Eşimle ayrılalı bir yıldan fazla oldu ve ayrılırken ben çok ağladım fakat o giderken mutluydu yüzünde tebessüm ve gülümseme vardı sonra çocuk doğdu ve birdaha benimle konuşmadı
Ayrıca barışma isteğim hep reddedildi evliliği devam ettirmek istemedi
Ve geçenlerde başka biri ile evlendi Allah mesut etsin nasip böyleymiş
Merak ettiğim nasıl oluyor da bir sene içinde birkez olsun görüşmek istemiyor ve biri ile evlenip çocuğumuz ile gidiyor
Ve beni çok sevdiğini söylediği halde
Ayrıca ona verilecek malda mülkte de hiç gözüm olmadı
Şimdi de kafama takıldı acaba onun malında ve mülkünde gözü olan biri yalandan sevdiğini söyleyip henüz biz ayrılmadan önce kızın aklını mı karıştırdı?
Acaba eski eşim benimle ayrılmadan önce mi bu adamla tanışıp görüşmeye başladı?
Geçmiş gün geçti artık sanırım dönülmez bir yola girdik
Ne o kalmak için uğraştı ne de benim barışma isteğim yerine ulaştı bir sene sonunda beni çağırıp ayrılık için imza da istediler ve biz resmiyette de ayrıldık
Dönmek için gönlümü ona hep açtım ama sonsuza kadar da yanlız yaşayamıycam Ona küs değilim kırgın da değilim ama kendimi toparlamam lazım
Artık bende yeni bir hayata başlamalıyım eğer geri dönecek olsaydı birilerini kullanıp bana ulaşır selam yollar ilişkinin düzelmesi için çabalardı
Şimdi önümdeki kısmetlere bakmalıyım diye düşünüyorum
Sizce Aldatıldım mı?
Ayrıca barışma isteğim hep reddedildi evliliği devam ettirmek istemedi
Ve geçenlerde başka biri ile evlendi Allah mesut etsin nasip böyleymiş
Merak ettiğim nasıl oluyor da bir sene içinde birkez olsun görüşmek istemiyor ve biri ile evlenip çocuğumuz ile gidiyor
Ve beni çok sevdiğini söylediği halde
Ayrıca ona verilecek malda mülkte de hiç gözüm olmadı
Şimdi de kafama takıldı acaba onun malında ve mülkünde gözü olan biri yalandan sevdiğini söyleyip henüz biz ayrılmadan önce kızın aklını mı karıştırdı?
Acaba eski eşim benimle ayrılmadan önce mi bu adamla tanışıp görüşmeye başladı?
Geçmiş gün geçti artık sanırım dönülmez bir yola girdik
Ne o kalmak için uğraştı ne de benim barışma isteğim yerine ulaştı bir sene sonunda beni çağırıp ayrılık için imza da istediler ve biz resmiyette de ayrıldık
Dönmek için gönlümü ona hep açtım ama sonsuza kadar da yanlız yaşayamıycam Ona küs değilim kırgın da değilim ama kendimi toparlamam lazım
Artık bende yeni bir hayata başlamalıyım eğer geri dönecek olsaydı birilerini kullanıp bana ulaşır selam yollar ilişkinin düzelmesi için çabalardı
Şimdi önümdeki kısmetlere bakmalıyım diye düşünüyorum
Sizce Aldatıldım mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar