Birine yoğun ilgi gösterildiğini gördüğünüzde o kişi sizin de ilginizi çeker mi? Bu kadın hariç buna bende hayranım 😂Genel manada herkesin sevdiği çoğu şey bana çekici gelmiyor. Zevkler olsun, tercihler olsun. Çoğunluğun tercih ettiği doğrudur mantığı yok bende. Sizde varmıdır?
Herkesin hayran olduğu kişiye siz de hayran olur musunuz?
Herkesin sevdiğini seveceğim, övdüğünü öveceğim, beğendiğini begenecegim diye bir kaide yok. Aksine birsey gözüme çok dokunursa görmezden geliyorum. Benim fikirlerim beğenilerim herkesle aynı değil. Zaten kendine münhasır bir kadinim aynı şekilde begenilerim de çok farklıdır.
Günaydın 🎈 Hayır ben de tam tersi işliyor durumlar ya da tamamen nötr bi durumun içinde buluyorum kendimi. Hayranlık dersen ;"hiç ah şuna hayranım filmini izleyim, şarkısını dinleyim" durumu olmadı :) Ve görseldeki aktrist çok fazla dikkat çekmediği dönemlerde daha sempatik geliyordu mesela bana.
Genelinde ilgi yoğunluğu olmayan şeyleri seviyorum. O yüzden beğendiğim sanatçılar çoğu kişiyle aynı değildir. Oyunculuğunu ve ya şarkılarını beğendiğim vardır ama kendini çok sevmem. Mesala Tarkan herkes hayran ama ben o kadar fazla sevmiyorum.
Popüler şeylere karşı bende direk bir ön yargı oluşuyor sevemiyorum mesela oyun dünyası ile ilgili biriyim bir oyun çıkarıyorlar herkes yerlere göklere sığdıramıyor o oyun belki de gerçekte harika ama ben sırf bu yüzden girip denemek dahi istemiyorum.
Genelde herkesin begendigi hayran oldugu kisiyi nedense ben sevemiyorum bende ters psikoloji olusturuyor sanirim mesela serenay sarikaya herkes bayiliyor aman soyle oyuncu boyle oyuncu su kadar guzel mukemmel guzel nesi guzel oyunculugu da wow degil 🙄
Ben bedense hiç bir zaman standart popüler şeyleri sevmedim. Hep en farklı, pek tanılmayan şeylere hayranım nedense. Bu kadınıda mesela yanlış anlaşılmasın ama çok çirkin buluyorum beğenilcek bşy göremiyorum.
Hayır.. Ben keşfedilmiş olanı sevmiyorum, herkesin ilgisi üzerindeyse zaten o herkes için var olandır. Ben daha çok bana özel ve bana ait olan şeylere hayran olurum. 🙏
Hayır, benim o kişide hayran olmamı gerektiren bir ışık görmem şart. Herkesin çöp saydığı nice hazineler tanıdım ve hazine dediklerinin çöp olduğunu gördüm.
Yaa insanda bu değişirde mesela influencerlar bir ürünü övmeye başlıyor hepsi bi anda hatta herkes bi an da o ürünün fanatiği oluyor ya ben aşırı soğuyorum 🤣 ya da sahip olmak istediğim birşeyi yakın çevremde görürsem ondan da soğuyorum 🤦🏼♀️
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Eğer oyunculuğunu , sesini vs.. beğenmemişsem herkes hayranlık duysa dahi bu hicbir seyi degistirmez..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben neden birine hayran oluyorum ki? O kadar zavallı ve aciz miyim? Birine hayran olan, m a ldır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevdiğim bi şey en ufak bi popülerlik kazansın hemen soğuyorum ondan😑