İlgisi azalan erkek?

Şimdi ilişkimiz yeni başladı, başlarda iyiydik. Bir kaç gündür uzak ve mesafeli olduğunu hissediyorum. Dünden beri de asla yazmıyor. Düşünüyorum acaba bir hata mı yaptım diye, yapmadım. Çok mu üstüne düştüm diyorum, ama öyle de bir insan değilim. Kiminle nerede olduğuna falan karışmam, sıkboğaz da etmem, sürekli de yazmam. Ha keyfi de yerinde, arkadaşlarıyla toplanmış story falan atıyor. Daha hiç bir şey yazmadım ama deliriyorum. Yani istemezse istemesin ama net olsun tek derdim bu. "Neden yazmıyorsun?" tiplerine de girmek istemiyorum, ama bir şekilde netlik sağlamam lazım. Ne yapmam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdım bu arada, tabi ki net olmak adına. Yazdığımda "ben de tam sana yazıcaktım, dün çok yoğunum" tarzında bir şeyler söyledi. Sonra onu özleyip özlemediğimi sordu, ben de bir şey demedim. Daha sonra ne zaman buluşacağımızı sordu, bu hafta uygun olmadığımı söyledim. İlk fırsatta buluşmak istediğini ve s. söyledi. Tamam dedim ve tek konuşmamız bu oldu, akşama doğru da bir şey yazmayınca tepem attı iyicene, "bitirelim" dedim. Önce "emin misin"? dedi, sonra da "nasıl istersen".
Güncellemeler
+1 yıl
Sazan gibi atladı yani, bir de sürekli çevrimiçi, kesin yeni biri var ki beni sallamıyor. Neyse işte numarasını da silicem de, biraz beklemem lazım mı diye düşünüyorum.
İlgisi azalan erkek?