Emredersiniz komutanım (!) Köklerini kurutalım (!) Türkiye süperego olarak şımarık kızların olduğu ülkeler arasında 1. olduğundan normaldir. Türk erkeğinin sakin olup, beklemesi gerekli. Kültürlü insanlar ilk tercihin olursa pek üzülmezsin. Kültürel olarak kızlarımız ev işlerinden TİKTOK ve İnstegram'a girip başka da bir şey öğrenemiyorlar. Yazık, üzülüyorum. Sonra bir ton makyaj. 🤯
Babam derdi ki; arayan değil, aranan ol. Bu da çok çalışarak olur. O zaman bol bol reddedersin kızları. Bu yıl bana 14 kız çıkma teklifi etti. Ezik, aptal, ilk kez sevgili olacak kim varsa ilk bana geliyor galiba. Ben de onlara "Etrafında o kadar yakışıklı çalışkan ve samimi erkek var, onlarla ol, kendi seviyen neyse ona bak." diyorum.
Bilgisayar mühendisiyim ben knk, yılda 1 tane kitap yazarım, edebiyatla da ilgilenirim. Param da var ama olduğunu belli etmem, 5 yıllık telefonla gezerim. Hiç yakışıklı değilim, açık sözlüyüm ve karizmatiğim. Bana böyle söylediler etrafımdakiler hahaha 😁😁
Ama üzlüyorum Türkiye'nin haline. Türk kızları özellikle çok aptal, cahil. Kaç tane ülke gezdim, bu kadar aptalın ve cahilin bir arada olduğunu görmedim. Kendim aptal ve cahil değilim ne yazık ki. Bana şuana kadar aptalsın diyen çıkamadı çünkü kendisi de biliyor, başarısız olduğunu.
Bana da aptalsın diyebilen çıkmadı. Mal deseler bile blöf yaptıkları için. Sonuçta bir insanın başkalarından farklı davranması, mallık olmuyor. O konuda seni çok iyi anlıyorum.
Cool takılmıyorum ki 🙂 sadece bilgim ve zekama kanıyorlar hahaha 😬 kızlar zeki çalışkan erkekleri veya cool serseri ve eğlendirici erkekleri sever. İki türün alıcısı vardır. İçine kapanık, bilgili, zeki, herşeyini herkesle paylaşan kişilerle olmayı tercih etmezler. Bu yüzden Türk kızı aptaldır. Net.
Şöyle bir durum var, son cümlelerimde bahsettiğin şeye göre bir erkek hem aynı anda içine kapanık hem de her şeyini bahseden birisi olamaz. Bak relax takılıp samimi olan vardır, bir de içine kapanık olduğu için daha iki cümleyi bile bir araya getiremeyen vardır.
Daha önce görüşmüş olduğum bir kız benim nitelikli olduğumu, iyi bir bölümde okuduğumu falan da biliyordu. Ama herkes her zaman zeki ve çalışkan olanlara gitmiyor maalesef. Ülkemizde cool ve umursamazların alıcısı daha fazla. Gerçek bu.
Bu yüzden sana katılıyorum. Türk kızlarında istisnalar da var belki ama kaideyi bozmazlar. Çoğu aptal harbi.
Ne yazık ki öyle. Ben İtalya'da yaşıyorum şu an. 3 aydır sevgili olduğum kız var. Aşırı zeki, hayatın herşeyinden zevk alan birisi, dış görünüş olarak Türk kızalırndan 10 kat daha güzel ve doğal. Ve bana evlenme teklifi etti. Evim ve arabam var diyor. Türk kızlarının ne evi ne arabası ne zekası ne duyguları var. Ama üzerlerinde süperego denen psikolojik rahatsızlık onları tanrı kadar yüce bir varlık olduklarını düşündürüyor.
Türk erkeği sadece kendi ülkesinde ve diğer arap ülkelerinde dışlanır. Batı ülkeleri cana yakın ve bizim gibi zeki erkeklerin peşinde döner. Türkiye'de 3 kere şans verdim ve pişman oldum. Trip atar, gece mesaj atar durmadan arar. İşi gücü yok Türk kızının, boş geçinir.
Her iki taraf da zeki ve bir şeyleri bilen kişiler olunca anlaşılması çok daha kolay oluyor. Söylediğin şeyler klasik şeyler değildi. İdeolojini beğendim.
Verdiğin cevap ironik. Direkt "bazı erkeklerde de var bu durum" cevabı verirken bile işi cinsiyetçiliğe çoktan götürmüşsün bile. Bir cinsin eleştirisini yapmak başka bir şey. Cinsiyetçilik yapmak başka bir şey. Erkeklere bu konuyu saptırmak yerine kızlar üzerinden yorum yapmanı beklerdim. Böyle yapınca hem konu dışına sapmış oluyorsun hem de işi çoktan cinsiyetçiliğe getirmiş oluyorsun. Anladın?
Bu küstahlık değil. Ben gerçekleri söylüyorum. Benim sorumun altında kendini haklı çıkarmak amacıyla konuyu tamamen konu dışına saptırmaya çalışan insanları pek sevmiyorum. Açık konuşucam.
İronik. Oysaki konuşmalarında bile daha önce kötü erkekleri seven kızları asla anlamadığımı, empati yoksunu olanlara ilgi duymanın saçma olduğunu söylediğimde daha önce görüştüğüm kız bana hak vermişti. Şimdi ise böyle yaptı. Bir dengesizlik seziyorum.
Esasen öyle olmuyor. Bir insanla ilişki yoluna giriyorsun ve paylaşımda bulunurken her duruma vakıf oluyorsun ve herkes gibi bu insanın da eksiğini yanlışını görüyorsun ama bir yandan da olumlu bir veya bir kaç özelliğinden dolayı seni vurabiliyor. Neticede bu insana karşı bir sempati hatta sevgi gelişirken-ve bu esnada cinsel çekim gücünü de unutmayalım- hata ve yanlışlarıyla da kabul etmek durumunda kalabiliyorsun.
En İyi Cevaplar