Annem sürekli balkona çıkıp telefonda konuşuyor beni görünce kapatıyor neden?

Arkadaşlar annemle babam ayrı ben 3 yaşındayken ayrılmışlar babam almanyada 2.ye evlendi. Herneyse annemin 8 yıllık sevdiği var onunla çıkıyor bende o adamla konuşuyorum aramız iyi onunla telefonda konuşmasına bişey demiyorum yanımda konuşuyor. Ama annem şu sıralar balkona ıkıp biriyle konuşuyor benim geldiğimi görünce telefonu kapatıp başka bişey yapıyormuş gibi hareket ediyor. sevdiği adama şikayet etmelimiyim tehdit etmek istiyorum ne demeliyim anneme ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar rahat bırakın diyen oldu ama annem okul okumamış ilk okulda bırakmış cahil hiçbirşeyi bilmiyor hayatın gerçekleriyle ilgili. ve çok saf gerçekten herkesin her dediğine inanıyor kanıyor gel gidelim şunu yapalım dediklerinde gidiyor hemen ben kızıyorum. hep ben korudum hep sahip çıktım yoksa annem kötü yola düşmüştü çoktan . :( hep ben akıl verdim ona çünkü hep yanlış şeyler yapmaya meyilliydi. doğruları gösterdim anlattım. şimdi ben annemi rahat bıraksam adımızı çıkarırdı.
Güncellemeler
+1 yıl
annemin beni yönetmesi bana sahip çıkması gerekirken ben annemi yönetiyorum ben sahip çıkıyorum 19 yaşındayım. allahtan diyorum asi ve sinirli bir kızım annem bu yüzden çok korkuyo benden sözümü dinliyo biliyorum bu anormal bişey ama yaşamadığınız için bilemezsiniz . sonuçta başımızda erkek yok. bende çok akıllı olgun birisi olduğum için anneme yeteri kadar sahiplenebiliyorum.
Annem sürekli balkona çıkıp telefonda konuşuyor beni görünce kapatıyor neden?