Hayat boyu rededilmiş bir insanım. Hiç bir kızın hoşlanmadığı biri. Benden tipsizleri bile görüyorum ama sevgilileri var. En son 3 yıl önce denemiştim. Birde geçen hafta.. Yine beğenilmedim.. Tarz, giyim. kas, kariyer gaayet iyi ama yok işte. Beğenmiyor/hoşlanmıyorlar. Yaştan dolayı kimsede kalmadı zaten.. Çok gururum kırıldı arkadaşlar. Hayat boyu rededilmek. 1 kadının tenezül edip beğenmediği erkek olmak..
çok zoruma gidiyor. Hergün üzülmek istemiyorum artık bazen gözlerim doluyor. O kadar zoruma gidiyor, o kadar aşağılanmış hissediyorum. Nefret ediyorum kendimden lanet ediyorum kendime
ölmeyi düşünüyorum, keşke allah hastalık versede ölsem.. 1 kez bile birinin elini tutmayan boşuna dünyada yer tutan birisiyim. Yüzümün güldüğü zamanı hatırlamıyorum, niye yaşıyorum bilmiyorum. Hiç bir beklentim yok. Bitki gibi nefes alıp veriyorum..
Birde size sorayım dedim. Ben yaşamayı hak etmiyor muyum?
Ne dersiniz?
çok zoruma gidiyor. Hergün üzülmek istemiyorum artık bazen gözlerim doluyor. O kadar zoruma gidiyor, o kadar aşağılanmış hissediyorum. Nefret ediyorum kendimden lanet ediyorum kendime
ölmeyi düşünüyorum, keşke allah hastalık versede ölsem.. 1 kez bile birinin elini tutmayan boşuna dünyada yer tutan birisiyim. Yüzümün güldüğü zamanı hatırlamıyorum, niye yaşıyorum bilmiyorum. Hiç bir beklentim yok. Bitki gibi nefes alıp veriyorum..
Birde size sorayım dedim. Ben yaşamayı hak etmiyor muyum?
Ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dostum belki başka biri seni bekliyordur. Bunun için canini sıkmaya degmez kendine eziyet ediyorsun yapma bunu
Kuru tesellilere karnım tok hocam
İnşallah birini bulursun dostum.
Bulamam, kimsede yok zaten ve hayatım boyunca rededildim :(
Ooo hemen vazgeçersen tabi olmaz.
Ben vazgeçtim herşeyden artık. Bunca yıl kendimi yırttım ama 0
Kendine inanmalisin olk önce
İlk*
Hayatım boyu kimse hoşlanmadı benden
Olabilir bende güzelim mesela. Karakter olarak da iyi olduğumu duşunuyorum ama bende de bi hareket yok. Nasip bu işler çok kafaya takma. Her seyin vakti ve yeri var
Olunce mi olacak bir seyler?
Şimdi;
Nasip sadece avunmadır bana (elinden geleni yapmazsan)
Ayrıca sen kızsın.. kaba olacak ama "merhaba" desen bile gelecek çok insan var.
Benim için öyle değil
Öyle düşünmüyorum. Ve sürekli reddedilecek değilsin ya hoş. Anlaştiğin bir insana denk gelmedin daha demektir.
29 yılda hiç gelemediysem benim zaten yaşamam hata..
Geldimdr beni "beğenmediler"
Çok acimasiz davraniyorsun kendine. Tanistigin insanlara da kendin hakkinda ki dusuncelerini fark ettiriyorsan uzaklasma sebepleri bu olabilir. Kendine guvensiz insani. kimse istemez
Cıvık olup ağzını yayan ve (her kıza yürüyen bunu anlamaktan aciz oluyorsunuz genelde) erkekler özgüvenli isimlendiriliyor..
Onlara gitmeye devam edin. Sizin onların gözündeki değerlerini tüm erkekler biliyor
Alakasi yok. Sen çok kurmuşsun kafanda bence tedavi ol
Alakası neden yok? Tedavi neden olayım?
Kimse karaktere, dürüstlüğe bakmıyor (özde) burada bile bunu belirtenler çok..
Ben benim yorumumla ilgileniyorum. Benim ne kastettiğim açik. Kötü ve olumsuz mana cikaran sensin. Bu şekilde ilerleyemezsin zsten. Ancak yerinde sayarsin. Bol şans
Bu sayede arka planda kaybeden hep sizsiniz
Keşke bunu idrak edecek durumda olsanız..
Allah yardimcin olsun
Sanada
Abi kizlar efendi iyi karakterli erkekleri asla sevmezler. Bu yüzden kaybetmişsindir. kizlar mutlu huzurlu olmayı değil de ağlamayı acı çekmeyi üzülmeyi severler. Bu yüzden it pust serseri adam olmayan hayvanları severler
@Egeliyimben0903 ama ben serseri olamıyorum.
Bende olamıyorum o yüzden daha hiç sevgilim olmadi
Tabikide yaşamayı hak ediyorsun bu düşüncenin yanlış olduğunu söylemek istiyorum, bir kadının seni beğenmesi ile bunu ölçmemen gerekir.
Belki de doğru insan daha karşına çıkmamıştır?
1 değil, hayat boyu hiç bir kız beğenmedi beni..
İnsanların düşüncelerini veya fikirlerini umursamayı bırakırsan senin için çok iyi olur yaşamın iyi olması için birinin seni beğenmesi gerekmez ki hayatını kendin güzelleştirmekisin
Gerekmez? Her insan sevip sevilmek ister.
Hayat boyu 1 insan bile hoşlanmadı benden.
Hayatım hep insanları izleyerek geçti.
İnsan değil miyim ben?
Aynı kaderi yaşıyoruz. Bazen ne yaoardan yao olmuyor. İnşallah bizimde karşımıza bizi seven birisi çıkacak.
:(
özgüvenli olucaksın. bu hayattaki herkes ezildiğinde karşısındakine tapar, sen herkesi kendinle eşit görüp onlara nazik davranırsan tepene binerler çünkü herkes canım aptal yaratıklar
Özgüvensiz olduğumu nereden çıkardın peki?
bu yaşadıkların olan özgüvenini de kırmış olmalı
Evet, en abazalar, en saçma sapan insnalar dahil sevilirken
Ben hep yalnızsam...
Özgüven zaten kırılır
belki de çok duygusalsındır bu reddedilmelerinden bir şeyler çıkarıp değişmen gerekiyordur tarzın olsun yaşantın olsun hem sevgiye o kadar da ihtiyaç yok
Tarzım iyi, yaşantım çoğu insandan iyi.
Tipimide atabilirim istersen
Sevgiye ihtiyac var. Şimdi sen selam versen bile koşaçak yığınla insan olduğu için bunu tam anlayamıyorsun
belki de haklısındır ama bilmiyorum belki de çevreni değiştirmelisindir
Çevrem hep genişti..
Hem çalisan bir insanım. Üni öğrencisi değilim sürekli gezeyim
Teklif ettiğin kişiler tanıdık mı? Yani sokaktaki kafedeki kıza ediyosan red yersin zaten
Tanıdığım insnalar tabiiki
Özgüvenli kariyer sahibi biri olduğun halde hala sapsan aşşşırı çirkin olman lazım
Aşırı değilim..
Olmuyorsa zorlama knka
Ben insan değil miyim?
İnsansın knka da olmuyor işte napcan başka
:(
Üzülme ya..
Üzülme sen
Neden? İnsan değil miyim bende?
Yanlış anlama
Yanlış anlamıyorum sizi ama bende insanım.
Her insan gibi benimde hislerim oluyor..
Her gün üzülmekten çok yoruldum ben.
Allah karsına seni anlayan birini Çıkarsın
Allah benim canımı alsa keşke..
Öyle biri olmayacak. Hem ben kimimki hoşlanıyorum :(
Saçmalama lütfen
Saçmalamıyorum. Bakın ben ne geldiyse elimden yaptım.
Tipimide atabilirim. Çekincem yok kimseden.
Ama kendimi yırtsam kimse beğenmedi beni.
Çirkin olmayı ben seçmedim