Aşk İlişkileri Sevgilinin +18 şeyler izlemesi aldatma sayılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor sevgilimin boylebir sey yapmasi beni rahatsiz eder acikcasi bunu ona nasil soylerim Sevgilinin +18 şeyler izlemesi aldatma sayılır mı? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İzlerken sevgilisini mi arzuluyor? Hiç sanmıyorum..Yani evet aldatma.. 0 0 Yorumla
DorukAtmaca Takip Et Xper 4 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl Eğer sayılsaydı bu durumda tüm kızlar aldatılıyordu. Bırak seni yoracağına kendini yorsun. 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl seks hayatınız varsa evet hoş değil..ama yoksa buna karışmamalısınız.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben de doğru bulmuyorum da öyle birini bulman imkansız gibi bir durum 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. O zaman mutlu etmelisin 0 0 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl olur öyle izlerler aldatma değil kızlar sakin 0 0 Yorumla
LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aldatma da sayılmaz abartma ama hoş değil tabi. 0 0 Yorumla
poullina Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Bu aldatma sayılmaz ama açıkça söyle istemiyorsan 1 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Değil 1 0 Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İzlerken sevgilisini mi arzuluyor? Hiç sanmıyorum..
Yani evet aldatma..
Eğer sayılsaydı bu durumda tüm kızlar aldatılıyordu. Bırak seni yoracağına kendini yorsun.
seks hayatınız varsa evet hoş değil..
ama yoksa buna karışmamalısınız..
Ben de doğru bulmuyorum da öyle birini bulman imkansız gibi bir durum
Sayılmaz kadınlara her şey serbest
O zaman mutlu etmelisin
olur öyle izlerler aldatma değil kızlar sakin
Aldatma da sayılmaz abartma ama hoş değil tabi.
Sende izle kızarsa ikimizde bırakalım de
Bu aldatma sayılmaz ama açıkça söyle istemiyorsan
No degil
Değil
Sayılmaz
direkt söyle
Hayır
Tabiki
Değil tabiki
Değil
Bi salın be
Hayir