Erkek arkadaşımın geçmişini unutamıyorum. Ne yapacağım?

merhaba biliyorum bu sorunum saçma gelecek birçoğunuza ama erkek arkadaşımın geçmişini bir türlü aşamıyorum. bu benim ilk ciddi ilişkim onun benden önce ciddi bir ilişkisi olmuş nişana kadar gelmiş iş ama kız onu aldatmış daha sonrada herhangi bir ilişkisi olmamış. sevgilisini merak ettiğim için bulmaya çalışırken ayrılık sonrası yaptığı birçok şeyle karşılaştım birçok kızla konuşmaya çalışmış çoğu yanıt vermemiş bile genel olarak böyle şeyler gördüm twitter hesabında çok rahatsız oldum tamam günümüzde masum bir insan bulmak o kadar zor ki erkek özellikle ama inanın ayrılık sonrası bile olsa bu yaşananları ben sindiremiyorum sürekli geçmişini irdeleyesim geliyor. babamla annem ayrı ve babam annemi aldattı ailesel şeylerden dolayı da erkeklere güvenim yok ve dediğim gibi ilk ciddi ilişkim öncesinde 2-3 taneydi toplasanız ve hepsi en ufak hatada yol verdiğim insanlardı sorunum güvenememek bir türlü. çok tartışıyoruz benim içime bir türlü sinmiyor bir şeyler sanki saklanan şeyler var aldatılıp yarı yolda bırakılıcam gibi geliyor benim için doğru insan mı emin olamıyorum. ama tüm bu güven sorunları dışında her şey çok iyi ailelerimiz bizzat tanışmasa bile konuşmuşluğumuz oldu. benimle gerçekten mutlu olmak istiyor elinden geleni yapıyor ayrılmak istiyorum ısrarla çoğu zaman ama bırakmıyor. bir de ilişkinin başında çok ciddiydi hemen evlilik olaylarına getirmişti şimdi bir düzenimiz olsun öyle bir şeylere adım atmayı istiyoruz. bilmiyorum kendimi kandırılmış gibi hissediyorum bazen o konuşmaya çalıştıkları yüz vermemiş ben yüz vermişim gibi. bir de çok ileri seviyede olmamakla birlikte cinsel yaşanan şeylerde oldu ve benim için ilkti bunlar bu yüzden de kendimi ona mecbur hissediyorum artık bitiremem gibi geliyor lütfen yardım edin ne yapmam lazım kendimden öyle yoruldum ki.
Erkek arkadaşımın geçmişini unutamıyorum. Ne yapacağım?