Ne yapiyim ben yaaa?

Hayatımda biri var 6 aydır sevgiliyiz daha yeni 6 ayımızı doldurduk bizim sevgili olduğumuz 3 ayda bana dedi ki seni ailemle tanıştırmak istiyorum diye tamam dedim olur dedim yani çok sorun etmedim her neyse tanıştık annesini teyzesini tanıyorum hepsine de tanıştım ben de biliyorlar ablası da biliyor annesiyle konuşmuş bugün hani nasıl yapalım diyorlar evliliği annesi demiş ki bari ismi konulsun demiş çok erken değil mi ya sizce de çünkü benim daha babam bilmiyor benim babamın daha tanıma süreci var ne bileyim dayılarım falan bilmiyor benim ayrı bir durumlarda biraz karışık sadece abim ablam dedi ki arkadaşım biliyor abim ablam saygı duydu ben dedim ki hani işte altı üstü bir ağabeyimle konuştum bu konuları daha dur dedi seni nereye veriyoruz falan dedi ve haklı da yani ben direkt öyle hemen evlenmek istemiyorum ya daha 6 ayındayız iki sene olsa 3 sene olsun herkesin gerçek yüzü sonradan açığa çıkıyor hani benim doğru bir insanla mı evleniyorum çünkü ilk defa evleneceğim Bir de bir ara demiştik ya bana bak demiştim biz evlenirsek demişti ayrılmak falan filan yok bizim orada demişti bana göre ben öyle düşünmüyorum evlenmek çok o kadar kolay bir şey de değil boşanmak da bu kadar bence çok kolay bir şey de değil beni buna bana göre bir süreçleri yolundan nasıl sizi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

Güncellemeler
1 yıl
Yardımcı olu musunuz
Ne yapiyim ben yaaa?