Kıza bir anda bağlandım. İnstagrama girip saatlerce resimlerine bakıyorum saatlerce ama. Normal de böyle aşk meşk işleri bana göre değil duygusuz takılırım taviz vermem ama bir şey oldu, ne oldu bana ben de bilmiyorum. Sürekli yanımda olsun istiyorum, sarmaş dolaş kalalım istiyorum a*k çok konuştuğum kız var şu an ama ben bir tek onu istiyorum. Eskiden reddetmiştim onu şimdi çok pişmanım. Hem facede hem igde ekliyiz birbirimiz de nasıl mesaj atmasını sağlayabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yazdıklarına baktım da her türlü elde ederim demişsin. Evet genç bir kızın isteyeceği her seye sahip olman ya da telefonda aglaması sana geri dönecegi anlamina gelmez. Ki bence dönmesin de, gercekten ukala bir konusma seklin var. Ilk önce üskubunu düzelt sonra bir sansini dene ama tek gecelik bir sey dusunuyorsan da harcama. Umarım başkasını bulmustur, gerçekten egolarından gozün kör olmuş.
Fenerbahçeli kedi köpek seviyor koc burcuyum demissin. Karşı taraf yay ya da ikizlerse şansın sıfır canım değer görmediği yerde durmazlar. Evt severler ama karşılığı olmasi lazım anca fotoğraflara bakaraın öbür türlü 😂😂
Üslubumu niye düzelticem a*k? Öff Türk kızları çok boş konuşuyor dayanamıyorum abi fikir alışverişine de gelmiyor
Sen gercekten egoistsin ve burnunun ucunu bile görmüyorsun, kişisel olarak oldugun yerde sayarsin. Tavsiyem kendini değiştir. Uygulayıp uygulamak sana kalmış. Ben hakaret etmedim sana ama ortada yıldızli dahi yani sansurlesen bile küfür etmen hic hos değil. Kisi önce saygılı olmalı.
Sana aile terbiyesini fazla kaçırmışlar. Çok takılıyorsun şahıs ve olaylara :)) oysa ki ben sadece akıl istemiştim
Akıl da verdim. Üslubunu düzeltmeni, onu harcamamanı tavsiye ettim sen sadece tek yönlü bakıyorsan i da senin görüş sığlığındır.
Tamam kes bu kadar resmi olmana gerek yok. Sağ ol... okey?
Aynen okey 😂
Merak ettim fenerli hayvanlari seviyor koc burcusun hep tek gecelik takılıyorsun birini andırdı ama neyse 😂😂
Bu arada aile terbiyesi değil, ailemle hep soğuktum. Annemle hele asla
Profilini aç mesaj atcam
Neden?
Al işte :))
Tamam açma bir şey demedim
Yaz istiyosan açtım
Yazmayacaksan geri kapaticam
Yazdım
Benim de öyle biri var ama çare yok sevgilisi var çok ciddiler
Has*ktir ben sevgilisi var mı hiç araştırmadım ya lan. Ya varsa her türlü elde ederim yine. Çünkü genç bir kızın isteyeceği çoğu şeye sahibim. Onun üstünde bıraktığım izi biliyorum. Telefonda benimle konuşurken sulu sulu nasıl ağlıyordu yazayım diye onu engellemiyeyim diye hıçkıra hıçkıra sızlıyordu bana. Belki o bana karşı olan bu yarası içinde bir yerler de hala belki de çoktan içinden söküp attı
Lan ben bu durumlara düşecek adam değildim a*k şu 3 gecedir üstüme duygusallık çöktü
Sevgilisi varsa boktan
Burcun ne
Koç burcuyum
He o zaman istediğini alırsın hırslı olur
Ben de Aslan burcuyum elde etmek istediğim Aslan Burcu sjjs
Gerçekten burçları bu kadar ciddiye alıyor musun
Kiz yazmaz artik giden gitmistir be anacim belki yeni asklara yelken aciyordurr
Doğru söylüyorsun. Ben en iyisi gecelik takılmaya devam edeyim
Yaşlarınız kac? Okuldan felan mı
Ben 23 o 20 yaşında. 2016’da ortak bir wp grubunda tanışmıştık bir kaç defa reel de görüştük
Arkadaş ol önce
Şu an arkadaşız gibiyiz zaten. Eski o aramızdaki sıkı ve sıcak bağı getirmeyi düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor
Sen at. Ne fark eder
Köpek gibi gurur var ben de küçük düşüremem kendimi. Şey misali hani tükürdüğünü yalamak gibi?
Ne alaka? Dusunceler degisebilir. Hem hic degilse net bir sonuca varirsin beklemekten iyidir.
Bak bunu boş ver. Nasıl bir hikaye atsam cevap vermesini sağlayabilirim? Fenerbahçeli mesela kedi köpekleri seviyor?
Hiiicccc soylemem. Sonrs kiza dersin sen sıkılınca kendin geldin diyr
Hahaha sen manyak mısın ya :D
Hea. Her turlu olasiligi dusunuyorum. Yardim etmem ahsjs sansina küs
Hem desem ne olacak sana bir zararı mı dokunucak :D kızı tanımıyorsun etmiyorsun ne olucak
Oldu anasini satayim pasamin gonlu olacak diye hemcinsimi satayim... çükünüzün canı cehenneme. Seviyosan git yaz. Baslatma gururuna
Tamam lan yazma bir şey :D senin tavsiyenle sanki hemen biz de olucaktık
Bende tavsiye bol. Hepsi de gecerli sen kafani yorma. Hadi eyvallah
sen yaz
Olmaz a*k gözünde küçük düşmez miyim?
hayır ne alaka
Önceden yol verdim ona şimdi demez mi tükürdüğünü yalıyor diye
dese nolur yaaa aşkta gurur olmaz demekki gerçekten sevmiyosun
Aşkta gurur olur kim demiş olmaz diye a*k o zaman her reddettiğimiz kıza yüzsüz gibi gidip yapışalım
ah o işler öyle olmuyor.. :)) henüz yaşamamışsın
Yaşamadım zaten. Duygusuz takılıyorum dedim ya. Ya f*ck ya da gecelik
bide yaş faktörü var tabi. senin yaşlarında bende umursamazdım
Senin yaşlarında mı? Güzelim sen kaç yaşındasın ki? Benim yaşım 23 ? Bir anda 40 yaşında hayatı görmüş geçirmiş bir kadın gibi yazdın
23 mü? ben seni en fazla 17 falan sandım. konuşma tarzından öyle anlamıştım :) sıkıntı yoook
Konuşma tarzım da ne var onu anlamadım :D
daha çok lisesli çocukların cümlelerine benzettim o yüzden :) yanlış anlama sakın
Hayır problem yok