Eşim telefonunu saklıyor. şifresini öğrendiğim an değiştiriyor. sizce ne saklıyor? aldatılıyor olabilir miyim? ne yapmalıyım?

Eşim telefonunu sürekli saklıyor almaya çalıştığımda telefonu parçalarcasına elimden çekiyor. şifreyi öğrendiğim an değiştiriyor. onun elindeyken bakmak istiyorum kapatıyor ya da yönünü değiştiriyor. geçenlerde aşırı hastaydı yatakdan kalkamıyor 39larda ateşi var sayıklıyordu o halde bile telefonunu alıp şifreyi istediğimde sinirlenip elimden alıp bağırdı ayağa kalkıp sendeleyerek gidiyorum ben falan dedi.
sosyal medyada aşırı aktif story atmadığı an yok yüzlerce kadın takipçisi var bu sadece stolklayarak gördüğüm şey. şifreyi istediğimde vermiyor görmek istemiyorum hesaplarını sil diyorum umursamıyor. ben açarsam boşanırmış. kısasa kısas yapıp onu kaybetmek de istemiyorum.
son olarak 4/5 ay küşmüştük ben annemlerdeydim ve kadınların fotograflarını beğenmiş yakaladığımda bana intikam kıskandırmak gel diye yaptım dedi ama inanmadım sustum. sizce durum nedir aldatılıyor muyum? ya da neden saklıyor olabilir? kendi benimkini her istediğinde karıştırdığı halde.
Eşim telefonunu saklıyor. şifresini öğrendiğim an değiştiriyor. sizce ne saklıyor? aldatılıyor olabilir miyim? ne yapmalıyım?