Hayır asla değil.. Bir insanla sırf yalnız kalmamak için berabersem o zaman sorun var demektir.. Gerçek anlamda kalp birine çarparsa neden olmasın ama sırf olsun diye bir ilişkiye başlanmaz bana göre.. Yalnız olmak, yanlış bir kalpte olmaktan iyidir.. Keyifli geceler..
Hayatında seni seven , seni önemseyen , seni merak eden birinin varlığı seni her zaman ileri taşır. Seni her zaman olumlu etkiler. Sığınabileceğin , güvenebileceğin birinin oluşu hayattan zevk almanı , hayatı güzel görmeni sağlar. Benim fikrimce doğru insanı bulman şartı ile hayatında biri olmalı.
Kendimle sohbet etmeye, yemek yapıp bir kaşık dahi almamaya, karanlıkta oturup düşüncelere boğulmaya, sessiz evime, duvarlarıma ve yatağıma çok alıştım. Birinin yakınımda olması, beni sevmesi ve varlığını görmem ne hissettirir bilmiyorum.
Birine bağlı olarak yaşamamak lazım hayatı, sonra giderse yıkılmamak için. Ama ne yalan söyleyeyim sevgilim hayatımda olmasa büyük bir eksiklik olurdu, yarım olurdum, hayattan böyle zevk alamazdım, ot gibi yaşamaya devam ederdim. :)
“Önce ben, sadece ben, hep ben” diyerek egoyu değil de özsaygıyı özsevgiyi, özgüveni yükseltmeyi amaçladığında eksiklik değil, lütuf. bunları başardığında, senin olan en sağlıklı şekilde sana gelecektir zaten.
Kadından feminist oluyor da erkekten olamaz mı diyesim geldi. 😃 Hangi konuda eksiklik olduğuna bakarım. Karşıt cins eksikliği için biraz depremlerde kaldık ve ayazı yedik. Darı ambarına gitmesek iyi... 😂😂😂
Kısa zaman öncesine kadar belki de öyle olduğunu düşünüyordum. fakat şimdi bence eksiklik değil , her şey olacağına vararir. İnsan kendi de mutlu olabilir eksik hissetmeden her şey sevgili değil. Hayatta başka keyf alacak şeylerde yok değil
Tabi bana demesi kolay 18'im ama hayır değil, neden öyle olsun. Tek olmanın da güzel yanları var. Acelesi yok. Şanslı olan o çirkin kızı ilerde bulurum ben zaten.
Umurumda değil. Birilerini tanımaya çalışmaktan, anlatmaktan, dinlemekten sıkıldım. Olursa spontane olur, kovalamaya gerek yok. Kendinizi sevin, geleceği varsa gelir zaten.
İnsan yaşı ilerledikçe hayatında biri olsun, artık düzgün bir ilişkisi olsun istiyor. Ama birinin olup olmaması eksiklik değil. Mutlululuk kimsede arayarak bulunmaz insan kendi kendine yetebilmeli önce.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eksiklik yok diyenler yalan söylüyor 🙂 Şu da var yaş la orantılı bi durum bu