Çevremdeki insanların çoğu evrim teorisine inanmıyor, evrimi bilimsel bir olgu olarak bile tanımıyor. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Evrim teorisine inanmayan var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evrim teorisini okumadım. Maymunlardan gelmeyi savunmuyor da olabilir siz okudunuz mu bilmiyorum böyle değil diyen evrimciler duymuştum. Evrime inanmayan doktor da gördüm. Tıp fakültesinde derslerini alıyorlar. Evrim bence çok kafaya takılan bir konu ateistlerin evrimle her şey tesadüf eseri oldu demesinden dolayı evrim var mı yok mu bilmiyorum ama varsa bile her şeyin tesadüf eseri olduğunu kanıtlamaz burada aslında bilime değil felsefedeki materyalist görüşe giriyorlar ama evrimcilerin bir kısmında tamam evrim gerçek her şey tesadüfen oldu Tanrı yok dayatması olduğu için de insanlar evrime öcü gibi bakıyor
Öncelikle evrim inanilacak ya da inanılmayacak bir şey değil, evrim bilimsel bir gerçek. İkinci olarak: Evrim bilimi ve evrim teorisi farklı şeyler, evrimi biliyoruz. Evrim teorisi ise evrim hakkındaki bazı teorik detayları ele alır.
nolacak simdi insana benzerlik gosteren her seyde insanlik mi aricaz evrimlesme sureci tabi var ama yok maymundan geldik ordan burdan geldik inanmiyorum
Kral tanrının yaratma sanatı belki böyledir. Evrimin varlığı dine karşı değil ki? Din'de ona göre argüman üretsin Big bang dediğimiz zaman bütün dindarlar Bak bu kuranda yazıyor diyor. big bang dan sonra evrenin evrimi Galaksinin evrimi Dünyanın evrimi Ilk hücre İlk canlı Ve bu şekilde gelişen canlı çesitliliği Yani evrende olan hiçbir şey öyle bir anda olmadı, evren, dünyamız ve canlılığın şu anki haline gelmesi belli bir sürecin sonucudur. Biz bu sürece 'Evrim' diyoruz