İnsanlarla konuşmuyorum arkadaş olmuyorum neden farklıyım bu kadar?
1 ay

Uzun süredir bu tarz davrandığın için kendini onlardan soyutlamışsın ve bunun kendi doğrun olduğuna inanmış olarak devam ediyorsun belkide onlarla konuşmak ve arkadaş olmak hoşuna gitmiyor ama evde yanlız kaldığında kendini sorgulayıp neden yapmıyorum ya da neden yapamıyorum diye kendini yiyor olabilirsin
Kendimi tanımaya çalışıyorum. Diğer insanlara bakıyorum millet birbiriyle konuşuyor arkadaş oluyo ben bunları yapmıyorum doğrusu tercih etmiyorum neden farklıyım bu kadar diye evet kendimi yiyorum
Görüş
8Görüş
Farklı değilsin, bende öyleyim ve bu farklılık olmuyor yalnızlık oluyor gayette güzel 😂
Farklıyız ve bu iyi değil.
Benimde arkadaşlarım oldu ama surduremiyorum sürdürmek istemiyorum hep yalnız kalmak istiyorum. Sen farklı değilsin bu arada arkadaşlık ilişkilerin var
İnsanın kisiligi böyle olamaz mı ne alaka psikolojik rahatsızlık
Dayanmamakla alakalı değil sürdürmek istemiyorum devamı gelmiyo yani. İçimden gelmiyo
Bence kötü bir şey değil
Bende öyle normaldir.
Farklı degilsin narsist veya Asosyal'sin
İşte bu asosyallik beni farklı yapiyo zaten diğer insanlardan
Saygı duyarım fakat pek sağlıklı bir farklılık degil
Sevmiyorum bende farklı olmayı zaten zor bir durum. Doğuştan gelen bı kişilik yapısı bende sosyal olmak isterdim ama sıkılıyorum insanlardan kalabaliklarda. boguluyorum topluma ayak uydurma zorunluluğu fikri bile. beni boğuyo. Zaten toplumun yüzde 15 i falan benim gibi
farkli falan degilsin
Lisede ortaokulda ilkokulda hep farklı olan bendim diğer insanlara benzemiyorum
Tamam işte asosyal kişiler toplumun yüzde 15 lik diliminde farklıyım yani
Bana mı denk gelmiyo anlamadım ki ya. asosyal sosyal olarak değerlendirdim herkes maşallah çok sosyal millet. birbiriylenkonusuyo arkadaş oluyo
Farklı değil asosyal büyümüşsün o yüzden
Bende sevmiyorum
Bende öyleyim
Yasın kaç ki
Egolu musun?
En İyi Görüş