Köyde yaşıyorum maddi durumun şükürler olsun çok iyi ama babamlar sürekli çalıştığı için bir yerlere gidip birşeyler yapamıyorum. Nisanlım neler yaptın diye sorunca sürekli namaz kıldım yemek temizlik yaptım demeye utanıyorum sizce bunlar onun gözünde beni küçük düşürür mü çünkü nisanlım sürekli gezen tozan sosyal biri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ay kafana taktığın şeye bak. Aksine hoşuna bile gider. Erkekler evlenecekleri kadının fazla sosyal olmasını istemezler. Sevdiği kadının çoğu zamanını evde geçirmesini ister. Bu tarz kadınlar erkeklere daha güvenilir gelir. Çoğu erkek sevgilisinin sadece kendisiyle gezip tozmasını ister. Zaten sürekli ne yaptığını sorması da bu sebeptendir. Bence neler yaptığını çekinmeden söyle. Kesinlikle bu durum çok hoşuna gidecektir. Ayrıca senin nasıl bir ortamda yaşadığını ve bu ortama ayak uydurman gerektiğini biliyor ve buna rağmen seni sevmeye devam ediyor. Eğer bu durum onun için sorun olsaydı ilişkinin en başında senden ayrılırdı. Bulunduğumuz coğrafyadaki erkekler için böyle şeyler eziklik olarak görülmez. İçin rahat olsun kuzum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendi düşünce şeklinizi karşı tarafında düşündüğü algısına girdiğiniz zaman o düşüncenin yörüngesinde ilerler ve karşı tarafa ufakta olsa yalan deme ihtimali oluşur. Çünkü karşı tarafın küçük görmesi, asosyal olarak sizi nitelendirme olasılığı olduğunu kafaya koyunca tam tersi düşünmesini istemeye başlarsınız, bunu istemek için yalana baş vurabiliyor kişiler.
Öncelikle unutmamanız gereken bir nokta var oda sizi olduğu gibi sevmesi. Sırf ev işi, namaz kılma, evden dışarı sık çıkmamadan dolayı sizi küçük görecek ise o zaman yol yakınken yol vermek gereklidir. Çünkü karşı taraf sizi siz diye değil kendi istediği kişi olmanızı istediği zaman ortada siz diye bir şey kalmaz. Aman böyle düşünecek, söyle düşünecek diye kafa yorar iseniz o zaman sizin işiniz iş...20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Neden utanıyorsun neden küçük düşürücü olsun bu düşünceler ile meşgul etme kafanıNişanlın çok gezen sosyal biriyse sende evlediginde gezersin.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, hayır tabii ki küçük düşürmez. Neden küçük düşürsün ki? Sonuçta sizi olduğunuz gibi kabul eden ve böyle olduğunuzu bilen bir nişanlınız var. Ayrıca herkes bu hayatta bir iş yapmak, bir şey yapmak zorunda değil. Maddi durumumuz yerindedir ve bir şeyler için beklemedeyizdir, hemen iş hayatına atılmamışızdır yani başka planlarımız vardır. Yaşımızı doldurduk diye hadi hemen bodoslama her şeye atlayalım diye bir şey yok. Herkesin hayatı kendine özel ve bizi de gerçekten sevip de kabul eden bu şekilde kabul etmesi gerekir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılNişanlınızın sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum.
Sizin yaşam şeklinizi bilerek nişanlandı sonuçta.
Bu durum utanmanızı gerektirecek bir durum değil.
Karşınızda ki kim olursa olsun olduğunuz gibi görünmekten çekinmeyin derim ben.
Siz bunu kendinizde bir eksiklik olarak görüyorsanız bir başkası için değil de kendiniz için birşeyler yapabilirsiniz.20 Yorumla
+1 yılMerhaba.. Nişanlınız zaten sizin kim olduğunuzu ve yaşam tarzınızı bilerek sizinle olmadı mı? Yani çalışmıyorsanız bunu söylemenize bile gerek yok zaten biliyordur.. Bu durum bence sizi rahatsız ediyor.. O halde siz de sosyalleşin ya da iş bulup çalışın.. İnsanlar sadece para için çalışmazlar ki.. Kendinize bir katkınız olur, insanlara faydanız olur.. Kendinizi psikolojik ve bedensel anlamda daha iyi hissedersiniz.. Keyifli geceler..
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılboş boş evde oturuyorsan utanmalısın. Faydalı işler ile geçir günlerini
Daha önce yapmadığın şeyleri yapmalısın. İnsanlar ve/ veya hayvanlar için faydalı uğraşlar ile zamanını doldur. Bunu yapmak için zorla kendini. Zamanla seversin. Sevdikçe yapasın gelir. Yaptıkça hem mutlu olursun hemde yeni insanlara yeni hayata yelken açarsın. Yaşadığın yer nehir değil koca bir okyanus. Keşfet. Boş zamanın kalmazsa düşünmeye vaktin kalmaz.10 Yorumla
+1 yılYa deli misin? Ev kadınısın sen. Ev kadınları evde ne yaparsa sende onu yapıyorsun. Abiii kendinize gelin ya bu ne özgüvensizlik? Sen nişanlın seni bırakır kaçar gider diye düşünüyorsunda madem karakteri böyle biri nasıl nişanlandın onunla? Gözü dışarda olur korkusuyla yaşanılmaz ki. Sonuçta bu çocuk seni görmüş beğenmiş evlenme teklifi etmiş parmağında ona ait yüzük var. Kendine gel utanılacak bir şey yok bunda.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Utanılacak bir durum yok burada. Gayet normal bir şekilde ne yaptığını sormuş, sende bu konuda çekinme bence. Zaten nişanlım diyorsun aranızda artık çekincenin bitmiş olması lazım.
Ayrıca yaptıkların utanılacak bir durum değil, gayet doğal herkesin yaptığı şeyler. Rahat ol, içini ferah tut.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYahu sonuçta bütün bunlari bilerek nısanlanmadımı seninle. Biz kadınlarin en buyuk sorunu bu özgüvensizlik bak net söylüyorum. Ama burada amaç çok para kazanmak değil birseyler üretmek. Benim babaminda 10 dairesi kira gelirleri var ama babamdan miras kalacak diye yayilıp kalmıyorum üretin üreten kadinlar olun. Çalışamıyorsan eline tıg al orgü yap igne al kanaviçe işle ama birseyler yap boşa giden zamanin kölesi olmayın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılNeden düşürsün ki?
Sen de evde neler yaptığını anlat ona. Kitap okudum, çok güzel bir yemek yaptım vs... Yani tüm gün evde boş boş televizyon izlemiyorsan, evde gününü verimli kullanmaya çalışıyorsan neden küçük düşesin ki? Bence öyle düşünme.10 Yorumla Şahsen ben öyle düşünmem. Tek sıkıntı tüm gün evde olduğun için anlatacak bir şey bulamayıp az muhabbet etmeniz olabilir ki zamanla zaten muhabbet azalıyor. Onun dışında sevdiğim insan dışarı çıksa merak ederim naptı ne etti kiminle falan diye ama evdeyse fazla şey etmem. O yüzden takılma yani, aynı evdeydim falan de geç.
10 YorumlaMerhaba
Ne güzel işte; Namaz kılmak ayıplık mı Allah aşkına!
Bence ibadetinizi heba ediyorsunuz bu düşüncelere kapılarak... Namaz kılmaktan gurur duyar bir insan.
Nişanlınız da hoşgörü ile karşılar... Sonuçta boş iş yapmıyorsunuz.10 Yorumla1-oncelikle koyde yasadigin icin sehirde yasayanlara gore onlardan alcak degilsin kendini boyle hissettirme bence koyde yasayan sehirde yasayandan ustundur dogal dingin hayati vardir bunu 10 yil asyanin en buyuk sehirlerinde yasamis gezmis biri olarak soyluyorum
2-hergun yaptiklarini mesela 1 hafta falan kagida yazip yasantinda bazi seyleri ekleyip degistirebilirsin yemek temizlik vs lere sunlarida ekliyim soyle olsun boyle olsun gibi seyler, ama tavsiyem dogalligindan uzaklasma10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnamazlarını kıldığını Allah bilsin yeter bunu başkasına başka bir insanoğluna söylemen doğru olmaz
her zaman aynı şeyler işte bildiğin gibi desen bile yeterlidir
zaten insanların çoğunun zamanları hep aynı geçiyor
bunda utanılacak bir şey yok küçükte düşmezsin10 YorumlaNeden küçük düşesin? Herkes gezmeyi, ortamdan ortama girmeyi sevmek zorunda değil. Sen de ona söyle sabah yürüyüş yaptım, kitabımı okudum ya da yeni bi film buldum de bir şeyler söyle. Kaldı ki utanılacak bir şey yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlın yatsın kalksın dua etsin senin gibisini bulmak zor
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım o da böyle düşünüyordur
- +1 yıl
İnşaAllah
+1 yılama senin Hayatın bu ise farklı göstermenin ne anlamı var... zaten düşünceli biri ise bunu düşünmezde bu kadar dert ee
40 Yorumla
+1 yılNe kadar naifsiniz. Bunlar utanılacak mevzular değil günlük işler. Senin ortamını bilen ve böyle kabul etmiş birinin neden gözünden düşesin
40 YorumlaKöylü milletin efendisi ben şehirde yaşıyorum keşke köyde yaşasam sizin utancak bişeyiniz yok bence keşke tüm kadınlar sizin gibi olsa sosyallik deye deye dünyanın çivisi çıktı
225 Yorumla- +1 yıl
Haha
- +1 yıl
Güzel yazmışsınız
- +1 yıl
Hayır hoşuma gitti
- +1 yıl
Aynençueş
- +1 yıl
Drğilm
- +1 yıl
Neyi
- +1 yıl
Değil benim çocuğum
- +1 yıl
Etme
- +1 yıl
Yoj burdan arkadaş olmuyor
- +1 yıl
Aynen
+1 yılBurada bence ya uyumsuzluk var bi şekilde ortaya çıkacak ama eksiklik olarak belli ki hissediyorsun bu iyi bişey, demek ki değişik birşeyler yapmayı sen de istiyorsun gezmeyi yer görmeyi istediğin anlamına gelir. Bu konunun özgüvenini ve doğallığını kaybettirmesine izin vermezsen ilişkinin bir şansı olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Seven insan böyle şeyler düşünmez. Nişanlın da düşünmüyordur. Kaldı ki neden küçük düşesin. Sosyallik yüceltilmeyeceği gibi evcimenlik de küçüksenemez.
10 Yorumla
+1 yılOna göre bilgisiz kaldığını mi dusunuyorsn seni yanına yakistramicani falan emin ol sana senin bilmediklerini görmediklerini göstermek için can atiyordur.
10 Yorumla
+1 yılFarkli oldugunuz düsünüp bazı durumlardan utanıp çekiniyirsan ileride daha buyuk sorunlar cikacaktır. Sakin bunu da ona belli edip dile getirme utandigini vs.
10 YorumlaNişanlısın madem bu aşama ya bir günde gelmedin demi bu güne kadar böyle degilmiydi hayatın senin bir anda mı eve kapandin ya da nişanlın bunları bilmiyomuydu anlamadım nasıl soru olduğunu sonucta nisanlanana kadar senin bütün bu hayatını biliyodu bugün mu utaniyosun ya da o bunu bugün mu sorun edecek
10 YorumlaDin sana özel bir şey yani namaz kıldığını ya da sürekli yemek yaptığını söylemek zorunda değilsin bir film izle onu anlat bir belgesel izle onu anlat vb kitap okuyorum falan de ama gerçekten oku
10 Yorumla
+1 yılUtanma söyle zaten durumunu biliyordur nerede yaşadığını da aynı şekilde. Kimse bu kadar ince düşünülmeyi hak etmiyor şu zamanda boş ver takılma böyle şeylere :)
10 Yorumla
+1 yılNiye bu kadar aşağılık kompleksin var anlamış değilim
30 YorumlaSacmalama deki iş güc de böyle seylere takilma sehirde yasayanlar bile cogu seyi yapmiyor bilmiyorlar utanmana gerek yokyaa
10 Yorumla
+1 yılO senin köyde neler yaptığını zaten biliyor. Formaliteden soruyor, sende makul cevaplar verirsin. Ev temizliği yaptım, yemek yaptım vs.
10 Yorumla
+1 yılBişey söylemeye çekindiğiniz insanla nasıl ömür geçireceksiniz. Hem ev kızı aldığını bilmiyor mu? Mal mı bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bagdayim bahcedeyim komsulardayim sehirdeyim kizlarlayim babamlayim nenemleyim bunlarda biterse sanane la de 😅
10 Yorumla
+1 yılO zaman farklılık olsun "ya işte yanımda olsan... giderdik ama... sokak no... te pinekliyorum yine" de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok la hoşuna giderdi bence bunda cekinmen gereken hiç bişey yok senin evde oldugunu bilmek işine gelir
10 Yorumla
+1 yılBen evde dura dura ev oldum diyom sen neyine utanıyon hahaha amaann boşversene bacımsu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz, neden kendiniz gibi biriyle olmuyorsunuz da, böyle birini seçiyorsunuz?
Zaten uyumsuz olduğunuz ortada.
O zaman da, evlenince siz oturur o yine gezer tozar.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlısınız zaten. Bu çok güzel. MaşaAllah.😊 Sizi beğenmezse zaten nişan yapmazdı herhalde. Utanılacak hiç bir şey yok.
Allah size, evlenip bir ömür mutluluklar versin.20 YorumlaDusurmez nisanlin seni oyle sevmis kendini degistirme
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye küçük düşürsün sanki genel evdesin hey allahım soruya bakar mısın
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Siz baştan pek birbirinize uygun değilsiniz gibi. Evlenince sorunlar çıkabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden düşürsün ki kötü bişey değil benimkide soruyor napıyosun oturuyorum tekrar soruyo naptın oturuyorum diyorum 🤣bi kere bile demedi hep mi oturulur diye hiç kafaya takma böyle şeyleri
10 Yorumla
+1 yılKücük düsürmez ama uyumsuzluk var aranızda bu ileride sorun olabilir
10 YorumlaYani bir uğraşın yok mu okul, kurs falan ya da kitap, arkadaş.
10 Yorumlatabiki küçük düşürür sosyal bir kız köyde yaşayan adama bakar mı?
10 Yorumla
+1 yılNe alaka sonuçta seni alan senin hayatını nasıl olduğunu bilendir
10 Yorumla
+1 yılHayır hiç öyle düşünme nişanlın seni anlayan biriyse zaten bunu dert etmen gereksiz bir şey.
10 Yorumla
+1 yılO zaman kitap oku, film izle. Okudugun izledigin seyleri anlat. İlla gezmek degil ki hersey
10 YorumlaNisanlına karsı kendini ezik hissettiren ne tam olarak
10 Yorumla
+1 yılBence senin gibi birisini bulduğu için başının tacı yapmalı
10 Yorumlabiraz garipsin nişanlın zaten anlayışla karşılar bunu..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılOkumuyosan evde oturmak normal , nişanlında itlik yapıyor gereksiz soru sormasın.
10 Yorumla şu durum benim içinde geçerli maddi durumum iyi ama sürekli çalış çalış vakit yok gezmeye...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım yaniliyorumdur ama nisanlinda gezeyim tozayim sonra köylü temiz kızla evleneyim kafası yoktur ins
Ve evet canım nisanlin için değil ama kendin için biraz ufkunu genisletmen lazım.10 Yorumla
+1 yılnişanlın sonuçta senin hayatını az çok biliyor olması lazım. neden utanıyorsun ki
10 Yorumla
+1 yılYaptıklarını küçümseyecek karaktere sahipse evlenmeyi bir kere daha düşün.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunda küçümsenecek bir şey yok. Bunda utanması gereken biri olmak zorundaysa o nişanlın olmalı bnce😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde hayatim bos gecmiyor ama yine de hep ayni seylerle mesgulum bu normal bir sey
10 Yorumla Hayır ne alakası var köyde yapacakların daha sınırlı bunun küçük düşmekle alakası yok sakın öyle düşünme özgüvenli ol
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç sanmıyorum. Ben mesela iyi okey derim canıma minnet evden çıkma derim yani. Bence onun sana olan güveninin temelinde iyi bir yer eder sürekli evde oluşun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden denginizi bulmadiniz iki taraf içinde geçerli bu denk değilsiniz
10 Yorumla
+1 yılSeni küçük düşürmez, benim anlamadığım neden bunlardan utanç duyuyosun? Bırak seni seven böyle sevsin. Yalan söylemek hiç hoş olmaz bence. Seni doğru tanımasına izin ver.
10 Yorumla
+1 yılNe var utanılacak, nişanlin bilmiyormu ki durumunu kaldık namzınıda abdestinde insansın eyvallah, en iyisi nişanlin bu soruyu sormasın sende kafana. Takma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani hayatsızsın üzüldüm adına tabiki küçük düşürür
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamaz, temizlik, yemek yapmak utanılacak bir şey mi? gurur duymanız gerek aynı zamanda nişanlının da gurur duyduğunu düşünüyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir inşallah ya ne bileyim bazen sürekli gezip tozamadigim için beni dislayacagini düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBence yanlış düşünüyorsunuz.. Dünyada ender kaldı sizin gibi temiz insanlardan.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım "neler yaptın bugün" diyince evdeyim demeye utanıyorum, bu beni küçük düşürür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım