Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hesabı sessiz kalıp stalklayabilir rsimleri kullanırsa sanal platforma şikayet edebilirsin. Başka yapabileeğin hiç bir şey yok maalesef. Neyseki daha ileri gitmemişsin. Bir daha da sakın ha reelde tanışsan dahi dijital obje yollama kimseye, yüz yüze tanışmak dahi yeterli değil...
14 Yorumla
Soran+1 yılNası yani abi
Soran+1 yılTamam abi çok sağol
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. kim ne yapsın senin yüzünün fotoğrafını? internette satacak mı parayla.. milyarlarca insanın yüz milyarlarca resmi internette sere serpe zaten.. kim ne yapacak yani.. bu kadar takmayın böyle şeyleri.. bir şey yapmana gerek yok.. hiç bir şey olmaz.. hepimizin pek çok fotoğrafına ulaşabiliyor pek çok insan.. turşusunu mu kuracaklar bizim sümüklü resmimizin.. veya kimiz biz ,, gigi hadid miyiz , jonny depp mi.. beş para da etmez ki yüzümüzün resmi.. sal ipini gitsin bu yeterli.. internette ifşalanmazsın korkma.. ifşa veya şantaj dediğin şey, nude larla olur.. yüzünle değil.. kendimizi bu kadar bulunmaz hint kumaşı sanmayalım hiç birimiz.. yüzümüzün resmi bizim zannettiğimizden çok daha az değerli , kimse de meraklı değil..
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam abi kızma sakin 😂 resmim sümüklü değil yalnız. Tesüf ederim
Soran+1 yıl😂😂 Haklısın abi ne diyim
+1 yılBenim var konuştuğum ama güvenmem önce güvencem öyle resim yoksa olmaz şöle diyim resim at istediğin gibi orası sana kalmış ama korkun Bi yere atarım bişe olur mu olmaz merak etme öyle bişe yaparsa suç olur engeli bas dahada bişe olmaz sana ulaşmak isterse zorlwrsada şikayet edersin
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam knka sağol
+1 yılProfil fotosu tarzındaysa endişelenmene gerek yok. KS de birçok kişi kendi fotosunu kullanıyor. Bunun yanı sıra instagram gibi sosyal medyalarda da aynı. Neden bu denli endişeleniyorsun ki?
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle. Ama niye görsün ki işte benim mallığım knka neyse sağol
- +1 yıl
Güzel bi kız görmüş işte amannn salla gitsin😄
Soran+1 yılSağol cansın sen ya 😊❣️
- +1 yıl
🌸🌸🎈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanal ortamda resim filan gönderilmez yaşın kaç? 20 yaş altıysan bunu yaşına veriyorum neyseki açık saçık foto atmamışsın.. fotomontaj yapabilir en fazla ama sen resimlerin orjinalini gösterirsin ailene eğer bir piclik yapıp resminle oynarsa bir yerde paylaşırsa filan..
15 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasındayım sadece arkadas olarak konustuğum biriydi. Fotomontaj yapıp napar ki
Cevap sahibi+1 yılYani çıplak kadın vücudu ekleyebilir resmine, kötü şeyler yapıp p*rn* gibi sapık sitelerde paylaşabilir
Soran+1 yılO sitelerin adı ne yaptıysa bir bakim
Cevap sahibi+1 yılVallaha canım hicbir fikrim yok ama facebook Instagram her yerde paylaşabiliyorlar.. bir şey olmaz canını sıkma sende resmin orjinali varsa kanıtlarsın ailene
Soran+1 yılVar canım cok sağol 🌸
Karşı tarafın mı fake olduğunu anladın?
Bir şey olmaz, eskiden bunlar çok fazla suç değildi ama artık hapse kadar giden suçları var kimsenin senin resminle bir şey yapacağını sanmam ayrıca.
Görüntülü konuşmayı geçtim karşı taraf sana hiç mi resmini atmadı sohbet etmediniz ne bileyim güvenmeden atmasaydın keşke.
Korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Takmma kafana.06 Yorumla
Soran+1 yılAttı abi attı sorun orada.
Soran+1 yılAma ben vicdanen kötü hissettim. Sosyal medyam yok
Soran+1 yılKötü biri değil ama ben biraz evhamlıyım panik atağım var. Ondan korktum biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılFoto lar sıkıntılı değilse hiçbir şey olmaz. Aynı fotoları sosyal medya hesapları ndan da indirebilir takılma
16 Yorumla
Soran+1 yılTamam sağolun
- +1 yıl
Keşke tek problem im böyle şeyler olsaa...
Soran+1 yılTek problemim bu değil
- +1 yıl
Ne?
Soran+1 yılVar işte baska sıkıntılarda boş ver abi
- +1 yıl
İstersen dertleşebiliriz kardeşim
+1 yılBunda bu kadar abartıcak ne var anlamadım fotolar yüz fotoğrafı nude değil çokta abartma yani. Tipini beğenmediysen görüşme bu kadar basit.
11 Yorumla
Soran+1 yılTipini görmedim
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok saf davraniyosunuz ya sanaldan tanisilabilir bundan emin olma yöntemleri var senin goruntulerinle hiçbir şey yapamaz kafana takma
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol. 👋🏻
Soran+1 yılYöntemler neler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa kim ne yapsın senin fotoğrafını? Hadi diyelim aldı kullandı nerede kullancak , hadi kullandı bunun bir ton suçu var ayrıca rahat ol :D
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol tamam
+1 yılNormal yüz ise sorun etme bu kadar o kadar sapık var sosyal medya da paylaşsan oradands alır bir şey yapar yani ama sadece yüz olduğu için sorun etme
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim
+1 yılBir daha sanaldan kimseyle olma. Ona da fakeliğinden cesaretsizliğinden gem vur.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaparsam şantaj yapmaz mı
- +1 yıl
Ah ah ah
- +1 yıl
Resimlerini ondan ve sohbetten silebiliyorsan sil
Soran+1 yılKnka ss aldı.
Canım olan olmuş ama bişey yapamaz için rahat olsun bir dahada yapma güvenme.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam çok sağolll❣️
+1 yılBisey olmaz korkma ne yapabilirki siber suçlardan haberi olsa gtü üç buçuk atar
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Çok sağol yorumun için içim rahatladı🌸
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzün gözüküyorsa nolucak yani instagram profil resminde herkes hepimizin yüzünü görebiliyor zaten ki ünlülerin hesabı herkese açık
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun sağol.
Yil olmuş 2021 hala tanımadığı insanlardan medet umanlar var...
Hadi msn vesaire yeni çıktığında bir heves oradan yazışmak bi şekilde merak uyandıran bi olaydı... ama üzerinden 20 seneyi askin zaman geçti ve medyada sanalda neler döndüğü hergun haber oluyor. Kotu sonuçlar görüyoruz... bu nasıl bir gaflet siz gidip tanımadığınız kişiye foto atıp sonrada vah vah ediyirsunuz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey yapamaz hiç bir şey korkma ne ederse suç cezası var bir şey yapamaz yaşsa Facebook ta herkesin bir sürü resimler var orada yapsa bulur yapar resğöden bir şey olmss
09 Yorumla
Soran+1 yılFaceim yok. Neyse sağolun
- +1 yıl
Yok anlamadın o resimleri olan kişi diyorum resimleri kullanacak olsa ya da baska biri Facebook ta herkes bir sürü resim atıyor demek istedim senin 3-5 tane resmine resminden bir şey yapamaz demek istedim
- +1 yıl
Bir şey yapmaz derken her şeyi yalan olan adam tehlikelidir her şey yapabilir
Soran+1 yılYaaa nası ya
- +1 yıl
Bayaaa her şey eder o
Soran+1 yılYapamaz dedin ilk abi KANDIRMA hadi bye
- +1 yıl
Valla simdi adam yapamaz normal olarak ama o adam normal biri depil sorunlu biri demekki ondan
Yapan adamı tanımadığım icin her şey olur yani
Soran+1 yılBen napıcam peki
- +1 yıl
Özldn yazsana sarjm 3 yarın konsruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir şey olmaz hiç bir şeyde yapamaz benim başımada geldi konuşmayı kestim bitti bu kadar takılma öyle, yapamaz hiç bir şey ama olaki yaptı verirsin savcılığa biter gider kendini bile göstermekten korkan adam hiç bir bok yapamaz korkma hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılKnka bana yazar mısın bir şey sorucam
+1 yılİllede şöyle yakışıklı olsun böyle kaslı olsun derseniz olacağı bu ama bir şey yapamaz fotoğraflarla ne olacak başka bir neden bul ayrıl anladığını anlamasın korkuyorsan yinede.
10 Yorumla
+1 yılKorkuyorsan yapma, yapıyorsan korkma. Az ve öz bu cümleyi düşün, yeterli senin için. En azından bundan sonrası için. Fakat bir yüz fotosu na bu kadar tedirgin olmanda garip bir durum.
01 Yorumla- +1 yıl
Kişinin fotoğrafının izinsiz olarak sosyal medyadan paylaşılması Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirme (TCK Md. 136, 137) suçunu oluşturur. Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak başkasına veren , yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Bişey belli etmeden fake olduğunu anlamamissin gibi hayatından çıkartmak en iyisi. Olay çıkarsa fotoğraflarınla tehdit edebilir kimsenin sagi solu belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılFotoğraflar açık değilse sorun olmaz. İnstadan falan da alınmış olabilir denilebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAçık değil teşekkürler yorum için
- +1 yıl
Rica ederim.
Sadece yüzün gözüküyorsa sıkıntı nerde bişey yapamaz ki. Ama attın diye pişmansan o başka. Sana ders olsun :)
00 Yorumla
+1 yılSadece yüzün gözüken fotoyla ne yapabilir sanki fazla evham yapıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki abi
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. sakin ol şampiyon alt üstü resim google de bi sürü kadının resmi var:) bu kadar panik yapma.. normal bir resmin bu kadar telaşlandıracak neyi varı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Normal resimlerin sosyal medyayada vardır orada fakeler, yabancılar yok mu sanki. Neden buna bu kadar takıldın anlayamadım
00 Yorumla
+1 yılAçık değilse neden takıyorsun bırak iki üç fotoğrafta yüzünü görmüş yani hiç bir şey yapamaz sal gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bisey olmaz sakın ol. Sosyal medyada da foton var sonuçta alan ordan da alır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYüzün gözüken nude foto mu attın anlamadım olayı tam.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Yüzün gözüküyorsa sorun olmaz eminmisin ! Çıplak olmadığına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılEger yuzun gorunen fotograflar nude degilse hicbirsey olmaz korkma
00 Yorumla
+1 yılFotoğraflar açık değilse hiç bir sıkıntı olmaz merak etme. Simdi hangimizin Instagram i Facebook u vb. seyleti yok ki boy boy fotoğraflarımız var isteyen istediği gibi ulaşıyor zaten ekran görüntüsü alması bile yeterli
011 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
Sen hala orada takılı kalmışsın 😂
Soran+1 yılBirine daha attm ml gibi
- +1 yıl
Sen kendin kaşınıyorsun dostum 😂
- +1 yıl
Bana da at bari 😂
Soran+1 yılAma yakısıklıydı ilk ben yazdım fake mi diye arattım Google imagede bulamadım fakemiş
- +1 yıl
Sağlık olsun be ya bişey olmaz 😂
Soran+1 yılYa sapıksa yolda görür tanır öldürürse
- +1 yıl
Sen hangi gezegen de yasiyon kanks
Soran+1 yılGeçen ki adamı görmedin mi
- +1 yıl
Eee o zaman gezmeyelim dışarıda
+1 yılsadece yüzün gözüküyorsa sıkıntı etme ya sosyal medyadan bir fotonu almış gibi düşün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmayan yerden sorun çıkarmak için bir taraflarını zorlama.
00 Yorumla
+1 yılbir şey yapmana gerek yok. Ne sorun çıkabilir ki o fotolarda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaaaa öyle 2 günlük birine resmini atarsan kuyruğun sıkışır ne rahatsınız valla anlamıyom aşırı rahatsınız ebeğan a... gördüü
03 Yorumla
Soran+1 yılSktr gt yavsk yvsk havlama
Cevap sahibi+1 yıliyi olmuş a... g... ib nesi seni gtn sktmn gt vereni seni
Soran+1 yılSktr gt ml ml konusma moruk
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle herkese güvenirseniz sıkıntı çekersiniz. Numaranı vermediysen korkma hiçbir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz fotoğrafını ne yapabilir ki? Bir sorun olmaz merak etme
00 Yorumla
+1 yılBirsey olmaaaaaaaz salla
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam çok sağol🌼
Kötü bir şey yapmadıysan korkmana da gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım knka
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yüzden güvenmiyorum sanaldakilere foto atmayınca da trip atarlar
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Bırak trip atsınlar o tongaya düşmemek lazım, 😔
Cevap sahibi+1 yılGeçen biriyle sırf bu yüzden tartıştım bana fotonu atsan nolacak dedi birde
Soran+1 yılNolucağı var mı in misin cin misin ne bilim deseydin deseydik 😂
Cevap sahibi+1 yılDeğişikler
Soran+1 yılGaza gelip atmamak gerek bosverelim knka salla gitsin
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kankii
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi mesajlasma platformu? ona göre örnek verebilirim? hem nasıl bi fotoydu?
01 Yorumla
Soran+1 yılboş ver kanka. Çok yorum geldi salladım gitti umrumda değil şu an jsjsksks
Gizli Üye(25-29)+1 yılbişi yapaman senin suçun 2 gün tanıştığın kişiye foto atmak da ilginç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılokadar dert etme sosyal medyadan calmıs dersın acık degılmıs ama yapmayın boyle gormeden tanımadan guvenmeyın hemen
00 Yorumla Sosyal medya kullanıyorsan oraya da resim yüklüyoruz. İnsanlar erişebiliyor. Aynı şey olarak düşün ve korkma. Eğer normal resimlerse tabii
00 Yorumla
+1 yılÇıplak foto değilse sorun yok Çıplak foto olsa bile gidip şikayetçi olacağını söyle onları bir yerde paylaşır ise
00 Yorumla
+1 yılAttığın fotoraflari internetten buldum de geç ben değilim o de
10 Yorumla
+1 yılSeni tanıyan biri olabilir eğer seni tanımayan birisiyse hiç bişey olmaz merak etme
00 Yorumlaresimle hiçbisey olmaz sen atmasan faceden Instagram'da fotoğrafini alabilirdi foto ile bişey olmaz
00 Yorumlabir şey yapmana gerek yok sakin ol oda bir şey yapamaz zaten
00 Yorumla
+1 yılMillet dötünü attıyo artık instegrwm diye bir şey var ne edecekk yüzünle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nude lerde yüzün var yani geçmiş olsun 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece yüzü gözükse buraya yazmaz bi şey yapmış ama söylemiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemiyorum. O an korktum sadece. Sordum burdan
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
s +1 yılSosyal medyaya fotoğraf atmanla aynı şey
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNolucak canım sadece yüzün görünüyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanalda olur öyle seyler
00 Yorumla Sorun olmaz için rahat olsun
00 Yorumla
+1 yılBence bir sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSenin fotolari da kullanır artık.
00 Yorumla
+1 yılBisey olmaz. Numarani verme yeter.
00 Yorumla
+1 yılAyyy normal yüz foton ise dert etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bisey olmaz sende korkma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılO yüzden temkinli olmak gerek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyüzden başka bişi yoksa dert etme
00 Yorumla - Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler