Babişkom sanırım 🧿🍀🦇
Her kızın babişi prensidir ama ben fan seviyesinde bir hayranım dgdhdk onun küçük klonu olma yolunda ilerliyorum.

Babişkom sanırım 🧿🍀🦇
Her kızın babişi prensidir ama ben fan seviyesinde bir hayranım dgdhdk onun küçük klonu olma yolunda ilerliyorum.

Ben kendime hayranım sadece kendimi çok seviyorum <3 bunun dışında hayran olduğum kimse yok aslında biraz bencilce düşünebilir insanlar ama ilgisi yok kendimi her koşulda her zaman seviyorum hata veya kötülük de yapsam. bu yüzden de karşılıksız sevdiğim tek kişi yine benim.
Harika özsevgin
30 yaşında eşini kaybeden ve 4 çocuğunun üzerine üvey baba getirmem deyip 3ünü üniversite mezunu yapan anneannem ❤️ nurlar içinde yatsın, Her zaman yanındayım diyen canım annem ve tabiki bu ülkeyi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ❤️
Evlenedebilirdi ama okutması kadın başına bunları yapması bu ulkede tam bir Atatürk, Cumhuriyet kadını ❤
Aynen öyle teşekkürler
Cevap
7Cevap
Tabikide Atatürk sonra Celal sengör diyebilirim. Bence hayran olunası insalar
Celal şengörü yorumlarda görmek harika❤
Amcam. Kendimi bildim bileli çizgisinden hiç sapmadı kaliteli insan nasıl olur onda gördüm, örnek aldım.
İlla insan olmak zorunda mı yaa ben kedilerime aşığım, hayranım, saplantılıyım. d
Soru insan ya hani? Herhangi bir şey diye sormadım dhdjd her soruya soruyla alakasız cevap veriyorsun ama alakalıda
Huyum kurusun. d
Benimki de babiş ya. Sorsan yaşımı bilmez bu arada öyle biri dhdjdndn
Var, kendim🤪
(Şaka şaka Sara Jean Ho)
Barış Akarsu 🤘🏻🎸
hayran olduğum var tabi
Sen varsın ateşli olmana dayanmıyorum
Hep gizliden nedense bu yorumlar djfkdj
Neden diğer türlü olsa ne fark eder
Annem
Yok.
Kimse yök