AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
ne fark eder fizik senin değil mi? oda fiziğini ön plana çıkarmış ama sonuçta seni beğeniyor...
Ne alaka anlamadım. Bende nişanlımın fiziğini beğeniyorum, bunu herzamanda ona söylüyorum, boylu poslu ve yakışıklı adamsın bayılıyorum senin görüntüne diyorum. Onu sevdiğimi biliyor sonuçta. Ama sizin ilişkiniz çok yeni, zamanla karakterini beğenmezse fiziğin bile tutamaz onu.. nişanlımı sevmesem görüntüsü umurumda olmaz bırakırdım yinede.. sana sadece zaman lazım.. fizik her şey değil.
Açıkçası kaportanın düzgün olması günümüz şartlarında yeterli değil
Donanım,
Yürüyen aksam
Özellikle de yazılım çok önemli
Müşteri memnuniyetinden zaten bahsetmiyorum..
3 aydır birlikteyseniz büyük ihtimalle dışına bakıp yürümüş.
Ben seninde onu gerçek manada kalben beğendiğini pek sanmıyorum ama o adam açıkça ne için istediğini hissettiriyor bilesin.
Siz flört ünüza güvenmiyorsunuz sorun arıyorsunuz ilişkinizde?
Belki de yalnızca güzel hissetmen için bunu söylüyor?
Oda önemli bence. İltifat etmesı neden rahatsız ediyor
Evet ama farklı birini bulman zor olacak benim 20 yılımı aldı.
20 yılda mi buldunuz farklisini?
Belki de karakter, davranış, tavır olarak yeterli değildir onun seveceği şekle
seni dış görünüşüne göre beğenmiş ve ona vurgu yapıyor sürekli
Valla sirf bundan seviyor olabilir erkek milleti iste
Başlarim erkek milletinizden gidip lavugun birinden yemissiniz burada sitem ediyirsunuz siz çok dürüstsünüz
Sevgiline daha vermediysen fiziğini beğenmeye devam edecek bebeğem 😏
Bu sadece bir bakış açısı , tabikide seni de seviyordur.
Sadece fizik değildir ama demek ki fiziiğin hoşuna gitmiş güzel bir şey
Oran kötü buran şöyle olsaydı vs vs dese o zaman da orama burama takıyor diye dert yanarsın
Devamlı fiziğin ile ilgili sana övgü yağdırması, bilinçaltında olan cinselliğe işarettir.
Bunu sık sık dile getiriyorsa ondan bi cacık olmaz. Yani öyle duygusal bi anlamı olmayan övgü bu.
Sadece fiziğini sevdiğin biriyle uzun süre beraber olmazsın. Rahat ol sadece fizik sevdası değildir
Sevgi sevgidir. Fiziğin için karakterin için bilmem ne diye ayırmak saçmalık açıkçası belki sevgi yoktur hoşlantı vardır öyleyse cinsellik daha ön plandadır onun için
Sevgiyi ayırabiliriz zira bir gerçek sevgi vardır bir de fiziksel olarak bir sevme vardır gerçek sevgi o kişi bir kaza da yapsa kilo da alsa yine sevmeye devam eder çünkü aşıktır. Fakat fiziksel sevgide mesela bu kızdaki gibi fiziği seviyor diyelim kızın bir hastalığı olabilir kilo alabilir ve karşısındaki kişi onu kilo aldı diye sevmeyebilir.
Bedeni seviyorsa zaten sevgi yoktur ki. Bir tarafı sevip bir tarafı sevmemek sevgi olamaz.
Ona hiç beklemediği bi anda beni neden seviyorsun diye sor buna seni ikna edebilecek bir cevap veriyorsa sadece fiziğin için sevmiyordur. Fiziğini beğeniyor olması da kötü bir şey değil.
Evlenme gündeme gelince sizi cidden sevip sevmediği, sadece bedeniniz için size yakınlığı olup olmadığını anlarsınız zaten
Ay insanların derdine bak yaa benimkide bana az ye de biraz incel iyice şiştin git spora falan yazıl diyor.
Sürekli söylemesi kötü bence balık etli ya da kilolu olsan sevmeyecek mi seni saçma sapan konuşuyor bence erkekler niye böylesiniz siz
Şu soruyu bir an kendim sordum sandım.. resmen şu an benim yaşadığım durum.. inşallah gerçekten bizim sevdiğimiz gibi seviyorlardır
Kardeşim açık açık herşeyi sorunca madem bu kadar bu konuyu düşünüyorsunuz
Ben asla ama asla sevgilime o gözle bakmam en son yapacağım iş olur ha öyle baksam bile o gözle kendimden iğrenirim Bi kızı neden s*x için seversinki anlamıyorum ben onun ruhunu saçını gözlerini konuşmasını severim s*x için asla sevmem
Seks TE her pozisyonda yapacağı için fiziğin yoksa ne beynin var ne güzelliğin para etmez. Fizik iyi isen takılma gerisine premses
Hormonları su an yüksek... öyle söylemesi normal.. takilma..
Kişiliğe gelince en iyi evlendiğin yıllarda anlarsin
Sakasina fizigimi benden daha cok seviyorsun sanki de gulerek agzini ara ama bence yoktur oyle bir sey sacma dusunuyorsyun zaten kim kimi disgorunusu olmadan sever ikisi iste
Eğri oturup doğru konuşalım erkekler her ne kadar kızların karmaşık olduğunu söylese de bizler için de onlar öyle. Bana göre dürüstlüğü onu ele veriyor
Sevgili hemcinsim aynı şeyleri bende yaşadım belki de seni tatmin etmek için de söylüyor olabilir sen olgunca bunu düzgün bir üslupla masaya yatir yoksa ilerde daha farklı şeyler de söyleyebilir.
Ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Tabiki fiziki olarak sevecek.
Bende bu durumu yaşadım. Fizik diye tutturup giden kişi tek niyeti belli. Sevmiyor anlamında demiyorum fizik derken mesele belli
Gözler insanı aldatabilir bugün gördüğün şeyden yarın sıkılabilirsin ama hisler asla aldatmaz yarı yolda bırakmaz işte o yüzden görmek ve bakmak arasında dağlar var.
Bu zamana kadar fiziğini çok beğeniyorum diyen bir sevgilim. olmadi kendimi hep güzel fizikli kizlar görünce ozguvensiz hissediyordum bence keyfini çıkar hayalimi yasiyorsun
Oha sırf memen ya da kalcan için seninle olmasını mi istiyin
Seninle cinsellik yaşamak istiyor gibi geldi bana yaşı kaç bu kişinin
Fiziğin daha ön planda onun için. Sana bakarken tahrik oluyor bu normal değil mi sence
Fiziğine vurulmuş olabilir bence bu seni 1/0 önde yapar aranızdaki çekimi ve heyecanı zirvede tutmak hep senin elinde. Sana tapar boyuta getir onu erkeğini nasıl yoğuracağına sen karar vermelisin !
Karakter düsünce fizik güzellik hepsi bir bütündür. Sadece ve sadece fizikten bahsediyosa arkadasin tek derdi bellidir :) bisey sorma analiz et bir süre , kararını ver..
Yüzün kötü büyük ihtimalle, fiziğin iyi olduğu için sadece cinsel olarak kullanıyor seni, yüzü çirkin kadını sevip, aşık olmaz erkekler
çok saçma
@mariao aslında çok mantıklı, çünkü biz erkekler böyle düşünürüz, hatta yüzüne kese kağıdı geçirip, becermek diye bi tabir vardır, çirkin kızlar için 😉 bu arkadaşın durumu aynı böyle 😂
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın var
En göze çarpan yerin orasdiir bu seni sevmediğini göstermez gereksiz gerginlik yaşamayın
Tek onun için demeyelim de fiziğin daha ön planda. Yani fiziğin bozulsa senden uzaklaşır mesela kilo alsan falan
Balık etli, kalın bacaklı kadınları da seven çok erkek var öyle demeyelim lütfen.
Dış görünüş, sadece basit insanları etkiler. Özel insanlar iç güzelliği görür.
erkekler gördüklerine kadınlar duyduklarına diye bir söz vardır
Cinsellik konularına girerse başka amaçlı olduğu kesinleşir
olabilir cinsel arzuladığından beraberdir muhtemelen
Evet aşk güzellikle ilgili fazla derin bir duygu değil yani
Kurulmana gerek yok bende mesela herşeyini sevmeme rağmen offf fiziğe bak yavrum benim hatuna gel derim mesela arada😃
Benimde sevgilim fiziğim iyi olduğum için başta benimle flört oldu ama sonradan karakteri tanıyınca daha çok sevdiğini söyledi
Seni sadece fiziğin için sevip sevmediğini hareketlerinden anlayabilirsin. Ufak oyunlarla aşkını sınayabilirsin (dikkatli olmak gerek tabi).
Parasına veya tipine vurulmadn yani?
Ahahaha😂😂😂😂
Benim fizikten başka hangi özelliklerimi beğeniyosun diye sor
Fizigini merak ettim ablacim, Hollandadan saygilar.
Onun kafasından gecenleri bi duyabilsen var ya 😂😂
Sana tavsiyem yol yakınken ayrıl tahmin ettiğin gibi canim onun ilgi alanı fizigin
Seytanmisin sen kizim
Ben de yaşadım bu duyguyu sonuç fizik daha önemli olduğunu öğrendim sevdiğim kisiden kalbinde ruhuna değil fizik onemliymis
Ya kızım. kendi durumunu baskasiyla kiyaslama daha çocuğu bile tanimiyorsun günah degilmj hemen ayrıl diyorsun bu kadarmi düşmansın kardesim git içine şeytan kaçmış senin
Hayırdır sana bu kadar atarlisin benimle derdin mi var
aman bu devirde ask kalmadi zaten herkes yatak isi dusunuyor ben inanmiyorum
Bence seninle ilişkiye girmek istiyor ve yol yapıyor😂😂
iide bunun cevbını b en ya da benlerincevabı ile sonuca bağlican
Sana baktığı zaman ilk önce fiziğin onun dikkatini çekiyorsa evet seni sadece fiziğin için seviyor.
Eğer gerçekten inanılmaz güzel bir fiziğin varsa normal yoksa, niyeti başka adamın
Biraz öpüp okşamak istiyor bunu da direkt söylemek yerine bu şekilde dile getiriyordur :D