@BirGaripGörünmezAdam İşte okumayan cahil böyle oluyor. Altta tonla kaynak var ve o siteye ait değil, bilimsel makalelelerin bizzat kendi yayın linkleri var, az baksanız anlayacaktınız zaten. Ayrıca o bilimsel kuruluşlardan kastınız tarikatlar falansa normaldir gerçek görmemeleri 😂
@üşengecimbenyaa Kuranda bilim yok demek mantık hatası olur, bilimsel konular var fakat kurana ait bilimsel konular yok, çoğu önceden bilinen konular. Zaten eski inançlardaki bizim kadar gelişmiş olmayan toplumların bunu nasıl bildiğini bilmediğim için deistim. Merakınızı gidermişimdir umarım.
@üşengecimbenyaa Sen cidden hiçbir konuyu anlayamıyorsun. Bana karşı değil insanlara karşı ön yargılısın, belli yani net. Başından beri her açıkladığım konuyu bana tekrar soruyorsun. "Kuranda mucize var mı" diye soruyorsun, üstünde açıklamışım zaten kuranda olduğunu fakat ona ait olmadığını.
"Neden ateist değilsin" diye soruyorsun, üstte demişim zaten gelişmemiş toplulukların bunları bilmelerinden ötürü deist olduğumu, yani bir tanrıya inandığımı.
Anlamıyorsun ki yazdıklarımı, okumak için okuyup saniyesinde cevap veriyorsun zaten, ne ara okudun ne ara anladın ne ara düşündün de ne ara yazdın?
şu kendini çok zeki ve bilge sanan insanlar beni öldürecek bana ön yargılısın diyorsun kendine dön bir bak 2 dakikada yargılandım neyse tamam en akıllı en zeki sensin
@üşengecimbenyaa Tam aksine ne zekiyim ne bilgeyim, okuduğumu anlamaya çalışıyorum. Ve biris karşımda cevabını verdiğim sorulardan, ardarda iki defa soruyorsa onun benim görüşlerimi önemsediğine inanmam dolayısıyla da karşımdaki kişinin fikirleri de gözümde önemini yitirir. Sensin.
Bakın bana bir makale sunmadınız. Sitenin yayınladığı bir sayfayı yayınlıyorsunuz. Bir açıklamanız yok. Şu olay kanıtlıyor demiyorsunuz. Sonrada cahillikle suçluyorsunuz. Çok komik. Bence evrim gerçektir diyen bunu kanıtlayamıyorsa, başkasının sitesini aha burada yazıyor diyorsa, cehalet orada başlar. Teşekkürler. Ben cevabımı aldım.
Sitede az aşşağıya kaydırsanız, az linklere tıklasanız az baksanız göreceksiniz. Alın buradan herhangi bir satırı, sitede aratın, google scholar da aratmanız da yeterli. Ya hayır hiç mi blog okumadınız, internette bir konu araştırmadınız, kaynaklar en altta belirtilir her zaman. Bir da cehaletle suçluyor ya arkamla gülüyorum şu an asşlokjfasdlşkfjşklsdjşgfa
@BirGaripGörünmezAdam C. R. Woese, et al. (2006). Towards A Natural System Of Organisms: Proposal For The Domains Archaea, Bacteria, And Eucarya.. Proceedings of the National Academy of Sciences, sf: 4576-4579. doi: 10.1073/pnas.87.12.4576. Arşiv Bağlantısı D. Penny, et al. (1982). Testing The Theory Of Evolution By Comparing Phylogenetic Trees Constructed From Five Different Protein Sequences. Nature, sf: 197-200. doi: 10.1038/297197a0. Arşiv Bağlantısı
Diyorsun ki ben yazılanları okumuyorum. Değerlendirecek kapasitede değilim. Yazılanları okusanız kanıt olmadığını anlarsınız. Varsayımlar i gerçek kabul edemeyiz.
Beyfendi, bir inanç değil bilimsel gerçektir deyip, bana hala kanıtı şudur dediğiniz bir döküman yok. Bu sizi bilimsel ortamlardada desteklemez. Başkalarının cehaletinden beslenemezsiniz. Bir inanış olmadığını gerçek olduğunu söylüyorsunuz ve google gibi arama motoru sunuyorsunuz. Yazık...
@BirGaripGörünmezAdam ben sana burada tane tane anlatamam onca bilim sayfası var makaleler var yayınlanmış. Yapılmış laboratuvar deneyleri var onları inceleyin okuyun ben burada size fen dersi veremem
@üşengecimbenyaa Canlı formlarının denizden karaya geçiş konusunda başkalaşım farklı bir türe dönmesi, gerçek ya da değil diyemeyiz. Ancak evrim, ruh kavramını açıklamaz.
@BirGaripGörünmezAdam soruyu ben anladım da siz anlamadınız galiba. Evrim teorisine inanıyor musunuz demişler. Şıklarda da seçenek olarak bi tane eklenmiş onun da herhangi bir dinle alakası yok. Dinler evrimi reddediyor. Deizmle alakalı bir durum. Deizm de din değildir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olabilir.
Bir teori ki, inanılıp, inanılmadığı soruluyor. Bir gerçek olsa kanıtlamıştı. Hala güçlü bir görüş.
Evrim bir inanç konusu değil, bilimsel gerçektir. Kişinin inanmaması sadece kendisini kandırmasından ibarettir.
Kanıtınız var mı gerçek olduğuna?
@BirGaripGörünmezAdam Tonla bilimsel makale, deneyler, inceleme sonuçları, biyolojik testler ve günümüzdeki hayvan incelemeleri?
evrimagaci.org/evrimin-kaniti-var-mi-evrimin-kanitlari-nelerdir-3180
Okuyabilecek kapasiten varsa okursun, araştıracak hırsın varsa da aşşağıda sabitlenmiş tonla kaynağı kullanırsın.
dinde yeri var mıdır?
Gönderdiğiniz bir site. Ve hiç bir bilimsel kuruluş bunu gerçek olarak görmüyor. Yayınladıklarınızda kanıt değil. Lütfen iyi okuyun.
@BirGaripGörünmezAdam İşte okumayan cahil böyle oluyor. Altta tonla kaynak var ve o siteye ait değil, bilimsel makalelelerin bizzat kendi yayın linkleri var, az baksanız anlayacaktınız zaten.
Ayrıca o bilimsel kuruluşlardan kastınız tarikatlar falansa normaldir gerçek görmemeleri 😂
@üşengecimbenyaa Çok ama çok karışık bir durum. Hem var hem yok. netlik kazanmış bir konu değil.
o nasıl oluyor ya genelde evrime inananlar ya deist ya ateist oluyorlar
@üşengecimbenyaa Deistim zaten fakat İslamda da evrimin olduğunu savunan kesim var, modernize etme çabaları başladı ufaktan
hiç şaşırmadım bilim aslında kuranda var
@üşengecimbenyaa O da sizin inancınız
ne alaka yahu bilim kuranda var mı yok mu? var peki neden inkar ediyorsunuz? sadece merak ediyorum size karşı bir düşmanlığım yok
@üşengecimbenyaa Kuranda bilim yok demek mantık hatası olur, bilimsel konular var fakat kurana ait bilimsel konular yok, çoğu önceden bilinen konular. Zaten eski inançlardaki bizim kadar gelişmiş olmayan toplumların bunu nasıl bildiğini bilmediğim için deistim.
Merakınızı gidermişimdir umarım.
neden ateist değilsiniz peki?
@üşengecimbenyaa "Eski inançlardaki bizim kadar gelişmiş olmayan toplumların bunu nasıl bildiğini bilmediğim için deistim."
karşında cahil yok anlatmak istemiyorsan inancım hakkımda konuşmayı sevmiyorum diyip kapatabilirsin..
sanki ajanla konuşuyorum ya neyse iyi günler
@üşengecimbenyaa Sen cidden hiçbir konuyu anlayamıyorsun. Bana karşı değil insanlara karşı ön yargılısın, belli yani net. Başından beri her açıkladığım konuyu bana tekrar soruyorsun. "Kuranda mucize var mı" diye soruyorsun, üstünde açıklamışım zaten kuranda olduğunu fakat ona ait olmadığını.
"Neden ateist değilsin" diye soruyorsun, üstte demişim zaten gelişmemiş toplulukların bunları bilmelerinden ötürü deist olduğumu, yani bir tanrıya inandığımı.
Anlamıyorsun ki yazdıklarımı, okumak için okuyup saniyesinde cevap veriyorsun zaten, ne ara okudun ne ara anladın ne ara düşündün de ne ara yazdın?
şu kendini çok zeki ve bilge sanan insanlar beni öldürecek bana ön yargılısın diyorsun kendine dön bir bak 2 dakikada yargılandım neyse tamam en akıllı en zeki sensin
@üşengecimbenyaa Tam aksine ne zekiyim ne bilgeyim, okuduğumu anlamaya çalışıyorum. Ve biris karşımda cevabını verdiğim sorulardan, ardarda iki defa soruyorsa onun benim görüşlerimi önemsediğine inanmam dolayısıyla da karşımdaki kişinin fikirleri de gözümde önemini yitirir. Sensin.
Bakın bana bir makale sunmadınız. Sitenin yayınladığı bir sayfayı yayınlıyorsunuz. Bir açıklamanız yok. Şu olay kanıtlıyor demiyorsunuz. Sonrada cahillikle suçluyorsunuz. Çok komik. Bence evrim gerçektir diyen bunu kanıtlayamıyorsa, başkasının sitesini aha burada yazıyor diyorsa, cehalet orada başlar. Teşekkürler. Ben cevabımı aldım.
@BirGaripGörünmezAdam
Sitede az aşşağıya kaydırsanız, az linklere tıklasanız az baksanız göreceksiniz.
Alın buradan herhangi bir satırı, sitede aratın, google scholar da aratmanız da yeterli.
Ya hayır hiç mi blog okumadınız, internette bir konu araştırmadınız, kaynaklar en altta belirtilir her zaman. Bir da cehaletle suçluyor ya arkamla gülüyorum şu an asşlokjfasdlşkfjşklsdjşgfa
@BirGaripGörünmezAdam C. R. Woese, et al. (2006). Towards A Natural System Of Organisms: Proposal For The Domains Archaea, Bacteria, And Eucarya.. Proceedings of the National Academy of Sciences, sf: 4576-4579. doi: 10.1073/pnas.87.12.4576. Arşiv Bağlantısı
D. Penny, et al. (1982). Testing The Theory Of Evolution By Comparing Phylogenetic Trees Constructed From Five Different Protein Sequences. Nature, sf: 197-200. doi: 10.1038/297197a0. Arşiv Bağlantısı
Sitede tam 172 kaynak linkleriyle beraber duruyor, okuyun birini sonra gelin bana sallayın.
Diyorsun ki ben yazılanları okumuyorum. Değerlendirecek kapasitede değilim. Yazılanları okusanız kanıt olmadığını anlarsınız. Varsayımlar i gerçek kabul edemeyiz.
@BirGaripGörünmezAdam
Tanrım çıldıracağım adam 172 makale destekli bilgilerle toparlanmış tek makaleye gidip varsayım dedi. Tamam sohbet bitmiştir. Dağılın yorumumun altından, kalbime inecek
Beyfendi, bir inanç değil bilimsel gerçektir deyip, bana hala kanıtı şudur dediğiniz bir döküman yok. Bu sizi bilimsel ortamlardada desteklemez. Başkalarının cehaletinden beslenemezsiniz. Bir inanış olmadığını gerçek olduğunu söylüyorsunuz ve google gibi arama motoru sunuyorsunuz. Yazık...
@BirGaripGörünmezAdam
Anlıyorum.
Tabi tabi..
evet. evrim çokça uzun süreç isteyen bir şey olduğu için insanların algısına sığmıyor.
İnanıyorum ya inanıp inanmamayı geçmiş olmamız lazım, Dünya düz diyen orta çağlılardan farkınız yok.
Evrim teori değil kanıtlanmış bir gerçektir
dinde bunun yeri var mı peki
@üşengecimbenyaa düne kadar yoktu da bugünlerde dinde de yer vermeye çalışanlar çıkıyor
Kanıtınızı gösterirmisiniz?
@BirGaripGörünmezAdam evrimin kanıtları yazınca karşına çıkar
Bu şekildeyse kendinizi kandırmaya devam edin. İyi günler. 😁😁😁
@BirGaripGörünmezAdam gerçek değilse gerçek olanı sen kanıtla da onu görelim
Bir Teoriye, kanıtlanmış bir gerçektir dediğinizde kanıtı sizin göstermeniz lazım. 😂😂😂😁😁
@BirGaripGörünmezAdam ben sana burada tane tane anlatamam onca bilim sayfası var makaleler var yayınlanmış. Yapılmış laboratuvar deneyleri var onları inceleyin okuyun ben burada size fen dersi veremem
Bilmediğiniz konuda zaten ders veremezsiniz. Çünkü bilimsel olarak hala teori.
😂😂😂😂😂😂
@BirGaripGörünmezAdam tamam sensin
Teorinin sahibi görse, üzülürdü. Beni bunlar mi destekleyecek diye.🤣🤣🤣🤣🤣
@BirGaripGörünmezAdam evet darwin mezarında ters döndü şu an
@üşengecimbenyaa Canlı formlarının denizden karaya geçiş konusunda başkalaşım farklı bir türe dönmesi, gerçek ya da değil diyemeyiz. Ancak evrim, ruh kavramını açıklamaz.
@BirGaripGörünmezAdam Evrimde ruh kavramı olmadığı için olabilir mi acaba?
Soru dinle alakalı. Onuda anlamamış olamazsın.
😂😂😂😂
@BirGaripGörünmezAdam soruyu ben anladım da siz anlamadınız galiba. Evrim teorisine inanıyor musunuz demişler. Şıklarda da seçenek olarak bi tane eklenmiş onun da herhangi bir dinle alakası yok. Dinler evrimi reddediyor. Deizmle alakalı bir durum. Deizm de din değildir.
Hayır
Hayır.