Bu kova burçları öyle bildiğiniz diğer insanlara benzemiyor arkadaşlar bunlar başlı başına bir tür. Asla ne hissettiklerini anlayamıyorsunuz , bipolar gibi davranışlar sergiliyorlar. Aramızdaki kova burcu erkeklerini olaya açıklık getirmek üzere sahneye davet ediyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kova burcuyum seni sevsem sana direk söylerim ama kimseyi sevmedim 18 yıllık hayatımda birsürü de sevgilim oldu kolay gelsin dikkat et o çocuğa
İnternette direkt söyleyemezler , duygularını gizlemeyi severler , ilk adımı atamazlar falan yazıyordu ama o yüzden kafamda soru işaretleri var yoksa çoktan sıkılıp vazgeçmiştim
Eski halim öyleydi şu an tam tersi çokta kasma en kötü aldatılırsın
Sevgili değiliz zaten tek sıkıntı çocuğun hislerini çözemedim, benden hoşlanıyor gibi sürekli benim bulunduğum ortamlarda görüyorum ama hep arkası dönük mesela
Gidip lafını esirgemeden canın ne istiyosa onu sor utanma
Sen kova burcusun sanırım. Az çok tahmin edersin bu kütük parçasının düşüncelerini. Şöyle söyliyim beni görünce saçını başını düzeltiyor böyle bir kasıntı davranışlar sergiliyor ben kafamı başka bir yöne çevirince bana bakıyor ama ben ona bakarken önüne dönüyor, arada bir göz göze geliyoruz yanında arkadaşı varken arkadaşı dönüp bana bakıyor sonra çocuğa bir şeyler söylüyor falan filan. Bir de tabi en önemlisi benden hoşlandığını hissediyorum genelde doğrudur öyle herkesi kendime aşık sanmam. Tüm bunlara bakacak olursak sence bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?
Ben burçlara inanmam davranışlara bakarsak benle alakası yok, seni seviyo ama utanıyo sana tek tavsiyem hoşlanıyosan git yaz özgüvenli olan ilişkinin yönünü istediği tarafa yöneltir
Sana açılmaya cesaret edemiyor olabilir
Ben de utanıyor diye düşündüm ama bu sefer de o kasıntı galleriyle çelişiyor. Yani beni umursamıyor gibi davranıyor. Ben bana ilgi gösteren beni seven insanlardan hoşlanıyorum gerçekten ilgisinden emin olsam gider söylerim zaten onu mu beklicem kdldlfkd
@LOSTREAL Niye edemesin ki yakışıklı çocuk , zeki de , aynı okuldayız zaten benim tepkimden çekinir desek ondan hoşlandığımı anlamıştır zaten o yğzden direkt gelip söylemesi gerekirken benim 'yeter be seni mi beklicem maymun iştahlı bir insanım ben sana bu kadar vakit çok bile' dememi bekliyor herhalde , ramak kaldı çğnkü mdkdkj
Çocuğun hesabını verde kankim yapıyım nası bişe
Hesabı yok ya nerdy bi tip
Abi açılması için napabilirim ki böyle beklicek miyiz?
Sal onu sen açıl
Ama haaayır been yapamamm been yoo kskdkdkd
Kanki hoşlansam açılırım ama ben onun benden hoşlanmasından hoşlanıyorum sanırım , genel olarak hatta benden hoşlanan insanlardan hoşlanıyorum yani ilgiyi kesince benim love seviyesi düşüyor
düşünce senden artık hoşlanmıyorum dersin biter olm çok kasıyosunuz
Yok canım mezhebim o kadar geniş değil birini kırmaktan çekinirim ben. aslında haketmiyor sevgimi bu davranışlarıyla ama işte hoşlanıp söylemeye utanıyorsa diye de kıyamıyorum. Bu düşüncelilik beni tam bir enayi olmaya sürüklüyor ama hayırlısı dkdkdkd
Kanki sen açılamazsın o çocuğa o özgüven yok sende dost acı söyler sçqirpfj
İnan özgüvenle alakası yok. Biraz fazla düşünmekten oluyor. Diyorum ki çocuğun bu sene sınavı var boşuna kafasını karıştırmayayım. İyi niyetimin zekatını vericem 😌
Waoow çok düşüncelisin yine de senin yerinde olsa bunların hepsini o çocukla konuşurum kafasının karışıp karışmamasına kendisi karar versin
Olsam*
Gelişmelerden haberdar edicem seni 😉
Ayrıca kova burcu birini tanıdığıma da sevindim her ne kadar özelliklerini göstermesen de jdjdfk
Et et yükselimdeki özellkleri taşıyomdur belki var mı öyle bişe
Var tabi ne yükselenin?
Baktım az önce boğa çıktı nası iyi mi
Boğalar genelde yemek yemek , uyumak gibi dünyevi ihtiyaçların kölesidirler. Ayrıca çok sabırlı bi yapıları vardır her şeyi ağırdan almayı severler. Bu özellikler yükseleninden dolayı karakterine yansımış olabilir
3 farklı siteye baktım 3 ünde de farklı çıktı bol keseden sallıyolar
Kanki sen bakmayı bilememişsin jdjddk Yaz ben bakayım
26 01 03 11 koş
Böyle aradıysan zaten yanlış çıkması normal kdkdld 26 Ocak 2003 saat 11.00 demek istediğini düşünüyorum ama doğduğun il ve ilçeyi buradan çıkaramadım kdkdkfkf
Ben nerde doğdum lan dur bi bakim
Kayseri kocasinan uç bakim tüm özelimi döktüm şöyle havalı bişe çıksın
Boğaymış. Ama öyle tahmin ediyorum ki sen doğduğun yeri değil memleketini söyledin. Ayrıca tam 11de de doğmamışsındır onun küsüratı vardı kesin. İnce hesaplamalar bunlar zaten bi defa hesaplıyoruz düzgünce araştırsana kdkdkrk
Yok olm doğru 11 de bütün küsaratları denedim 59 da sadece ikizler diyo yüz de bir ihtimal ikizler demek ki ikizlerim zaten gözüm tutmadı boğayı
yüzde bir değil 60da 1 knk ea mısın kdmdk
İkizlere ye okeysin ki sen şimdi boğa daha iyi
niye* okeysin
60 mı neyse sus lsieofç en iyi burç hangisi
Göreceli olmakla beraber , terazi ve aslan
Ben teraziyim yükselenim aslan
Oluur :))
Böyle birini bulsana bana , ama burcu aslan yükseleni terazi olsun
Seni üzerler
sndmkd niyee
Çevremde aldatmayan nadir
Tamam o zaman yükseleni akrep yapıyorum krkdkf
msp'de karakter seçiyorum sanki kekdhk
Burç değiştirmek seni kurtarmaz hepsi aldatır msşwprq
merak ediyorum neden ayrılıp başka biriyle sevgili olmak yerine aldatıyorsunuz?
Hep bi tane yaptım benim klasıma ters çevrem de çok geçen birine sordum kaç tane var 2 sevgilim 3 flörtüm mü ne dedi birini seç diğerlerini bırak dedim benim senden daha çok kıskanma dedi saldım büyüsünler biraz daha anlarlar
Umarım.
Bu zamana kadar kimseyi sevmedim ama bir sürü sevgilim oldu demişsin o nasıl oluyor?
Wow o uzun mesele
Kova Burcu aslında duygularını tam olarak açmayı sevmez. Elindekini kazanana kadar bekler diye düşünüyorum şahsen ben kova olarak öyleyim
Tamam belli etmesin ona okeyim ama bu çocuk bir gün hoşlanıyor gibi bir gün nefret ediyor gibi
Bilmiyorum bu huyumuz nereden geliyor belki çözümü olmayan birşeydir
Sen bi kızdan hoşlanıyor olsaydın hem onun bulunduğu ortamlarda takılıp hem de onu görmezden gelir miydin? Yani biz normal insanlar genelde sevdiğimiz insanı görmeye çalışırız onu görebileceğimiz bir yere otururuz mesela. bilmiyorum anlayamadım
Uzaklaş canım uzaklaş. Zorlar yoruyorlar. Arkadaştan öteye gitmemesi gerekiyor. Ama maalesef çekici ve zekiler.
Her zaman zor olanı elimle koymuş gibi buluyorum 🤦
Benim hayatım kovalarla geçiyor ailemde her kes kova bu gidişle eğer bir gün evlenirsem oda kova olacak diye korkuyorum 😄
Nasıllar genel olarak , neden duygularını gizlemeyi tercih ediyorlar?
Benim tanıdığım kovaları bir sinidlendir içindekileri söyler sana sadece sinirlenmesi gerekiyor
Benden hoşlandığını söylemesi gerekiyor. Ne yapabilirim ki?
O onun güzel keyfine kalmış. Maalesef. Ama gerçekten hoşlandiysa kovalar direkt söyler. Benim tanıdığım kovalar öyle.
Valla hiç de onun keyfine göre harelet edemicem. Ya açılacak ya da açılmasını sağlıcaz o kovaysa benim de yükselenim akrep ldldldls 😈
Benimde yükselenim akrep. Burcun ne?
terazi
sizin?
Aslan
Aslan burçlarını severim net olurlar samimi , içten olurlar
Teşekkür ederim evet öyleyiz ama bazen açık olmak bazılarına iyi gelmiyor. Bende terazilerle iyi anlaşıyorum
Açık olmak her zaman iyidir. Hoşlanmıyorlarsa bu onların problemidir :)
Tanıdıpınız terazi burçlarını nasıl tarif edersiniz?
Yakın arkadaş çevremde nedense yok. Dahs çok boğa kova koc var. Ama terazi bir kadin tandigim var disa dönük işinde başarılı iletişim becerisi çok iyi olan biri
Anladım. Benim de genelde başak aslan koç çevremdekiler. Hiç kova tanımıyorum dolayısıyka çalışmadığım yereden geldi bu sefer jdhdhd
Burca çok takılma hakkınızda hayırlısı. Inşaallah çok mutlu olursunuz. Artık bende bir kova terazi düğününe gelirim 😀😊
İnşAllah 😄
Kova erkrkleri çok dengesiz ya eski sevgilim kovaydı arkadaş olarak çok güvenilirken sevgili olarak hiç güvenilir değiller
Güvenilirliğine lafım yok düzgün biri gibi ama dengesiz olması sıkıntı
Aldattı beni
Bir boktadan sonra yetiştiği ortam da etkili oluyor kendi ayıbı boşverin
noktadan*
Allah iyi , hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Aklın varsa uzak dur kovadan ya
Neden kovadan uzak dursun?
Her gün kendime bunu telkinliyorum mdmfkf
@LOSTREAL 7 yıldır bir kova ile aynı yastığa baş koyuyorum
MaşAllah Eyüp sabrınız varmış hanımefendi benim 2-3 haftada asabımı bozdu bu çocuk
Gerçekten çok şeye sabrettim en çokta annem için sabrettim
Allah kolaylık versin , sabır versin
Sağ ol canım
Bende kovayım bire bir özeliklerini taşıyorum ama hayatıma sokacak birini bulamıyorum bir türlü kovalara ön yargı var gibi herkeste
@LOSTREAL ön yargı değil benim ki bizzat hayat hikayem
@LOSTREAL Kova kızlarını bilmem ama erkeksen eğer şunu söyleyebilirim ki başta kovalarla ilgili bir sürü şey okudum internetten ama kesinlikle 0 önyargıyla sadece anlamaya çalıştım. Şu an da önyargım yok hala iyi biri olabileceği düşüncesindeyim ama tek sorun anlayamıyorum , yani hareketlerine anlam veremiyorum. Mesela bi aslan burcunun senden hoşlandığını anlamak uzun sürmez genelde tutarlı bir şekilde hoşlandıklarını belli ederler ama kovalar bir gğn hoşlanıyor gibi bir gün 'ay hoşlandığımı anlamasın umrumda değilmiş gibi davranayım da' gibi anlatabiliyor muyum ndjdkd
Sorunun tam ne olduğunu bilmiyorum ilişkinde ama 5 parmağın 5 ide bir değil umarım aradığın huzura bir an önce ulaşırsın
@LOSTREAL İnşAllah teşekkür ederim