Reddedildikten sonra hala sevmek ve unutamamak?

İlk defa bir kızı sevdim, kıza açıldım, red yedim ve beni üzdüğüne üzüldüğünü söyledi. Neyse aradan bi kaç gün geçti ve ben onun üzüldüğünü gördüm. Cesaretimi toplayıp dedim ki benim yüzümdense özür dilerim. O da yok dedi asıl sen öyle gibisin benim yüzümden mi dedi ben de evet dedim. O da özür diledi tekrar. Ben de dedim ki ilk defa böyle oluyo falan. Neyse ben buna baya yazmadım sonra kendisi yazdı dediki naber nasılsın sınavın nasıl geçti diye? Ben de hazır mutlu olmuşum cevapladım falan muhabbeti devam ettirdim. Aradan bir hafta geçti ve ben ciddi bi konuşma yaptım. Dedim ki ben güvenilmeyecek bişe yaptım mı? Dediki yok. O zaman sıkıntı ne dedim? Dedi sıkıntı yok Ben yapamam hata bende dedi. Ve dedim ki Bana karşı en ufak bişe bile hissettin mi? hayır dedi. Teşekkür ettim. Ertesi gün yazdıki benim bi ilişkim var seni de üzmek istemem mesafeli olalım. Ben de dedim tamam ahanda bitti dedim. Ertesi gün geldi dediki küstün mü küsmüş gibi bir halin var dedi. Ben de o gün hiç yüzüne bile bakmamıştım. Neyse dedim ki ne küsmesi sadece üzgünüm dedim bön bön baktı bana. Ben de onun akşamında dedimki mesafeli olalım dedin ne yapmam gerekir? Tam bir cevap vermedi. Dedi sonra konuşuruz. Yine ertesi gün dedim markete gidicem istersen beraber gidelim o arada konuşuruz dedim o da işim var gelemem dedi. Ben de tamam dedim. Ondan sonra konuşmadım. Sonra arkadaşım bir gün dediki ben gidip konuşucam diye ben de dedimki sen bilirsin. Gitti konuştu. Sonra geldi knk dedi. "ben kızla konuştum dedimki böyle böyle tanıdığım en iyi insan falan. O da dediki doğru, çok iyi birisi. Hatta o kadar iyi ki başkası olsa s*kt*r git derdim ama ona diyemiyorum. Çok ciddi ve asil biri ama ben ota boka gülerim o yüzden pek uyuşmuyoruz. Yani fiziksel görünüşüyle alakalı bişe değil. Ben iyi biri değilim sonuç olarak ona layık değilim dedi. "
Sonuç olarak böyle ben hala seviyorum ama onun sevmediğini de biliyorum. Bu iş olur mu, olursa olması için napmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme :Kız dün yazdı dediki nasılsın napıyorsun falan . Neyse sohbet muhabbet derken baya mutlu oldum. Sonra dediki senden sonra birkaç kişiyi daha reddettim hiçbiriyle konuşmuyorum ama senle konuşuyorum çünkü sen iyi birisin ve benim seni direk itmemi haketmiyorsun dedi. Sonra dediki seni seviyorum ama o anlamda değil dedi. Ben üzüldüm tabi. Biliyorum boşvermeliydim ama yapamadım işte. Beni o anlamda sevmesi için napmalıyım?
Reddedildikten sonra hala sevmek ve unutamamak?