Hayır ama güvenmiş gibi yapabilirim. Ben gördüğümün de her sözüne güvenmem ki. Her insanın farklı yanlarına güvenirsin öteki yanına güvenmezsin. Bu kişiyi tanıdıkça ortaya çıkar. Hani seni nerede kollayacağını da bilirsin ne zaman satacağını da. Bu yüzden görmediğim birisine öyle güvenmem.
eğer hissediyorsam onu yani tam anlamıyla emin olamasam da ki görsem de tam anlamıyla emin olamıyorum güvenirim güvenmek adım adım ilerleyen bir durum zaten birden güvenemezsin zamanla güveneceksin buda bir anda olmuyor zaten..
Zamanla ya ona tamamen güvenirim ya da hiç güvenmem davranışları yaptıkları bunu gösterecek bana içimdeki hisse güveniyor olsam da öylece güvenemiyorum özetle..
Sözler insanı öldürür de güldürür de en nihayetinde değil mi?
Eğer güvenilir bir insansanız, sezgileriniz güç kazanır. Aklınız keskin bir bıçak gibi, kâlbiniz ise kristal bir küre gibi olur. Burada iş, kişinin kendisinde bitiyor. Böylelikle hiç görmeseniz bile o insana karşı hangi hislerin ağır basacağını bilirsiniz. Özetle, aldatmayan insan, evelAllah aldanmaz...🦄🍀🍏⭐❤️
Şu zamanda öyle güzel davranıyorlar ki şeytan dahi korkar kaçar onlardan siz kalkmış his diyorsunuz?
Bunca sevgili yapayım diyerek ormanlara atılan kızlar, binalardan atılanlar, tacize sonradan uğrayan kızların hiçbirinin hissi yokmuydu? Hisler değil gerçeklere bakınız. Evleniyorlar adam seneler sonra kadını öldürüveriyor? Hisler nerde? KISACASI KİMİN KİMSEYE GÜVENEMEDİĞİ VE BİR ANLIK ZEVKİ İÇİN ÇOK İYİ TİYATRO OYNALAN DÜNYA DA HİS=HİKAYE
En yakın arkadaşlarımdan birini Twitter ortamında tanıdım e devlet şifremden o zamanlar üni giriş şifremi bile bilirdi yani evet iyi kötü 4 yıldır arkadaşız.
Mantıksal tutarlılık, kanıt tarzı şeyler olmadan gördüğüm birine de güvenmem ki görmediğime güveneyim. Güven dediğimiz olgu insanlara inanmayı isteğimizden doğar, benim insanlara inanmak gibi bir derdim yok o nedenle hayır güvenmem olsun cevap.
İnsanların söylediği şeylere inanmak esastır. Sürekli şüphe ile yaşamak insana zarar verir fakat söylediği şeyler doğru çıkmayacağına da hazırlıklı olmak gerekir.
Koşulsuz güvenirim, biri bana niye yalan söylesin ki durduk yere? Ayrıca daha sonra bana söylediği bir yalan ortaya çıktı diyelim, kendisine yazık etmiş olur. Çokta Finlandiya..