• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Reddedildiğin bir kızı kendine nasıl aşık edersin?

melih1993
melih1993 Takip Et
Xper 2 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Arkadaşlar, reddedildiğin bir kızı kendine nasıl aşık edersin? Lütfen özellikle kızlar cevap bekliyorum ne olur bir yardım edin öleceğim aşkımdan, vazgeç falan da yazmayın lütfen
Reddedildiğin bir kızı kendine nasıl aşık edersin?
Fal Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• İcindenbirisi
    İcindenbirisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

– Harika Bir Erkek Olun!

Eğer pek çok erkek tarafından arzulanan bir kızla birlikte olmak istiyorsanız, sizin de harika bir erkek olmanız gerekir. Erkeklerle dolu bir odaya girdiğinizde odadaki en havalı erkek olduğunuzu hissediyor musunuz? Ya da çok az erkeğe çok yakışıklı olduğu için imrenerek baktığınız oluyor mu?

Eğer başka bir erkeğin daha havalı olduğunu düşünüyorsanız veya karşılaştığınız başka bir erkeğin bazı özelliklerine hayran oluyorsanız, bu sadece o erkekle karşılaştırıldığında kendinizde o özelliği eksik bulmanız anlamına gelir. Sizden daha havalı görünen bir erkekle her karşılaşmanızda belirli bir özellik üzerine çalışın, böylece zamanla daha iyi olabilirsiniz.

2 – Onunla Konuşun!

Sizin yanınızdayken ona kendini özel hissettirin. Onun dikkatini çekmeye çalışan başka pek çok erkeğin olması sorun değildir. Bütün mesele onun kalbini kazanmak için ne yaptığınızdır. Onunla karşılaştığınızda sıcak bir şekilde konuşun ve onu gördüğünüz için mutlu olduğunuzu bilmesini sağlayın.

3 – Onunla Flört Edin!

Kalbini kazanmaya çalıştığınız bir kızla flört etmek ince bir sanattır. Bunu bazen açıkça yapabildiğiniz gibi zaman zaman üstü örtülü ve inceden inceye de yapabilirsiniz. Başlangıç için onunla üstü kapalı olarak flört edin, EĞER size flörtle karşılık verirse daha açık olmaya başlayabilirsiniz. Hoşlandığınız kızla flört edecekseniz genellikle yalnız olduğunuz zamanlarda bunu yapmaya çalışın.

4 – Duygularla Mahvolmayın!

Siz ondan hoşlandığınızı biliyorsunuz ama o henüz bunu bilmiyor. Pek çok erkek kalpleriyle düşünür ve onlarla çıkmayı düşünmeyen bir kıza aşklarını açıklarlar. Siz böyle bir erkek olmayın. Arkadaş alanının dışında olduğunuzdan emin olun ve onun sizden zaten hoşlandığını bilmedikçe ona ondan hoşlandığınızı söylemekten kaçının.

5 – Rekabet Ederken Sakin Olun!

Ona bir şey söylemeden önce her zaman iki kez düşünün, özellikle de hoş olmayan ya da başka bir erkek hakkında bir şey ise. Aramalarınızı görmezden geliyorsa veya tüm dikkatini kafet

7
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Teraziyimalesef
    Teraziyimalesef Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Karisik yazicam biraz kusura bakmayin. ben 3 senelik arkadasima onu sevdigimi soyledim ortamlardada belli ediyodum ama saka amacli yaptigimi dusunuyomus cok sasirdi 2 saat bankta oturduk mal mal etrafa bakti ben seni arkadas goruyorum hic aklima gelmedi boyle bisi dedi. Sirtti falan uzulmeyim diye olmazda demedi ama gözleri olmaz dedi umut vermek istemiyo belli yani daha gecen hafta yillik sevgilisinden ayrildi ben bunu duydugumdan beri uyuyamiyorum hepsini anlattim yine bisi hissetmedi mal mal etrafa bakti en son giderken sarilicam dedim istemedi cunku umutlanmami istemiyor ama sarildik ben baya iyi sarildim benim anladigim kadariyla o acidigi icin sarıldi. Bu isin altindan nasil kalkarim kafam durdu hicbisi dusunemiyorum ve halen uyuyamiyorum :) lutfen kizlar ve daha once benzer olay yasamis kisiler tavsiye versin. olay bugun gerceklesti yarinki tavrim ne olmali lutfen bisiler soyleyim.

6
    1 Yorumla
    • KürşattTarıkk
      KürşattTarıkk
      +1 yıl

Şimdi durum ne

Yorumla
  • ddeerryyaa
    ddeerryyaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl

çok çok seviyosan evet peşini bırakma derim ama kızıda boğma yani sıkılmasın sonra hala onu sevdiğini belli et ama üstüne çok fazla düşme. ben centilmen kibar erkekleri severim yani tabi yeri geldiğinde erkeklik taslarsa taslar . kızlara nasıl davrandığı önemli böyle iltifat eden. bir centilmen gibi. benimde var başımda bi tane öyle , hoşlanıp hoşlanmadığını hiç bilmiyorum ama arada iltifat ediyo, yol falan veriyoben geçerken benle düzgün ve sakin konuşuyor açıkçası onun yanında kendimi özel hissediyorum hoşuma gidiyor bazen . sende ona böyle davran zaten hoşlandığınıda bakışlarınla belli edersin kim blir belki o da etkilenir benim gibi ?ona farklı olduğunu hissetir. zaten hala inat ederse o üzülsün senin gibi birini kaçırdığı için

17
    15 Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

Dediklerini harfi harfine yapıyorum hatta daha fazlası ama hoşuna gidiyor mu özel hissetiriyor muyum bilmiyorum?

Yorumla
    • ddeerryyaa
      ddeerryyaa
      +1 yıl

her kızın hoşuna gidecek şeyler bunlar bence

Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

İnşallah onun da hosuna gidiyordur. Sen seni sevene sans vericek misin?

Yorumla
    • ddeerryyaa
      ddeerryyaa
      +1 yıl

evet tabiki :D yani ben ona karşı çok boş değilim sanırım .bide böyle davranınca ne bileyim çok güzel hissediyosun :D

Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

Ya inşallah ö da aynen senin gibi düşünür senin ki ne zamandır peşinde?

Yorumla
    • ddeerryyaa
      ddeerryyaa
      +1 yıl

4 ay falan oldu sanırım ama senin durumun biraz daha farklı sanki o seni reddetmiş. ben ona çok aşık değilim sadece hoş buluyodum zaten başından beri. bence sen devam et belki oda etkilenir. umarım öyle olur

Yorumla
    • ddeerryyaa
      ddeerryyaa
      +1 yıl

seni terslemiyo dimi?

Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

terslemiyor ama benden hoşlanmıyor :S

Yorumla
    • ddeerryyaa
      ddeerryyaa
      +1 yıl

senin bulunduğun ortamdan uzaklaşmak falan istemiyosa ve terslemiyosa bence biraz daha peşinden git ama olmuyosa gençliğini ona üzülerek harcama ya başka kız mı kalmamış dünyada

Yorumla
    • SaMeT425
      SaMeT425
      +1 yıl

selam derya tanışalımmı

Yorumla
    • Ugurrrrrrtimurrr
      Ugurrrrrrtimurrr
      +1 yıl

Ya acil yardim bir kızı cook seviyorum ve inada soledim ama o hicbi erkeğe güvenmediğini soleyip reddetti o kızı kazanmak için ne yaolmalıyım ya :(((

Yorumla
    • Ysnglpk
      Ysnglpk
      +1 yıl

@Ugurrrrrrtimurrr ona değer verdiğini hissettir

Yorumla
    • 1151454
      1151454
      +1 yıl

beyler ben ne yapacam ya :(

Yorumla
    • Black_C
      Black_C
      +1 yıl

Melih eğer Derya arkadaşımızın dediklerini harfiyen değil, bir tanesini bile yapmaya devam edersen büyük ihtimalle hoşlandığın kızı sonsuza kadar kaybedip başka erkeklerle gezip tozmalarını, flörtleşmelerini acı acı izlemek zorunda kalırsın. Bayanlardan bayanlar konusunda tavsiye almanın sonu Cengiz Kurtoğlu dinlemekle biter bunu unutma. Bayanların söylediklerine değil yaptıklarına, nasıl erkeklerle takıldıklarına bakmak lazım. Şahsen ben bir kızın peşinden koşan, romantik, celtilmen erkeğin teklifini kabul eden bir bayana daha ömrü hayatımda rastlamadım. Eğer red yediğin kızın sana dönmesini istiyorsan öncelikli olarak onu s*kleme ve peşinden koşmayı da bırak. Ve kendine her konuda her zamankinden daha fazla vakit ayır. Tabi kızı umursamıyormuş gibi görünmen red yediğin kızın sana dönmesini garanti etmese de en azından Derya arkadaşımızın dediklerini yaparak hayal kırıklığına uğramamış olursun ve başka kızların sana ilgi göstermesi için onlara şans vermiş olursun.

Yorumla
    • CanbulatN
      CanbulatN
      +1 yıl

4 yıllık ilişkimi bitireli 3 yıl olacak. Kız evlendi çocuğu oldu benim nasıl olduğumu soruyor. Sen yazmadan önce iyiydim dedim. Karşı taraf neden beni unutup sonra yazar? Acı mı çekelim. Şimdi pişman olduğunu söylüyor. İyi adamlar yalnızlıktan ölür. Onun kalbini kırmadan bunaltmadan hesap sormadan ona olan güvenimi boşa çıkartmadan aldatmadan sevdim meğer ki karşılıksız sevgiymiş o ise zengin birinin peşine gitti. Şimdi beni ortada bir sorun ve neden olmadan pat diye bıraktı bunun cevabını verebilecek birisi varsa beni ikna etsin

Yorumla
  • jekide
    jekide Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Ne güzel aşkımdan ölcem demişssin :) Bence seviyosan vazgeçme, belki kız naz yapıyordur? ya da gerçekten istemiyor olabilir. Ama kızlar unutma peşinden inatla koşan erkeklerden hoşlanır. Sen arada sevdiğini belli et, ama yalvarma sakın onsuz olamaz gibi davranma küçük düşersin gözünde. Ara ara hatırlat kendini ve vazgeçmediğini ona hissettir... Hala seni istemez, kötü davranırsa da bırak artık senin gibi böyle çok seven birini hak etmiyordur belki.. Ama mücadele et derim ben.

20
    9 Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

9 aydir vazgecmedim gecmeyecegim de :) Ama onsuz olmatacagini felan facede durumlarda felan yaziyorum simdi kucuk mu dustum?

Yorumla
    • jekide
      jekide
      +1 yıl

Çok fazla sensiz olamam falan deme sakın, kızlar bak hem peşinden koşan inatçı erkekten hoşlanır hem de biraz böyle şımarık umursamaz erkeklerden. Karışık biraz yani durum:) Çok sevdiğini falan ona söyle ama reddedince de ölürüm aşkından gibi triplere bağlama normal davran geç. sevgini ona ve en yakın arkadaşlarına belli et yeter

Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

Bunları reddettiginden beri yapiyorum 9 atdir insallah bi sonuc verir bide ozelden bir sey sormak isterim de nasil sorucam daha yeniyim?

Yorumla
    • jekide
      jekide
      +1 yıl

mesaj yolla kısmından sorabilirsin.

Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

Arkadaslik istegimi once kabul etmeniz gerekiyor :/

Yorumla
    • aadsizz
      aadsizz
      +1 yıl

Mesela benim ki şöyle oldu Telefon numarasını bir yerden buldum konuştuk erkeklere güveni yokmuş o yüzden mesaj atmadık ve 1 ay sonra faceden eklediğini gördüm su an konuşuyoruz ama sevgili olmamızı değilde arkadaş olmamızı istiyor ben ne yapmalıyım

Yorumla
    • oAlican
      oAlican
      +1 yıl

Soran 9AZ AYMIŞ 5. YILIM OLCAK HALA DA SEVİYORUM BEN NABİM?

Yorumla
    • Fərid
      Fərid
      +1 yıl

@aadsizz kolay ya kardeş. Güveni yoksa arkadaş olub guvenini kazanacan.. akıllı erkek kıza dost olarak yaklaşır. Çok zaman gecirsen kendine aşık ede bilirsin. Şansın var hemde çok

Yorumla
    • Jdjdhdhdhddg
      Jdjdhdhdhddg
      +1 yıl

Klasik Türk dizisi

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

16

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Açıkcası şu an senin ne durumda olduğunu çok merak ediyorum çünkü benimde çok ama çok sevdiğim bir kız var. İlk okul 2. Sınıftan bu yana, 12. Sınıfa kadar hâlâ onu seviyorum. Beni reddetti ama bir şekilde birkaç ay sonra onunla tekrar arkadaş olabildim Şimdi onunla çok dikkatli konuşuyorum ve açıkçası uzun bir süredir yüz yüze görmedim... Yaklaşık 5 yıl kadar. Ama ona olan sevgim 1 kum tanesi kadar bile azalmış değil. Aşkımı içimde büyüyen bir lanet gibi hissediyorum ve bu büyüdükçe beni içeriden yiyor, yırtıyor, batıyor. "Ona be söylemem lazım?" "Yarın onunla ne konuşsam?" "Şunu söylesem acaba yanlış anlar mı?" "Kibar ve düzgün bir yazı tarzı ile mi konuşmalıyım yoksa bu ona samimiyetsiz gelir mi?" Çok fazla düşünüyorum ama günün sonunda elimde hiçbir şey kalmıyor. O beni reddetmeden önce günde 4-5 saat konuştuğumuz zamanlar olurdu... Ne bileyim, aptalım işte, seviyor sandım... Arkadaşımın gazıyla ise ona söyledim ve sonu hüsranla bitti. Neler yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum, sadece hormonlar mı? onuda bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var; O da, ona deliler gibi aşık olmam. Onu Cemal Süreya'nın Muazzez Akkaya'yı ya da Nazım Hikmet'in Münevver Andaç'ı sevmesi gibi seviyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bu yaşımda cahil olduğum için bilmiyorum ama değerli ablalarım ve abilerimden tavsiye almak isterim. Lütfen deneyimlerinizi kullanarak bu kardeşinize biraz yardımda bulunun.

1
    0 Yorumla
  • PsikoCoban
    PsikoCoban Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

İlgiyi kes, selamı sabahı kes, umursama. Sanki hiç tanışmamış gibi. Selam verirse de, normal nötr olduğun biriymiş gibi konuş. Tam da bu kıvamda :

https://youtu.be/YTC-JdrKQg0

Tahminimce merak edip sana yanaşacaktır. Garantisi yok. Tabi böyle bir ilişkinin pek sağlıklı olacağını da sanmıyorum.

10
    0 Yorumla
  • sinebal
    sinebal Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 30%
    +1 yıl

tamam peşinden koşmaya devam et ama sadece sahiplen onu çok fazla sıkma sakın. hatta bazen ipleri gevşet ki eksikliğini hissetsin hayatında.

ve sakın yalvarma...

8
    1 Yorumla
    • Berkayina
      Berkayina
      +1 yıl

Benim sevgilim anaokulu ogretmeni Şu an ayriyiz ama brn rn guzel gunlerimi onunla gecirdim 18 gun beraber olduk ama 1 sene gibiymis gibi alistim ona annesinede soyledik anneside onay verdi hersey iyiydi guzeldi kiz kapaliydi bana attigi fotograflari abime gösterdim bakiyim dedi bende attim faceden kendisi trabzonda oldugu icin o gunun aksami bulustuk herzamanki gibi abime attigimi gordu neden attin dedi dedim bakmak istedi neticede abim benim kanimdan birisi 1 hafta sonra bu konu acildi ve yollarimizi ayirdik 5 ay oldu ama ben hala onu seviyorum arada yaziyorum konusmak istemiyorum falan diyo bende okul cikislarinda evine kadar takip ediyorum sirf görmek icin ogunun aksami konustuk bide nefrwtmibediyosun benden diyorum hayir ama zorla etmemi istiyosun diyor hep, ben onunlayken ona hep faydali birkacsey kattim ciktim hayatindan bu durumu nasil duzeltirim yardimci olabilirmisiniz.

Yorumla
  • Burhan17
    Burhan17 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

EN HAYIRLISI ALLAHTANDIR KARDESIM SEN burada DENENLERİ YAP UGRAS CABALA VAKTİN BOL TABİ ÖMRÜN VARSA HE BAKTIN OLMADI ALLAH NASİP ETMİYORDUR ALLAH KULLARINA HER ZAMAN EN HAYIRLISINI NASİP EDER ÇOK SEVDİĞİN KIZ SENİNLE OLMUYORSA BİLKİ HAYIRSIZ OLDUGU İÇİN ALLAH SANA NASİP ETMİYORDUR KISMET BU KAPINA GELİR SENİ BULUR HADİ EYVALLAH YASIM 17

26
    1 Yorumla
    • Azad123465
      Azad123465
      +1 yıl

Allah razı olsun arkadaşm

Yorumla
  • idkskfkjsoozlslIüö
    idkskfkjsoozlslIüö Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Asanadam knk benimki 11 Valla Taktik Kulanmaya Üşeniyorum şöyle bir sözcük var

*Nasipte Varsa Karıncadan bile Alırsın ders , Nasipte yoksa bütün Cihân önüne serilse sana ters*
    Yani Bende seviyorum Am taparcasına değil
    Bir insana gramından fazla değer versen senin değerini çiğner ALLAH'A Emânet EsselamüAleyküm

10
    0 Yorumla
  • algın
    algın Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

reddeden bi kızı aşık edemezsin dostum sadece can sıkarsın üzgünüm ama böyle:(

2
    6 Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

Peki kendi gelirse bana o zaman aşık etme şansım var mı?

Yorumla
    • algın
      algın
      +1 yıl

olabilir tabi imkansız diye birşey yok ama çok üstelersen canı sıkılır kabul edeceği varsa da istemez bunu demeye çalıştım ben çook uğraşman gerek hep sevdiği şeylere yönelmen güvenilir ve dünyanın en dürüst erkeği olman gerek ya daöyle göstermen;)ki kız ben bundan iyisini bulamam desin uzun bir süreç zor inş olur ama çok sabır gerek

Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

9 aydir pesindeyim cani sikilmismidir bilmiyorum şu an ciktigi var ve onu seviyor ama cocuk onu uzuyor bu sefer mutlu olamazsa gelir mi ki?

Yorumla
    • algın
      algın
      +1 yıl

umudu kes bence sen;)

Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

Neden ki aynisi sana olsa seni biri bpyle sevse gitmez misin ona?

Yorumla
    • algın
      algın
      +1 yıl

oldu zaten senelerce sevdi biri beni olmaz olmaz olmaz dedim çok da seviyordum arkadaş olarak arkadaşım kal dedim olmadı yapamadı sıktı sıktı sıktı en son çıkardım tamamen hayatımdan mecbur ve en iyi arkadaşımı kaybettim hergün kavga çabaları falan hem kendini üzüyordu hem beni yapma yolun açıktır ne aşkler geçer bırak sonra kötü hatırlarsınız birbirinizi kız ileri geri konuşur yapıştı bıktım falan diye gururun da kırılır temizinden boşver zor ama boşver;)

Yorumla
  • asanadam12
    asanadam12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

yardımm edin kız ile bir kere çıktım kız ayrıldı ve şi, mdi sadece knkim 3yıldır seviyorum ölmek üzereyim aşkımdan her onun sevdiğinin gözünün korkutarak vazgeçirtim ama artık dayanamıyorum yardım edin bu arada kız 12 yşında

2
    1 Yorumla
    • idkskfkjsoozlslIüö
      idkskfkjsoozlslIüö
      +1 yıl

Vaaaayyy gerçi benim yaş gösterdiği gibi deyildir ama senin yaşın kaç
      İlaç tecavüz et şaka tabikide
      Şimdi benimde sevdiğim var lakin beni sevmiyor ama daha peşinden koşmuyorum çünkü Aykut baba ne der

-Nasipte varsa
      -Eee
      -bukadar
      ALLAHU Azimuşşana dua et olmuyorsada kız kaçır taktik flan uygulama gerekisiz
      Başşlıca
      Para
      Cool
      Yakışıklık
      Ama 12 yaşındaki kızlar genelde para istemezler hediye giysi ayıcık falan isterler

Yorumla
  • By_KızKacıran
    By_KızKacıran Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Kızlardan parfüm ismi al o parfümün kokusunu terkedemedikleri bir farfüm sor kızlara, muhabbeti sürdür :)

1
    0 Yorumla
  • isimsizbiri95
    isimsizbiri95 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

ilk olarak 2 gün boyunca verebileceğin bütün ilgiyi ver sonra hiçbişey demeden bir anda kes yanına gitme aramalarını açma böyle yaparsan eğer iyi arkadaşsanız sana ilgi duymaya başlıcaktır ama seni sevmiyosa kopup kidecektir

2
    0 Yorumla
  • Xarsi
    Xarsi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Arkadaslar merhaba benim de sevdigim bir kız var 6 ay çıktık onun da beni sevdigini saniyordum sonra 2 gün aşık olamiyorum dedi bugün aradi agladim ben dayanamadim olamayiz artık dedi aşık ettirecegim kendimi dedim nasıl yapacağım fikir verir misiniz

2
    0 Yorumla
  • xxx0xxx
    xxx0xxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Geri cekil sadece gözlerinle bak ve gzlerinle hala ona aşık oldugunu belirt cicek gönder bayanlar cicekleri cok sever ve ne kadar ozel oldugunu hissettirir bda onu mutlu eder ve onu hep anlayışla karşıla

2
    3 Yorumla
    • Azad123465
      Azad123465
      +1 yıl

Ama bana dargn konuşmak istemyrsa

Yorumla
    • 5416abcd
      5416abcd
      +1 yıl

Arkadaşlar benim sevdiğim kiz bursadan ben de Sakarya liyim kiza itiraf ettim sevdigimi bn bsy hissetmiyorum dedi.. Ama ben onu cok seviyorum unutamadım ne yapmalıyım? ?

Yorumla
    • Xarsi
      Xarsi
      +1 yıl

@5416abcd. Ah kardes bende inegolluyum ve sevdiğim kız sakaryadan 6 ay sevdigim bir kız oldu onun da benj sevdigini saniyordum ama asik olamiyorum dedi bana sevmiyormus ayrilalim dedi ne yaptim ne ettim ağladım asik ettirecegim kendimi sana dedim simdi kendimi nasil asik ettirecegim onun derdindeyim ben de

Yorumla
  • ahmetalper
    ahmetalper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

çok zor
    çözersek bizde anlatırız ama harbiden zor
    bayanın yaşı nedir

0
    0 Yorumla
  • CaferKarataş
    CaferKarataş Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Kız arkadaşım vardı yaklaşık 2 ay oldu ayrıldık ben ayrıldım şimdi de pişman oldum defalarca yazdım hiç birinde affetmedi şimdi ise engelledi şimdi benimle bir bağlantısı yok sizce ne yapmam lazım

0
    0 Yorumla
  • plankton
    plankton Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Çikolata al götür.Seviyorum seni de .

2
    4 Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

Ciddi misin?

Yorumla
    • plankton
      plankton
      +1 yıl

Evet. Ben birini reddettiğimde bana çikolatayla gelse, iş tamamdır .

Yorumla
    • melih1993
      melih1993
      +1 yıl

Korkarak da olsa deneyeceğim :)

Yorumla
    • basküler
      basküler
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • gnckn
    gnckn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

biri bana akıl versin seviyorum aşıgım ama her seferinde olmaz diyor keşke başka şekilde başka bir yerde tanışsaydık diyor

0
    1 Yorumla
    • aag1111
      aag1111
      +1 yıl

bro bneimkide öyle hayır diyor flan ama çok seviyorsan peşini bırakma kızı sıkma illa bigün sevdirmeyi başarırsın. 1 - hediye al.

Yorumla
  • Azad123465
    Azad123465 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Ben onu çok sevyrm ama oda hoşlanymş acaba neden sonra benden vazgeçti hergün güzel séyler söylydm ona kendm şiir yazydm öğüt verydm ama yinede gitti

0
    1 Yorumla
    • Azad123465
      Azad123465
      +1 yıl

Bana yardmcı oln vaz geçemem ondann

Yorumla
  • Gerçek_aşk_yok
    Gerçek_aşk_yok Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kanka afrodizjak kullan spor yap öyle yaklaş o olmasda daha iyisinin olacagini ona hissettir

0
    0 Yorumla
  • w8forrme
    w8forrme Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yapamazsın kardes

0
    0 Yorumla
  • Univerliseli
    Univerliseli Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.

Uğraşmam ahaha

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Reddedildiğin bir kızı kendine nasıl aşık edersin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bi kızı kendine nasıl aşık edersin? 3 cevap verildi
Bir kızı kendine nasıl aşık edersin? 17 cevap verildi
Bir kıza aşık oldum ama baya takıntılıyım ve reddedildim nasıl başa çıkabilirim? 6 cevap verildi
Bir kızı kendine aşık etmenin yolları nelerdir? 14 cevap verildi
Bir kızı kendinize nasıl aşık ederdiniz? 4 cevap verildi
Bir kızı kendine tamamen bağlayıp aşık etmenin yolları nelerdir? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨