BEKLEMEDİĞİM KİŞİLER TARAFINDAN ALDATILDIM?

Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm ve yaşadım. Kendi hesabımdan yazmaya utandıgım ıcın sahte bir hesap actım bu da küçük bir not olsun. Yaklaşık 2 hafta önce sevgilimle buluşmak için bir kafeye gitmiştik. Saatlerce orada oturduk sohbet ettik. Konuşmayı hiç sevmediği konuları açtı. Evlilik, gelecek, aile, çocuk vesaire vesaire. Bu konuyu o açtığı için çok şaşırmıştım ama bir yandan da hoşuma gitmişti. Uzun uzun konuştuk ve saat 22.00 civarı evlerimize gitmek için ayrıldık. Cuma günü kız arkadaşlarımla birlikte X arkadaşımızın evinde yatıya gidip hafta sonunu birlikte geçirecektik. Sevgilime ve Aileme haber vermiştim. Hafta sonu telefonla kimseyle uzun uzuna konuşmadık. Nasılsın, ne yapıyorsun, iyi misin falan filan. Pazar günü öğleden sonra Y arkadaşımın annesi hastaneye kaldırılmıştı. Onun haberiyle birlikte hepimiz hastaneye yola çıktık. şu an annesi gayet iyi sadece fazla yorulmuş ve bayılmış ev halkıda dogal olarak endişelenmiş. Neyse akşamüstü annesi taburcu edildi. Bizimde bir kere hevesimiz kırıldı eve gidip tekrar güne devam etmek istemedik. Yakınlarda bir yerde kahve içtik. Çok yorulmuştum uzun yol çekmek hiç istemedim bu yüzden sevgilimin evine gitmeye karar verdim. En yakın onun eviydi. Onun evinin anahtarı bende vardı bu yüzden zili kullanmadım. Saat gece yarısını geçerken eve girdim ve ne göreyim. Sevgilim ve abim birlikteler. O anki şokumu nasıl anlatacagım hiç bilmiyorum. şu an bu kadar sakin olmamın sebebini de az sonra acıklayacagım. Işıklar kapalıydı bu yüzden sessiz olmaya çalıştım sevgilim TEK BAŞINA uyuyor sanıyordum... Yatak odasına yanına gittigimde abim ile koyun koyuna yatarken gordum. O an neye uğradığımı şaşırmıştım. Kendi gözlerimden şüphe ettimde sevgilimden şüphelenmedim ah aptal kafam... O anı fotoğraf ve videoya kaydettikten sonra yüksek bir cıglık attım. İkiside ürkerek kalktılar ve onlarda şoka girdiler. Ben artık her şeyden emindim ve kriz geçirmeye başlamıştım. Ve evet ikisi de çıplaktı. O yatagın berbat haline bakarken onlar iç
BEKLEMEDİĞİM KİŞİLER TARAFINDAN ALDATILDIM?