Teknoloji çağı aşlarında aşk çok daha mümkün. Ancak eski zamanlarda bir mektup için haftalarca beklenirdi. 21. Yüzyıl Eros ancak bu kadar mümkün 😂Eros bile saldı artık kimseye ok atmıyor. Şimdiki aşklar mı güzel aşk eskiden mi güzeldi?
Şimdiki aşklara yakışacak birkaç cümle söyler misiniz?
Merhaba. Günümüzün aşkları görünmek istiyor. Kıyıda köşede gizlenmek istemiyor, bilinmek, ilân edilmek, ses çıkarmak istiyor. Âşık sevmek değil sevilmek derdinde. Sevilsin, şu karanlık dünyada kendisine bir ışık dehlizi açılsın, bu dünyada sevilmeye değer olduğunu birisi kendisine söylesin istiyor. Yücelmek için yüceltiyor, sevilmek için seviyor. Istıraba tahammülü yok, yanmaya gelemiyor, varlığını alevde eriten bir pervane yerine kandile sitem okları yağdıran bir pervane olmayı yeğliyor. Gürültü yapıyor. ‘Ne olur beni sev!’ diye ulu orta bağırıyor, sessiz bir ağlayışla yapılmadığı için bu çağrı, masum bir yakarı olmadığı için ötelerden yankı bulmuyor. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
Sevin birbirinizi ama fesat olmayın tenha tenha yerlere gidip pişman olacağınız şeyler yapmayın sonra da gelip burada ağlamayın adamı hasta etmeyin. 9 aylık ilişkim oldu şu an nişanlıyım bir kez olsun ona öyle yaklaşmadım en fazla alnını öptüm gerçek sevgi bu olmalı...
Şimdikilere Aşk demenin ne denli yanlış olduğunu anlatacak harflerim dahi yorgun. Hiç sevmeden ve sevmeyi bilmeden, kalbini her kelebek yokladığında, durumu Aşk olarak özetlemenin konforunu yaşıyoruz sadece hepsi bu. Giderek yok olacak nede olsa, birkaç aşk hikayesini dinlemiş geçmiş olacağız buralardan.
Şimdiki aşklar cep telefonları gibi ilk aldiginda elinden düşmez, yenisi çıkınca elindeki çöpe atılır. Yenisi alınır kullanilir taa ki yenisi çıkıncaya kadar...
Her seyi hemen yasayip tuketmek cok yanlis. Karsindakini hedefe koymakta ayni sekilde cok yanlis. Ben onu elde ederim deyip yaklastiktan sonra elini birakmak adice. Her hissedilen duyguya ask diyemeyiz. Ask oyle bir sey degil. Kiymet bilin, deger verin. Sevin sevilin. Kendinizi tuketmemek icin ilerde dibe cökmemek icin oyunsuz yalansiz dolansiz sevin. 🌼
Uğrunda nice sözler , ne şiirler , besteler Karşıdan gören de zanneder ki " Gerçekten çok sever " Ama sen kanma sakın tüm o süslü sözlere Onların sevgisi yar... gö... girene kadar...
" 4 yıl önce, şimdiki Aşk'lar için yazmış olduğum şiirden sadece 1 kıta "
Ben yine güzel ilişkiler yaşadım. Kötüsü son zamanlarda başlamadan oldu ama yine de sevmeyi sevilmeyi kötü örnekleyemem. Aşk her zaman güzeldir, güzel insan olduğu sürece.
Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmemki Beni al dediğim zaman almadı Elveda dediğimde bırakmadı Aşkımı kafasına göre kullandı Ah ne kadar acı, yok ki bunun ilacı Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım Senin önünden geçip sana bakmayacağım Beni kırdığın gibi, kalbini kıracağım Beni dinlemedin ya seni duyamayacağım Yürü anca gidersin
Ben sizin aşkınıza so***** aşkın adını si****** çıkarttınız herkes birbirini kullanıp atıyor instada biyografiye isim baş harfi koymayı aşk zanneden g**** renler 🙀😂rahatladım dkfjdf
Sadece şimdiki aşklar değil eskiden olan her şey daha güzeldi. Kıymet biliniyordu. Eskiden aşklarda hasret vardı. Teknoloji ilerledikçe hasret sona erdi. Ulaşmak daha kolay oldu. Kolay olan herşeyde kolay bir şekilde sona eriyor.
Ne oldu da eski ilişkilerin yerini günlük ve daha kısa süreli ilişkiler aldı? Değişen nedir? Aşkın da tanımımı değişti? Ergen kızlar daha 18 olmamış şöle aşığım böyle aşığım
İlkokul sanırım 2 de. Yeni yazmayı öğrenmişken gizem diye bi kız vardı. Aşk mektupları şiirler yazar birileriyle yollardım ona. Vay be. Nasıl beddua ettiyse ilk ve son oldu haha
Kadın Erkeğin Gelirine, Erkek Kadının Giderine Baktığı Sürece Aşk Yok, Çıkar Var. İyi Kadınlar * Adamlara, İyi Adamlar Hiç Kadınlara Yar Kaldıkça;Aşk Kimseye Kar Kalmayacak.. Demişti Dersin ;)