ESKİ SEVGİLİMİ KENDİME TEKRAR ASİK ETMEK İSTİYORUM BENİ TEKRAR SEVMESİNİ NASİL SAĞLARIM?

Bizim 4 senelik bir ilişkimiz vardı sürekli ayrılıp barismalar olan bı iliskiydi ama çok sevdigimize hep inanırdım oda sürekli sevdiğini söylerdi zaten herneyse böyle bir yere ilk defa soruyorum böyle bı ilişki içinde çok ayrılıp barismalar oldu en son kopmamiz 1 sene önceydi 6 ay önce tekrar barıştık hemde aramız çok iyiydi eskiden beri her ayrilista önce ben yazar hakkında haksizda olsam ben özür diler ayakta tutmaya çalışırdım her yazdığımda en azından cevap verirdi baristiktan sonra iyi ilerledik sonra tekrar ayrıldık iki aylık bı süreçti sonra bir şey olmadan ilgisini kesmeye başladı ben seni sevemiyorum deniyorum ama olmuyor diyip kestirip attı birdaha da konuşmak istemedi artık yabancı gibiyiz ben onun beni tekrar sevmesini istiyorum hâlâ yazıyorum ama cevap vermiyor konuşmak istemediğini söylüyor ne yapabilirim nasıl geri dönmesini sağlayabilirim bir akıl verin istedim.
ESKİ SEVGİLİMİ KENDİME TEKRAR ASİK ETMEK İSTİYORUM BENİ TEKRAR SEVMESİNİ NASİL SAĞLARIM?