Aşk İlişkileri Sevgilinin yanında başka kıza/erkeğe bakmak aldatmaya girer mi? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yakışıklı ya da güzel birini görünce bakmak aldatma sayılır mı? Sevgilinin yanında başka kıza/erkeğe bakmak aldatmaya girer mi? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Evet girer ama bakma aldatmasına zaten karakteri olan gözü sevdiğinde olur sadece 0 0 Yorumla
Üyeismininapığcan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Girer benım ki bakmıyor zaten ben varken kime bakacak🤤 2 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bana göre hayır 1 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl yaani gözünü oymak için yeterli bi sebep 1 1 Yorumla Oksitosin +1 yıl Senin yanında bakarsa oy zaten Yorumla
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ben bakıyom ya girmez bence 2 1 Yorumla golddmannn92 +1 yıl beckham abimiz bile bakıyor baksana :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet girer ama bakma aldatmasına zaten karakteri olan gözü sevdiğinde olur sadece
Girer benım ki bakmıyor zaten ben varken kime bakacak🤤
Bana göre hayır
yaani gözünü oymak için yeterli bi sebep
Senin yanında bakarsa oy zaten
ben bakıyom ya girmez bence
beckham abimiz bile bakıyor baksana :D
Ne amaçla baktığına bağlı
Hayır girmez bence de.
Bana göre evet.
Yan gözle bakıyorsa tabikide aldatma
Sayılır