Günde 3 5 mesaj zor atyor aramak zaten yok görev vardir tamam ama bukadar yoğunmak 2 3 mesajla ağza bal çalar gibi sonra saatlerceee ortada yok ara cevap yok ya da meşgule atar okadar yalniz hissediyorum ki sicakliğini hiç hissedemiyorum Asker eşleri sevgilileri cidden hep böylemi yoksa ben ayakta mi uyutuluyorum hiç cevrim içi görmedim instag takibi de ayni duryo :( ama ilgisizlikten ruhum ölüyor ya ilgide değil biraz iletisim istiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Asker esi asker sevgilisi olmak zordur ordu kimsenin babasinin ciftligi degildir mesai kavrami var gibi gorunsede aslinda mesai kavrami yoktur gorevi nedir oda onemli tabi sizlesmeli ermi uzman onb veya uzman. cvs veya asb ya da subaymi gorev yeri bunlarda onemli yogunkugunda
Suriye de uzman cavuş 4 yıllık hani yenide değil cömez desem
Comezle ne alakasi var adam surlyede senlemi ugrasacak affedersin kicinimi koruyacak merminin nereden geldigi serseri mayinin kimin ayaginin aktinda patliyacagi belli olmuyan. buryerden bahsediyoruz orasi Turkiye degil
Kardeşim bence abartiliyo adamlar sabah aksam tiktoktalar internetteler ne iş bir tek benimkinemi suriye tek onda mi görev? Saatlerce hatta 1 günü bile bulması tuhaf değilmi?
Abartiliyormu ozaman size diyecek birsey yok o tiktokcular geri hizmette olan kisilerdir siz hic teskere gunu sehit olanlari duymadiniz galiba adam 15 ay kalmis hic birsey olmamis sabaha evine gidecek gece sehit oluyor o tiktokcularin bir coguda suruyede degil suriye sinirinda Turkiye icerisinde olan. birliklerde cekilip sonra montajlanip servis edilen. videolardir bunu pekala sizde biliyorsunuzdurda ayrica ozaman unufirma sevdasinda vaz gececeksiniz yok vaz gecemiyorsunuz ozaman sabredip bekliyeceksiniz
Ben onu formasi icin istesem ilk tanistimizda isterdim ben istemedim sonra bir yil gecti yazdı yine istemedim sonra bi sans ver dedi konusmasi cok güzel merhametliydi o merhameti sevgisi beni çekti nolduysa ben sevmeye basladim durgunlasti yuzünede dedim oralarda yalnizliktan mi bana geliyorsun diye ama işte
En zor şey asker eşi olmak
Zor değiil hepsi yalan onlar serefszz delikanlı askerle evli sevgiliysen gayet mutlu ediyorlar bunun mesleeekle hiiiic ilgisi yok
Daha ilgili olman gereken bir meslekte nasıl daha ilgisiz olabilir bilmiyorum
Zaten tek ben ilgi gösteryorum msjlara bakınca herseyi ben yapyorum hic onun sevgi dolu msjini gormedim ben yazyorum onun dediği insallah gülüm günaydin balım ha birde npynn yazyor bukadar
Esin mi sevgilin mi
Sevgili
İlgisizmiş