#movie_colic

böyle bir şey yaşamıştım, sanaldan görüştüğüm birinden onu hiç görmememe rağmen o kadar etkilenmiştim ki düşünceleri olsun canım sıkkın olduğunda konuşmasıyla beni rahatlatması olsun her açıdan beni çok etkilemişti. fotosunu gördükten sonra bi soğuma geldi ama yine de konuşmak istedim onunla çünkü beni etkileyen ya da asıl etkilemesi gereken fiziki görüntüsü değil diye düşünüyorum. ha onunla ilgili hiçbir fikrim olmasa onu hiç tanımasaydım fotosunu gördükten sonra da konuşmak da istemezdim daha bunda yalan yok ama ben onu hiç görmeden biraz da olsa tanıyarak etkilenmiştim hoşlanmıştım ondan. bu yüzden onu gördükten sonra da devam etmek istedim. 7-8 ay geçti üzerinden konuşmayı kestik ama hala onunla konuştuğumuz günleri özlüyorum.
Asla vermem diyemem.
21 yaşındaydım daha önce birileriyle çok flörtleşme şansım olmadığını göz ardı etmezsek bir platformda tanıştığım birinin sohbetinden, sesinden çok hoşlanmıştım onu görmemiştim bile ama enerjisini cok sevmiştim.
Normalde etkileneceğim, şans verebileceğim biri olmamasına rağmen gördükten sonra görsel olarak beğenmeyeceğim, beğenmediğim bir tip olması ona hislerimin önüne geçmemişti.
Yani normal şartlarda önce görüntüden etkileniriz ama yinede beni karakteriyle öncesinde etkileyebilmişse bol şanslar havai fişekler patlasin djdjd
Şans vermem ben jüri miyim😄
Her zaman tekrar etmekten bıkmadığım üzere:Aura&Ruh&Kâlp&Vizyon başroldür diyorum, net...
Fiziğe tapınanlara benden Barbie& Ken bebek hediye gelsin😂😂
İşin şakası bir yana, iki taraf da müthiş fizikte birilerini buldular diyelim, tamam, bravo...
Gel gör ki gece ile gündüz kadar zıt olsunlar.
Yetmezmiş gibi bir kaza geçirip fiziken sakat kalsınlar.
Aura, Ruh, Kâlp, Vizyon uyumu yaşayan tarafta olanların yaşayacakları bir ân bile üstün gelir onlara...🦄🍀🍏⭐❤️
Çok teşekkürler ⭐🍀
Bu benim için hiç bir zaman önemli olmadı ama;

Biscolata reklamındaki abiler gibi olsa fena olmazdı hani he 🤤🤤🤤🤣🤣🤣🤣🤣
Yemişim fiziğini ya adam olsun kâfi☺🤤
Cevap
29Cevap
Hislerim önemli ruhuma nasıl baktığı.
Ben ina bakıyorum şans veririm.
Kalıp gideceğine kendi yaptıkları karar verir.
Ben elimden geleni yaparım sevgisine inanırsam ve kalbimi kazanırsa.
Gerisini zaman halleder. Dışı güzel olup içi boş olan hava civa olanlar çokça.
Benim algılar çok acayip yani zamanla belki gözüme hoş gelebilir. Tek düze tip ilgimi hiç çekmedi bu zamana kadar.
Bi şeyler olmalı nasıl desem herkese güzel gelen şeyler bana hoş gelmez..
Hayır fiziki yönden beğenmediğim birine şans vermem.
Gerçekçi olalım biraz. Önceliğim her zaman zekadır ancak zekadan sonra da döner fiziğe bir bakarım yani. Birileri önce aklıma, sonra gözüme sonra da gönlüme hitap edebilmeli yoksa bir şansı olmaz.
Benim için dış görünüş önemli.
Önem veriyorum eli yüzü düzgün yanıma yakışır biri olsun😌
Birde özellikle belirtiyorum bacaklari sütun gibi olmalı o ilk şartım 😂😂
Fizik veya coğrafya ile işim olmuyor. Daha çok felsefe yönü ağır olan ilgimi çeker. Derslerle anlatım diyelim buna da. 😃 Sadece kilo sevmiyorum. Diğer türlü sorun yok. Kırk yıl fizik dersine girilmiyor. Bir süre sonra fizikten coğrafya dünyanın şekli konusuna giriş yapılıyor. 😂😂😂
Doğru söylemek gerekirse, tam üç aydır peşimde dolanan bir kadın var. Şimdiye kadar hep reddettim. Ama o vazgeçmedi.
Bugün sabah yine yazmış seni kahvaltıya götürmek istiyorum.
Ben yine hayır dedim. Bakalım bu döngü ne kadar devam edecek.
İnsan sevmeyince sevemiyor böyle garip bi durum. Ben kaburga kemiği sayılcak kadar zayıf kişilerden etkileniyorum.
Demekki fizik benim için önemliki, sürekli reddediyorum. 😔😔😔
Tabikide karakter daha onenli, ama fiziksel güzellik de önemli. Ne çok önemli ne çok önemsiz. Ama galiba hayatımda ilk defa fiziksel güzellik hiç umrumda değil. Yüzünü dahi görmediğim halde, gönlü o kadar güzel ki, tüm kusurların8 örtüyor bu güzellik. Onunla konuşurken öyle hissediyorumki, sanki gittiği heryeri dokunduğu herşeyi güzelleştirebilen bir kalbi var.
Normal insan olarak tanışırım ama öyle ahım şahımda şans verme söz konusu olmaz. Dikkatimi çekmeyen birisi ile konuşmaya o kadar hevesli olmam.
Veririm ama oyle olan biri bile kazık atabiliyor...
Herkese gore genel gecer guzellik kurallari bende pek ise yaramaz benim begeni algim biraz farkli zeka gibi ses gibi hitap gibi kararlilik net durus karakter gibi temizligi bakimi gibi koku gibi ama herkesin algilarindan farkli biraz
Dışı ilgimi cekmezse içi de ilgimi çekmez.
Yani önemlidir dış görünüş..
Ona dokunacaksam, sarılacaksam ve öpeceksem dış görünüş önemlidir..
Birinden etkilenmiş sen etkilenmişimdir. Etkilenmediysem şen harika özelliklere sahip olsun şans vermem
Veririm demişler de at yalanı mikeyim inananı diyesim geliyor 😂 lafta karaktere bakıyorlar geçin bu ayakları mk
Kafalar uyuyorsa, fizik bir şekilde geliştirilir spor ile.
%50 görünüș %50 kișilik. Orantı sapması görürsem bay bay kadıncık
Eskiden vermezdim ama şimdi veririm bakış açım biraz değişti
Sadece fizik için birine şans vermem asla.
O kişi ruhuma dokunmalı gözüme değil.
O şansı vermiştim gerçekten ben onun için şanstım bunu çok sonra anladım 😄
Karakteri ve hali tavrından etkilenmişsem veririm tabisii 😌
Fizik gelip geçici önemli olan karakterdir evet veririm..
Sanırım ön yargılarım olabilir arada çekin olması için ilk zamanlar için şart
Dışını beğenmediğim birisinin içini merak etmem ve şans vermem.
Kabul edelim ki dışını beğenmediğimiz birinin içini merak etmiyoruz. İstisnaları bilemem ama ben de durum bu🤞🏻
Dış görünüşün önemi yok diyemeyeceğim ama şans veririm yine de
Fiziğine pek bakmıyorum
Fiziki yönden beğenmediğime de şans veririm
Yalan sooyliyemicem🙈sanırım hayır
Veririm, yanıma yakışmalı.
Sorun etmem zaten aşırı beklentilerim Yok
Defalarca verdim. Artık gerek yok
%20 görünüş %80 karakter
Her zaman şans veririm
o kadar onemli bir şey degil
Takibi veririm önemli olan kalp güzelliği
Sanmıyorum benim için önemli.