Aşk İlişkileri Boyu 1.75 ve üzeri olan kızlar gerçekten itici değil mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boyum 1.83 ve 1.75 + kızlar bana itici ve estetikten uzak geliyor sizde 1.75 ve üzerini bir kız için abartılı buluyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Görüşlerinizi bekliyorum gelsin yanıtlar? Boyu 1.75 ve üzeri olan kızlar gerçekten itici değil mi? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Muhtarın_Kızı Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Benden uzun olan kızların hepsi çok itici..😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Haha senin boyun kaç ki? Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl 167😂 Yorumla
Soruasagidaa Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sen şu an erkek arkadaşınla Ankara inxek Coffee projectte değil misin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Yorumla Soruasagidaa +1 yıl Eğer oysan çok yakışıklı ve egoistlik dicektim Yorumla Soruasagidaa +1 yıl Blmem Yorumla Soran +1 yıl Değilim ☺️ oda mı uzun sevmiyordu? Yorumla
bahtsızkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok üzüldüm şu an yatak döşek ağlıyorum 🥺 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun kaç ki? Yorumla bahtsızkız34 +1 yıl 1.75 Yorumla Soran +1 yıl 1.82 boyunda bir erkek olarak 1.75 lik kızlar hiç ilgimi çekmez at gibi kız mı olur öyle... Yorumla bahtsızkız34 +1 yıl 1.75 kızlarla hiç konuştun mu ki bu arada övüyon mu sövüyon mu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Konuşmadım ama minyon kz varken 1.75 i nabayım? Yorumla bahtsızkız34 +1 yıl Bende senin gibi minyon seviyordum 1.70 ve altı erkekleri ama meğer yere yakın olandan korkmam lazımmış 😂 Yorumla bahtsızkız34 +1 yıl adam 1.75-1.80 arası duruyor tam boydan foto olmadığı için tam kestiremedim @Candanbirkızz Yorumla Candanbirkızz +1 yıl @bahtsızkız34 Yanındaki kadının 1.65 oluşundan kestirebilirsin aslında biraz mesela 1.65 arkadaşların varsa onlar senin nerene geliyor yan yana durunca? Yorumla Candanbirkızz +1 yıl @bahtsızkız34 1.75 olduğunu yazmışın 1.65 senin nerene geliyor mesela aşağı yukarı? Yorumla
BeeenCansu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben bir 73 boyundayım en az bir 78 olmak isterdim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden isterdin ki bunu? Yorumla BeeenCansu +1 yıl Kendimi kasa hissediyorum Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bana göre çoğu itici. Boy ile alakası yok 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 170im ama bi kız 185 erkek isterim dese yirtinirsiniz.. insanlari tipleri uzerinden yargilamayin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 1.70 gayet iyi ancak 1.75 + kadını maskulen yapıyor bence... Bu arada en az 1.85 istiyorsun sanırım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ne diyorum bu ne diyor anlaması kıt birine laf anlatıyorum burada Yorumla Soran +1 yıl Boş yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana diyene bak Yorumla
verona_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yo ne münasebet 🙄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi uzunsun?🤔 Yorumla
purposdr Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nesi itici ya fıstık gibiler ne giyseler yakışır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Uzundan kendini savunman normal? Yorumla Soran +1 yıl Uzunsan Yorumla purposdr +1 yıl Yok be ya keşke uzun olsam bodur gibiyim Yorumla Soran +1 yıl Kaç ki boyun? Yorumla purposdr +1 yıl 1.55 😏 Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Yok ki itici olsun hepsi asfalt boyunda kgjg 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benden uzun olan kızların hepsi çok itici..😂😂
Haha senin boyun kaç ki?
167😂
Sen şu an erkek arkadaşınla Ankara inxek Coffee projectte değil misin
Ne alaka?
Eğer oysan çok yakışıklı ve egoistlik dicektim
Blmem
Değilim ☺️ oda mı uzun sevmiyordu?
Çok üzüldüm şu an yatak döşek ağlıyorum 🥺
Senin boyun kaç ki?
1.75
1.82 boyunda bir erkek olarak 1.75 lik kızlar hiç ilgimi çekmez at gibi kız mı olur öyle...
1.75 kızlarla hiç konuştun mu ki bu arada övüyon mu sövüyon mu 😂
Konuşmadım ama minyon kz varken 1.75 i nabayım?
Bende senin gibi minyon seviyordum 1.70 ve altı erkekleri ama meğer yere yakın olandan korkmam lazımmış 😂
adam 1.75-1.80 arası duruyor tam boydan foto olmadığı için tam kestiremedim @Candanbirkızz
@bahtsızkız34 Yanındaki kadının 1.65 oluşundan kestirebilirsin aslında biraz mesela 1.65 arkadaşların varsa onlar senin nerene geliyor yan yana durunca?
@bahtsızkız34 1.75 olduğunu yazmışın 1.65 senin nerene geliyor mesela aşağı yukarı?
Ben bir 73 boyundayım en az bir 78 olmak isterdim
Neden isterdin ki bunu?
Kendimi kasa hissediyorum
Yoo at gibiler seksiler
Bana göre çoğu itici. Boy ile alakası yok 😂
170im ama bi kız 185 erkek isterim dese yirtinirsiniz.. insanlari tipleri uzerinden yargilamayin
1.70 gayet iyi ancak 1.75 + kadını maskulen yapıyor bence... Bu arada en az 1.85 istiyorsun sanırım?
Ben ne diyorum bu ne diyor anlaması kıt birine laf anlatıyorum burada
Boş yapıyorsun
Bana diyene bak
Yo ne münasebet 🙄
Sende mi uzunsun?🤔
Nesi itici ya fıstık gibiler ne giyseler yakışır
Uzundan kendini savunman normal?
Uzunsan
Yok be ya keşke uzun olsam bodur gibiyim
Kaç ki boyun?
1.55 😏
Yok ki itici olsun hepsi asfalt boyunda kgjg