Çok duyduğum bir şey... Az önce markete gittim. Üstümde biraz dikkat çekici şeyler vardı. Bir çiftin yanından geçerken kızın sevgilisiyle göz göze geldim. Sonra geçip gittim yanlarından. Ama konuşulanları duydum. Kavgaya şahit oldum ve bu beni üzdü. "Nereye bakıyodun? Niye öyle bakıyosun ona?)
Birine "bakmak" ihanet midir sizce? Hayır demenizi umuyorum ama cevaplarınızı merak ediyorum...alakalı bi görsel seçmeye üşendim ondan kıyafetlerimin benzerini koyuyorum sjdsdh
Bir bakmak var birde bakakalmak var. Göz bu istemsizce bakabiliyor herkes bakıyor etrafında ki insana. İnce ayrımı iyi yapmak lazım tam tersi olsaydı eğer dikkat çekici bir erkek olsaydı kız bakmayacak mıydı sanki mutlaka bakacaktır anlık göz göze gelinebiliyor. Ama öylece bakıp süzmek iç geçirmek olmaz o zaman ilişkinin sorgulanması vaktidir. Diğer türlü herkes herkese bakıyor. En ufak şeye bile aldatma diye diye oyuncak oldu ilişkiler. Canı sıkılan ayrılmaya bahane arayan sen şunu yaptın sen ona baktın sen bunu yaptın diyor. Hadi be işinize.
İnsan gözü değer bakar ama ısrarla dönüp bakmak o kişinin ağır derecede zaafı olduğunu gösterir buda potansiyel olarak aldatıcak bir insan olduğunu işaret eder ve sonradan başına gelecekler hakkında mesaj verir.
Aşk ilişkisi iş yaşamı vs gibi daha nice konular zaaf kaldırmaz o sebepten böyle şeyler aldatma ile eş değer tutulmuştur. Bence çift boşuna kavga etmiş kavga edince adamın zaafı gidecek mi sanki yok.
Ama yanında sevgilisi varken de bön bön bakmak pek kabullenilicek bir şey değil bence
Ben bakarım bana göre bakmak ihanet değildir. Sonuçta sevgilimde bakabilir. Bakmak namussuzluksa kimse zaten yaşamasın dünya da. Herşeyi de namusa baglamak namussuzlarin isi bence.
Benim gözümde bakmak ikiye ayrılır birincisi yiyecekmiş gibi bakmak ikincisi belli etmeden göz ucundan bakmak. Dikkat çeken bir şey varsa bakmakta anormal olan hiçbir şey yok, örneğin saçının modeli, giyim tarzı vs. hoşuna gitmiş olabilir değişik görebilirsin ve bakabilirsin ama gözlerini ayırmadan sapık gibi bakıyorsan orası ayrı.
Hayır değildir. Ortada mal gibi giyinip gezen kadın profili çok. Dolayısıyla merakı cezbediyor ki bu tiplere herkes dönüp bakıyor. Ben de dönüp bakarım ki böyle giyinenin emeği boşa gitmesin - yazık dönüp bakılsın diye emek sarfetmiş bari bakalım diye- Buna niçin baktın diye kavga edeceğime beraber bakar yorum yaparım çoğunda da komik yorum yapar gülüşmeyle biter yorumlar ve geçer giderim. Sonuçta bunlar ortada gezer, gider bense sevgilinin yanında yıllarca kalan ve onu kimse tutamadığı halde tutANım😂 Yoldan geçenlere niye baktın kavgası yapacak kadar s. lak olsam zaten, onun gözlerinde görmek istediğim aşk eriyip yok olur. Üstelik başka bir dikkat çekici adam yoldan geçerken gözünü dikip bana bakıyorsa mesela ki çok olur bu, e ben de ona bakarım. İnsani reflekstir bu. Bakana bakmaktan alıkoyamazsın kendini. Bir anlık bakarsın. Neden bakıyor diye bile bakarsın. Şimdi ben yüzlerce kişiyle ihanet mi ediyor olmuş oluyorum.
bırıne bakıp begenebılırsın tabı bunu sevgılın yanındayken yaparsan sevgılının ozguvenıne baglı olarak sorunlar yasarsın bırıne baktıgımda sevgılım kavga cıkaracaksa ondan ben ayrılırım goz bu gordugune bakar kı hele kı guzel bırsey gordugunde bakmamak sacmalık bu sadece seksı guzel bır kız olmayabılır gunbatımı da olabılır guzel bır cocukta olabılır tatlı bır kopek yanı herseyı cınsellıge vurmamak lazım. gorseldeki gibi geziyorsan bakarım hatta oturup cekırdek cıtleyerek ızlerım :) göze yasak yok sonucta
Karmasik bir soru. Bu iliskinin icerigine bagli. Kadin cok seksi bir erkek gordugunde bakabiliyorsa erkekte bakabilmeli. Kadin bakamiyorsa erkekte bakmamali. Bunu o cift ayarlar. Bunu normal goruyorlarsa bisey diyemem. Ama baska birinden etkilenip bakmasini cogu cift istemez. Haliyle aldatmaya girer. Zaten turkiyede normal erkeklerin bakip kizlarin bisey dememesi. Bosuna spik herif cok degil.
Harikasın güzelim 😀👍 bakmak ihanet olamaz. İhanet yani aldatmak yani kandırmak... bir insanın eşi veya sevgilisi dışındaki herhangi biriyle duygusal, bilişsel ve/veya fiziksel temasta olmasıdır. Her gün önümüzden onlarca insan gelip geçiyor veya görsel basında karşımıza çıkıyor. İnsanlar ancak eylemlerinden sorumlu tutulabilir.
Valla şöyle bir şey var. Ben sevdiğim adam için yeri geliyor yerimi yeri geliyor odağımı değiştirebiliyorsam. Erkek arkadaşımda aynı hassasiyetle dikkat ederse olay çıkmaz mesela. İhanet etmek denilemez ama sevdiğin insana karşı özen gösterio dikkat etmeye çalıştığın bir davranıştır bu...
sorudan anlaşıldıgına göre adama bi hissiyat oluşmuş soruya gelince sana mantık çerçevesinde bi soru üzerinde ne vardı bu fotograftaki sensen bu soruyu sorma amacın kendini götermekse haklısın ve sana istedigin cevabı veriyorum bu kıyagıda kimseye yapmam bak kıymetini bil aldatmış sayılmaz çünkü adam malmış senle göz göze gelsem yanımdaki kim kardashian olsa paketler direk sana yürürdüm işte senle göz göze gelen ben olmayınca olmuyor :) kusura bakma nasıl bi taş mı kayamı olduguna sen karar ver bende yerin belli :)
ihanet değil elbette ama adamın yanında kadın , eşi, dostu, ya da sevgılısı var ıse başka bır kadına bakması da hıc hoş karşılanmaz saygısızlık olur pek cok olumsuz nedenlerı yanı sıra peş peşe sıralayabılırım ve kadınlar da bu durumu asla hoş karşılamıyor tecrubelerımden soyluyorum adamın yaptıgı yanlış
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her kadın aynımıdır bilmiyorum ama kız arkadaşım bu konuda biraz garipti. Benim baktığımı fark ederse trip atıyordu. Ben görmezsem veya bakmazsam kendisi dürtüyordu hatuna bak diye :)
Normalden daha iddialı giyinen ve ortalamanın üstünde güzelliğe sahip kadınlar dikkat çekicidir. Dolayısıyla "bakmak normal" ancak "bakakalmak çirkin" oluyor. Hele ki yanında başka bir kadın varken.
Sevgilisi niye öyle bakıyorsun diyecek kadar rahatsız olduğuna göre burada kendini kötü hissetmesi gereken kişi sen değil o adam olmalı, empati yapınca kıza hak veriyorum
İhanet ile alakası yok çok saçma bir şey. Sanki baktığın kişi yatağa atıyorsun? Sevgilisiniz diye bu kadar şey olmayın ve bu durum 🅖🅐🅥🅐🅣🅛🅘🅚 değildir aşırı normal bir durumdur.
İhanet değilse bile hoş değil. Senin yanındaki adam bir kadına baksa ne kadar hoşuna gider bir düşün... üzülmek yerine ki bunu hiç samimi bulmadim,😏 daha usturuplu giyilebilir. ya da ne üzülmek ne sıkılmak olmamali...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
geçen gün durakta bekliyordum üstümde de dikkat çekici hiçbir şey yoktu. ispanyol paça pantolon kazak falan yani gayet günlüğüm. çocuğun teki sevgilisine sarılırken sürekli beni süzdü. bakmak başka süzmek başka süzmek ihanettir bakmak olabilir bence.
İçine düşecek gibi bir bakış olmadıktan sonra elbette değildir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bakmak var, bakmak var. O bakmak iç çekme boyutunda bir bakmaksa yani bence de normal kavga olması ama insanız bi şey hoşumuza gider, bir anlık bakıp geçeriz bu olay olmamalı
Aldatmak, ihanet etmek sadece fiziksel olarak dokunmak, temas etmek değildir... dikkat çekecek derecede bakmak, konuşmak, ilgi göstermek aldatma sayılıyor benim için.
Hayır demenizi umuyorum ne demek ya? Saygısızlıktan başka bir şey değil yanındaki insana saygı duymadığını gösterir. Anlık bakar kafanı çevirirsin öküz gibi bakmanın manası yok