Nasıl arkadaşlarim gibi farklı olurum?

Üniversite okuyorum ilk senem çevrem Kendimi değistirmemi istiyor arkadaşlarım mesela onlar komik eğlenceli birbirlerine gariz*kalı , sal*k manyak derken ben daha çok bana şaka yapildiginda ya susuyorum ya da cevap veriyorum ciddi bir şekilde onlar gibi olamımı istiyorlar ama ben sakinim öyle komik eğlenceli biri değilim karşimdakini kırıcam diye hazırcevapta değilim rahat hisetmediğim için belki de mesela onlar bana geriz*kalı gibi laflar etse alınacak gibi duruyorumuşum aslında öyle değil sadece onlar gibi şakaya vuramiyorum gülümsüyorum sadece onun haricinde benim hoşlandiğim bir çocuk var o ortalama biri bana arkadaşlarim güzel olduğumu söylüyorlar ama bakmıyormuşum kendime bakmaktan kasıtlari makyaj yapmamam onun haricinde kapali biriyim bu aralar moda olmuş alnını açık bırakmak saçının görünmesi ben hoşlanmadiğimi söyledim neymiş bunlari yapmazsam çocuk bana bakmazmiş başkalari falan kaparmiş bakmak isteyen insan her türlü bakar bence eğer benden hoşlanirsa beni bu halimle sevsin istiyorum sessiz sakin uysal biriyim öyle pek eğlenceli değilim özgüvensizim ve nasıl değişeceğimi bilmiyorum nasıl değişebilirim nasıl farklı olurum onlar gibi?
Nasıl arkadaşlarim gibi farklı olurum?