Daha yeni evliyim. Eşime Face, Instagram gibi hesapları kapat yeni aç artık sen evlisin dedim veya sayfana evli diye yaz dedim. Yok benim 10 yıllık hesabımı neden kapatayım, her şey olduğu gibi dursun gibi sözler kullanıyor hep. Herkes benim evli olduğumu bilmiyor mu sanki, yazmaya ne gerek var diyor bana. Telefonu elime alıp gitsem arkamdan koşarak geliyor, panik oluyor hemen.
İkimizin okadar nişan, düğün resmi falan olmasına rağmen sadece 2 tane resmi zoraki paylaştı, oda sadece arkadaşlar görüyor yani dışa açık değil. Hep kendi resimlerini paylaşıyor. Birlikte neden resim paylaşmıyorsun diye sorduğumda, sayfamda çok erkek var herkesin seni görmesini istemiyorum diyor.
Eşimin çevresi çok geniş yani bayağı erkek ve kişi var sayfasında evet doğru ama şifrelerini neden vermiyorsun dediğimde sayfada erkek çok görmen gerekmiyor diyor. Benim erkek arkadaşlarımla mesajlarımı okuman gerekmiyor diyor. Yani evlilikte böyle söylemesi doğru mu sizce?
Neden böyle yapıyor, ne yapmam lazım?
Lütfen dalga geçmeden cevap verin
İkimizin okadar nişan, düğün resmi falan olmasına rağmen sadece 2 tane resmi zoraki paylaştı, oda sadece arkadaşlar görüyor yani dışa açık değil. Hep kendi resimlerini paylaşıyor. Birlikte neden resim paylaşmıyorsun diye sorduğumda, sayfamda çok erkek var herkesin seni görmesini istemiyorum diyor.
Eşimin çevresi çok geniş yani bayağı erkek ve kişi var sayfasında evet doğru ama şifrelerini neden vermiyorsun dediğimde sayfada erkek çok görmen gerekmiyor diyor. Benim erkek arkadaşlarımla mesajlarımı okuman gerekmiyor diyor. Yani evlilikte böyle söylemesi doğru mu sizce?
Neden böyle yapıyor, ne yapmam lazım?
Lütfen dalga geçmeden cevap verin
Güncellemeler
+1 yıl
Inşallah. Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne