedersin bu tam bi yav.. lik. Affedebilirsen bi şans ver yıkmak kolay yapmak zor. Ama icinde uhde kalacaksa.. ben bu adamla bindaha ayni yatağa giremem dersen.. ve imkanlarin musaitse... ayril
Soran+1 yılİmkanlarım müsait. Bu zaman içerisinde ben çocuğa bakmadı. Maddi kendim ve çocuğa bakabiliyorum ayrıca o adam aynı yatağa giremem kendimi biliyorum. Bu yüzden olmaz.
Cevap sahibi+1 yılOlmazsa ayrıl.. ama yine de iyi dusun cocuklar icinde.. neticede devam edemem diyorsan ayril gecikme.. insanlarin cogu imkansizlik ve cocuk yuzunden katlaniyor maalesef.
Aranızda bir soğukluk olsa dahi seni aldatması hoş karşılanamaz. İnsanlar vicdanını rahatlatmak adına böyle saçma sapan bahanelere sığınabiliyorlar. Eşimde şöyle olmasaydı, böyle yapmasaydı gibi. Ortada bir anlaşmazlık olduğunda önce çözüm üretmeye çalışırsın. Baktın hiçbir şeyin düzeldiğini yok o zaman yolları ayırırsın. Yani aldatmak kesinlikle tercih edilmemesi gereken geri dönüşünü olmayan bir yoldur. Ayrılmayı istemek en doğal hakkın. Eşinin bu isteğine saygı duyması gerekiyor. Aynı ihanete kendisini uğrasaydı eminim ki senden daha ağır tepkiler verir ve ayrılmayı tercih ederdi. Bu olayda kesinlikle seni suçlamasına müsaade etme. Kimse aldatılmayı hak etmez ve ihanetin bahanesi olamaz.
00 Yorumla
Klasik erkek taktikleri, kendini ak çıkarmak adına suçu direk karşı tarafa atarak kendini gökten inmiş melek misali göşterme çabaları yol yakınken boşan.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
42Cevap
+1 yılSözde bir pay yok. En azından görüşlerde gördüğüm bu. Yoksa ve ihanet olduysa cevap basit sizi hiç sevmiyor.
Sevse siz bu denli ilişki icin uyum sağlar ve verici olurken bunu yapmazdı.
Yalvarmıyor olması da bundan dolayı.
Yalvarsaydı belliki barışmak istiyorsunuz sizin için iyi olurdu evet. Ancak sizi sevmeyen birinin yalvarması yapaylıktan öteye geçemez. Gereksiz bu şekilde ayrılmak en mantıklı olan.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Böyle de yüzsüzler işte. Hatasını kabullenmez üste çıkmaya çalışırlar.
Kanıtında varmış ver mahkemeye10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHem suçlu hem güçlü derler ya ondan olmuş
10 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Biz öldürülen kadınların suçlu sayıldığı bir ülkedeyiz bu durum da sizi suçlaması gayet normal, her ne olursa olsun hiçbir insan aldatılmayı hak etmez eksiğiniz varsa karşısına alır konuşurdu, hatanız varsa söylerdi bunlar düzeltilirdi bir nevi yaptığını ört pas etmeye çalışıyor sizi kendi konumuna getiriyor, sevgi kıymet bilene verilirse güzel olur siz geçmişe bir sünger çekin yepyeni bir başlangıç yapın, sil baştan yapıp yeniden başlayın kendinize odaklanın önünüze bakarak ilerleyin dik durarak sabırla, yaşamaya devam edin ve şunu bilin sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını, bundan sonrası için hazırlanın kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.10 Yorumla
+1 yılEşiniz Bu konuda gerçekten ayıp etmiş hem kabahatli hem de yağ gibi suyun üzerine çıkmaya çalışıyor böyle gibilerine söylenecek çok fazla söz yok yakalandıklarında hep kadınlarını suçlarlar Oysaki kadın ne istersen veren bir vicdana sahip ama eşin Anlamayacak kadar sağır ve kör Vicdansız
10 Yorumla
+1 yılGenç yaşlı ne farkeder?
Aldatma, ihanet varsa, evlilik biter!
Tabi bu sana da bağlı sen de istiyorsan..
Aldatma, ihanet hiç bir türlü haklı yanı yok!
Abartarak söylüyorum; sen kadınlık vazifeni yapmasan, yapamıyor bile olsan bu ihaneti meşru gösteremez!
Ya seni boşar ya da "kadınlık vazifeni yapamadığın (engelli olmak, yaralı olmak vs)" gerekçesiyle senin de rızan dahilinde ikinci eşi nikahlar..
#Vesselam10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Aldatan sucludur onu tartismayalkm bile ama evet bazi evliliklerde ihmaller bisanmayabya da aldatmaya yoneltebiliyor insanlari. O suclu tamam ama sen kendini sorguladjn mi hic? Neyin eksikti?
13 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyordu kirayı da aileyi de ben geçindirdim. Artı istekli bir kadınım hiç bir zaman geri çevirmedim aksine daha da istedim o yetersizdi. Daha neyim eksik bi düşüneyim yazarım
Soran+1 yıl🙏🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi olanlarda payın olma ihtimali yüksek çünkü erkekler de çok bayılmıyor aldatmaya. Elinizde tutamadığınız bir gerçek kim ne derse desin.
Ama hoşlanmadığı şeyler var diye aldatma konusunda haklı çıkarmıyor bunlar onu. Çocuk yoksa şutla gitsin. Sevdiğin, ilgini alakanı eksik etmediğin birini bulursun.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle işte evlilik eşler birbirinden bir süre sonra sıkılıp aldatıyor bu yüzden evlilikten soğudum bas tekmeyi sen diğer gurursuz kadınlar gibi olma bu benimde başıma geldi bizzat adam evli olduğunu çok iyi saklamış. Karısı boşasın diye kendi yatağında aldatmış ama karısı ona rağmen boşanmıyormuş hala iğrenç.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mı bu? Öyle saçma sapan şey mi olur senin bir suçun yok
14 Yorumla
Soran+1 yılVarmış. İtiyormuşum anlamıyor muşum kavga çıkartıyormuşum. Bunları yapmasaymışım o da sevgili yapmazmış :)
- +1 yıl
Kendini aklamak için bahane arıyor :D
Soran+1 yılHiçbir şey yaptığını aklayamaz
- +1 yıl
Tabii ki aklayamaz kesinlikle suçlu
Her erkek gıdecegı zaman kadının eksık yanlarını duzeltecegine kendınce bırıktırıp en son öz güvenleriyle oynuyorlar kadınların ben buna cıdden gelemiyorum galiba
10 Yorumla
+1 yılValla ne diyelim anam allah erkeğinde kadınında şereflisini versin senin yerinde olsam o bacım alırım elime paramparça ederim kullanılmaz hale getiririm kadınlığjnı adamında erkekliğini keser atarım
10 YorumlaBahaneye gerek yok. O seni suçlu psikolojisine sokup kandırmayı amaçlıyor. Siz de istiyorsanız kanaatimce medenice ayrılın. En mantıklısı bu. Konuşmak bu saatten sonra bir fayda sağlamaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılYakalanan suclu psikolojisi baska. ne olacak piskinlik yapiyor ne yani ozur dileyince affedip bosanmaktan vazmi gececeksin hala bir ozur dilemedi diyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılnarsist insanlar böyledir
haksızken üste çıkmak ve seni sindirmek için bağırır çağırır
dinleme, boşan...
yüzsüz insanla ömür geçmek boynuz üzerine boynuz yersin10 YorumlaMuhtemelen sen onu cok ovmedigin aslanım kralım erkegimm evimin diregiii yigidim kocumm diye pohpohlamadıgın icin bi baskasına gitti
10 Yorumla
+1 yılSen ittin diye gitmiş🙃karaktersiz😊şimdi silkelenip iliskine sarıl😄çok saçma
10 Yorumla
+1 yılnormal kocan iyi bir herife benziyor bırakırdı çoktan öbür citiri alırdı hafif atlatmisin yine
10 Yorumla
+1 yılTipik suç bastırma yapıyor başka bir şey değil. Elbette iki taraftada da hata vardır. Ancak bu tarafların birbirini aldatacağı anlamına gelmez.
20 YorumlaGülüm boş ver yazik yani cocuk felan yoksa bosan gitsin
10 YorumlaTabiki de normal değil canım adam ya her şeyi yap ama suç senin olsun var mi öyle dünya
10 Yorumla
+1 yılYaptığı hataya kılıf arıyor işte tabiki normal değil çocuk yoksa ayrıl aklı başına gelsin.
10 Yorumla
+1 yılyüzsüz yani..
direk boşanma davası aç, delillerle..10 YorumlaAldatılan bir kadının gülücü katması. Trol olduğu hissini yarattı bende
08 Yorumla
Soran+1 yılAğlayacak değilim kusura bakma yani. Bi haftadır ağlayanımı ağladım. Yeter daha değmez
Soran+1 yılYarış mı bu?
Soran+1 yılYok canım ben bu kadar düşemem. Ben yapmış olsaydım beni kesmişti şu an. O yapınca normal mı karşılayım?
Soran+1 yılÖfkem dindi artık mantık kapsamında düşünüyorum ondan olabilir
Çocuk varsa sınırlı ve şartlı olarak affet. Bir daha düşünemesin.
Çocuk yoksa boşan.04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var ama ben onunla hiçbir şey olmamış gibi yaşayamam. Maddi özgürüm onun eline bakmıyorum.
Soran+1 yılBenimle arası bozuktu tamam gitti sevgili yaptı, çocuğun ne suçu vardı? Bi bez bi mama dahi almadı.
+1 yılBoşan gitsin hayat devam ediyor seninde sevebilecegin birisini bul hayatını yaşa mutlu ol ugrasma
00 Yorumla
+1 yılhala konusmasina musade ettigin icin sen suclusun. toplan git rezile bak ya
00 Yorumla
+1 yılSorunu okumadım ama kardeş burada çare arama kimseye anlatma kocanla hallet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİhanet kabul edilmez yalnız kendine hesap sor eşine karşı haksızlık yaptın mı , eksik veya yanlış davrandın mı.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik denen kurumda dalgalar fırtınalar kopar diner ama bu iki insan arasında çözülmeli. Çözüm dışardan arandığı anda o kurum bitmiştir. Hata bende de onda da vardı belki ama düzeltmek de bizbize halletmek yuvamızı korumak da aramızda olmalıydı.
Cevap sahibi+1 yılAranızda olmalı doğru ama herkes te kendinde hata aramalı nerde haksızlık yapmış diye. Evde sürekli kavga varsa , ev düzeni yoksa , cinsel ilişki doğru yolda değilse , kadın bakımlı değilse veya eşine önem vermiyorsa adam dışarıda çözüm arar. Eşini savunmuyorum ama erkek gözüyle bakınca bunları düşünürüm
+1 yılGenç bi hatunla demekki sen bitmişsinki adam yenisini almis 😂
00 Yorumla
+1 yılSuçunu ortmek icin yapıyor kocani birakip meydani o aşağılık kadına birakma nolursa olsun ne derse desin yaşamış biri olarak söylüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılKonu kadınlarda değil kocamda. Kadın biri gider öteki gelir sorun adamın kişiliğinde.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoğukluk var mıydı daha önceden?
12 Yorumla
Soran+1 yılAramızda biraz sıkıntı vardı ama hangi ailede olmuyor? Bunun çözümü sevgili yapmak mı?
- +1 yıl
Elbette değil. Sorun hakkında konuşmak gerekirdi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIsin icinde aldatma varsa zaten is bitmisdir konusmaya bile degmez bence
10 Yorumla
+1 yılHaklı hiçbir erkek durduk yere aldatmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöylelerine boşanma davası aćıp ayrılıp gideceksin
10 Yorumla
+1 yılDirek tekmeyi bas . Nafakani al mis gibi o itden
10 YorumlaYol açılmış daha rahat durmaz seçim senin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kocanın yaptığı normal değil
10 Yorumla
+1 yılsekste mutlu değildi o zaman senin ile sende onu seks için aldat
00 Yorumla
+1 yılYatakta iyi olsaydın başına bunlar gelmezdi bence
04 Yorumla
Soran+1 yılYatakta iyi olanı bulmuş madem benden ne istiyor? Boşansın benimle. Hem ayranım dökülmesin hem… öyle bir dünya yok
- +1 yıl
Sende adamı doyur bence kan verir gibi yüzüne bakma yatakta hiç bir erkek sönük kadını sevmez tatlım
Soran+1 yılYatak konusunda hiç bir sıkıntı yoktu aksine o bana yetmiyordu hep. Tek kadını doyuramıyor ama gönül daha fazlasını istiyor
- +1 yıl
Mesaj ya da takip atar mısın ban yemiyelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl hiç hiç hiç uğraşma direk ayrıl
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBıktırmışsın adamı da sen, haklısın tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTuyu de ddikmis yedigi halta. Zaten surekli yapar ayakta uyutur seni bu
00 Yorumla
+1 yılGenç derken sen kaç yaşındasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bence
10 Yorumla
+1 yılBu kadar yüzsüzlük olmaz hem suçlu hem güçlü
10 Yorumla
+1 yılGecmis olsun abla seni suçun yoj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılTepkisiz kal
10 Yorumla neler diyor
10 Yorumla
+1 yılEvliliğinizde ne yaşıyorsunuz ki bu halde
10 Yorumla
+1 yılSen de aldat onu suçla, elin de koz da var
10 Yorumla
+1 yılBosa gidsin koy tekmeyi
10 Yorumla
+1 yılDur düzeltiyim "Eski Kocam"
01 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık 🙂
Kaç yaşındasınız?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sende onu aldat.
00 Yorumla
+1 yılHic bir kadin bos yere aldatmaz ve aldatulmaz!
00 YorumlaSenin onu mutlu ve tatmin edemedigin icin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSuçun neymiş 🤔
12 Yorumla
Soran+1 yılElle tutulacak bir şey yok. Saçma sapan bahaneler.
Cevap sahibi+1 yılSeni manipüle etmeye çalışıyor güya yaptığını haklı çıkaracak... Kesinlikle boşan.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldemek adami sen gonderdin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kız ayarladım ve git konuş takıl değişiklik olur dedim.
Cevap sahibi+1 yılsen ne guzel bir insansin
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam bana genç bi kızla uzun zamandır ihanet ediyormuş. Şimdi ayrılmışlar. Adam ayaklarıma kapanacağına beni suçluyor. Neden ama?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım