Sevgilim bana evrimin bilimsel gerçek olduğunu, çok sayıda akademik yayının da ortaya koyduğu üzere bu doğa yasasını inkar etmenin cahillik olduğunu söylüyor.
Onu nasıl ikna ederim?
Onu nasıl ikna ederim?
Aynı düşünmek zorunda değilsiniz ki. Sevgilimle ilgi alanlarımız, dine bakış açımız, film zevkimiz bile çok farklı. Hepsini sorgulasak ohooo. Arkadaş olsan sabaha kadar tartış bişey olmaz ama sevgililikte yıpratır.
Kristof Daum hayranı mısın
?
Evrime inanıyor musun
Bu konular ilgilimi çekmiyor. Edebiyat ve tiyatroyu seviyorum daha çok.
Evrime şöyle inanmıyorum maymundan gelseydik eee şimdi niye insana verilmiyor maymunlar. Dini inancıma göre de böyle bişey mümkün gözükmüyor
Evrilmiyor yazmıştım yanlış çevirmiş
Dini inancın bilimle çelişiyorsa ve sen dini saiklerle bilimi reddediyorsan yoba. zsın demektir kusura bakma...
İnsan maymundan geliyor hikayesi de tam öyle değil...
Bilimle. ve teknolojiyle ilgilenmiyorum. İlgi alanlarımı yazmıştım mesajda. Bilim evrim teorisiyle sınırlı değil sırf bunun için, ve ilgimi çekmeyen bi konu hakkında yorumum yetersiz diye yobaz diyorsan o da senin görgüsüzlüğün. İyi günler
Dediğim gibi cahilsin ve yobaz birisin maalesef.
Öyle olsaydım bu soruyu soran ben olurdum. En ufak konuda bile anlaşamıyorsunuz. İkinizde çocuk gibi büyümeniz gerekiyor
Bir önceki yorumumu tekrar okuyunuz 😃😃
Cevap
3Cevap
bence ayrıl beyni sulanmış. bilimsel dediği makaleler de bilimsel değil. zaten darwin de hata yaptığını kabul etmiş. dmk istediğinin yanlış anlaşılığını söylemiş
hangi makaleler bilimsel peki? birkaç örnek verebilir misiniz?
Kız gayet kültürlü ve zeki. Seninle vakit harcamasın.
Bu kadar kırıcı olmak zorunda değilsiniz. Güne kötü başlattınız beni. Gönlümü alın lütfen
Haklısın, özür dilerim.
Neden sevgilini ikna etmek istiyorsun gerek yok herkesin inancı kendine.
Ilerde evlenirseniz dersin anne tarafin maymundan geliyor evladım diye işte salla gitsin önemsiz konular bu
neyine şok oldun
Evrime inanmasına... Sen de mi inanıyorsun yoksa
Neye ikna edicen
Evrimin çürütüldüğüne
Kanıtla
Kanıt yok ta ondan
Asıl kanıtı olmayan şeylere inanmak dindir :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?