Bir insan, küs olduğu kişiden neden hep bir şeyler yapmasını bekler? Hiç umursamaz davranır ama hep bir oyun yapar. Kendisi de meraklı, hep hazır bir şeyler bekliyor. Engellemiştim şimdi engeli kaldırmaya korkuyorum. Çünkü biliyorum direkt atlayacak. Sizce niye böyle yapıyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben küsersem o kişiyi silerim. Ne düşünürüm nede geri dönüş kapısını açarım. Değeri bende var ise küsmem.
Ben sadece onun ne istediğini anlamıyorum
O da ne istediğini bilmiyor demek.
Bencede, normal davransam üstünlük kuruyor, manalı söz paylaşsam engelliyor. Devreler yandı iyice 😂
Bitmeyen bir savaş bu :)
Bencede öyle ne zaman bitecek merak ediyorum harbi
Küsme sebebi ve yaş skalası önemli.. Yoksa siz karar verin bu duruma.. Gezip,öpecek, koklaşacak zamanda küslük nedir?
Bence de
Senin zayıf yönünün kendisi olduğunu biliyor da o yüzden )
Kesinlikle doğru dediniz çok iyi biliyor hem de. Ama kendisi de bir şey yapsın sanki çok zor. Sizce engeli kaldırmayayım değil mi?
Sen bu insanla neysin istiyor musun istemiyor musun?
Gerçekten biseyler olacağını umuyor musun ya da bir halt olmaz deyip kesmek mı istiyorsun? Bana soruyorsan ben kararsız ne istediğini bilmeyen insanlarla irtibat kurmam işim de olmaz
Biraz istiyorum gibi ama duygularını açıkça belli etmiyor. Hep oyun üzerine Yani
Aslında benimde öyle. Ama ne tepki vereceğini merak ettiğim içinde bir engeli kaldırayım diyorum sonra vazgeçiyorum
Kendin de öylesin maalesef 😅
Yani biraz ben de öyleyim
Gelgit çok olur ama hep boka sararsiniz yani illaki bir yerde kopar
Bencede kopacak. Yani taraflardan biri en sonunda bir hamle yapar mı demek istiyorsunuz?
Evet muhtemelen sürekli gelen giden yapınca bir taraf biliyor boşa kürek çekiyirsunuz
O zaman ondan gelir bir adım. Hep git gelliyiz. Bilemiycem ama haklısınız
Ben küsersem o dağın odununu yakmam asla ne yemek ne çay nede ütü beklemem
Senin küslüğü hemen kaldıracağını biliyor çünkü o yüzden böyle rahat
Aynen öyle ama durumun değişmesi lazım. O yüzden rahat
Eğer durumun değişmesi lazım diye düşünüyorsan yaptığı hal ve hareketlere tamamen tepkisiz kalman lazım
Kesinlikle durumun değişmesi lazım. Ama hiçbir sinyal vermiyor. Hep bekliyor. Uzak dur gibisinden bir söz paylaşmıştım sanırım ortak arkadaşımız da direkt yetiştirdi. Sabahına engellemişti sonra kaldırmış. Öfkesini böyle belli ediyor resmen. Sizce bir şey yapar mı?
Bir şey yapar mı derken korkunuz nedir tam olarak onu anlamadım?
Mesela engeli kaldırsam bana sinirli olduğunu belli eder veya laf sokar diye yani. Bütün hırsını benden çıkarır garanti Yani. Ben engelleyeli 3 ay olmuş
Neden küs kaldınız o da önemli ayrıca küs olduğunuz dönem içerisinde ki tavrında bu duruma etken olacaktır. Eğer seni seven biriyse tepkisi olmaz sadece konuşmak ister yok pek değer veren biri değilse lafa çarpma durumu olabilir
Onu en iyi sen tanıyorsun hangisi olacağına da sen karar verebilirsin buradan ne söylesek boş. Kişiliğini bilemiyoruz sonuçta
Küs olduğumuz süreç içerisinde ben baya sinirliydim hiç takmıyordum. Sonra da bir anlık sinirle engelledim. O da beni her yerden engellemişti sonra kaldırdı. Şimdi engeli kaldırsam direkt laf sokar sonra konuşuruz belki ama garanti bir şey yok
Belki yanlış algılıyor da olabilirim ama senin engeli kaldırmak gibi bir isteğin var sanki. Tüm bunların içini kemireceğine kaldır engeli bazen cesaret edemediğimiz için kayıplarımız olur hiçbir şeyi yaşamadan bilemezsin iyi ya da kötü en azından ondan tam olarak emin olur bundan sonraki tavırlarına ona göre yön verirsin
Doğru anlamışsınız engeli kaldırmayı düşünüyorum. Kesin laf sokacak,3 ayın acısını çok net çıkarır. Belki de hiçbir şey yapmaz garanti bir şey yok
Aynen öyle
Eğer laf sokup, yine bir inatçı davranırsa beni hiç umursamıyor anlamına mı gelir acaba? Hani, uzak dur gibi bir paylaşımdan sonra engellemesi hâlâ umursuyor gibi düşündürdü beni.
Laf sokması olabilir hani şirinlikte yapmak babında bu durumda senin vereceğin tepki de önemli sende mesela yapmış olduğun harektlerden ötürü kaldırdım seninde tekrar konuşmak istediğini düşündüm falan dersin
Görüyorum ki böyle bir isteğin yok o zaman gerekte yokmuş kaldırmaya dersin klasik kız tripleri hiç şaşmaz erkek özür dilemek zorunda kalır 😂
Allahım yaa bilmiyorum. Bakıcaz artık
Hadi bakalım umarım istediğin gibi olur
Belki olur kim bilir? Hani her yerden engeli kaldırdı ama ortada yok İşte
Kaldırdığı süreçte sinyal verdiğini söyledin ama
Benim engellediğimi bile bile sürekli profilini değiştiriyordu hiç anlamıyordum. İşte o uzak dur paylaşımımdan sonra engellemişti. Sanırım biraz ağır oldu. Sonra kaldırdı tekrar
Tamam o zaman bu demektir ki meyili var onunda eğer sende istiyorsan kaldır engeli bekle sonuç çıkar ortaya
Bana da meyilli gibi geliyor ama hep kaçıyor. Sanırım önce bütün sinirini hırsını çıkarır. Sonra yine güzel güzel konuşuruz gibime geliyor ne biliyim. Kesin yani
Olabilir elbette. Sen yine de temkinli ol daha önce neden nasıl küstünüz bilmiyorum tekrarlanmamasına özen göstermeye çalışn
Kesinlikle
Ben genelde kusnoldugum kişiye barışmak isterim