İki sene içinde tanışıp evlenmek istiyorum ama bana artık zor bulursun geç kaldın vs diyorlar güzel eğitimli biriyim bu zamana kadar aramadım karşyer yaptım gerçekten böyle mi 28 yaş geç mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNormal bir yaş. Aklı selim, mantıklı düşecek birisin. Ama kendi dengini bulabilir misin bilmiyorum. Genelde erkekler genç yaşta evleniyorlar.
Hayat geç kalmış değilsin ama kimse üzerine alınmasın Güzel Ahlaklı insanlar erken evleniyorlar. Bir an önce evlenip çocuğa karışmak isterler. öncelik onlar için Yuva kurmaktır. Kariyer belki sonradır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya tahmini 80 sene ömrün olsa yarısında bile değilsin, tabi bu değişir ama 28 yaşındasın 68 falan değil daha gençsin hem önemli olan evlenmek değil doğru kişi ile evlenmek yoksa sırf evlenmek için evlenirsin mutsuz olursun
Zor bulursun diyenleri anlayamıyorum açıkcası niye zor bulasınki. Bence acele etmene gerek yok evlenmek zorunda değilin zaten doğru kişiyi bulursan evlenirsin00 Yorumla
Değil ben de senin gibi düşünüyordum. Hep eğitimime kariyerime odaklandım şimdide bulamıyorum kimseyi diye takmaya başlamıştım. Bir kaç atılım yaptim olmadı. İncindim sonra kendimi burada buldum. İnsanların sevgilileri aşkları olduklarına bakma hepsinin kalbide bedenleri delik deşik olmuş bence doğrusu bizimkisi.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Hayır değil bence, nice insanlar var 30 a kadar kariyer yapıp 30 undan sonra evlenenler var. Ve 30 undan sonra çoluk çocuğa karışanlar vs. Yaşın gayet iyi. Hayırlısıyla kalbine göre birini bulursan tadından yenmez. Herşeyin hayırlısı olsun. Başarılar dilerim...
14 Yorumla
Soran+1 yılAma sürekli bu baskıyı yiyorum yoruldum bulamazsın vs den
- +1 yıl
Sen çevrene neden odaklanıyorsun ki? Sen kendine odaklanmalısın. Hayata atıl eğer çalışıyorsan ev iş - iş ev şeklinden kurtul mesela, arada bir bayan arkadaşlarınla birlikte kafelere, restaurantlara yemek yemeğe ya da canlı müzik ortamlarına karışabilirsin. Hayat bu, her şey ummadığın anda gelişiyor. Bir bakmışsın karşına çıkıveriyor hemen. Senin de güzel tanıyıp iyi irdelemen gerekir tabii, önce arkadaşlık başlar sonra flört edilir ve sevgili olunur. Ardından zaten devamı da gelir siz anlaştıkca. Kendini çok kasma hayat öyle veya böyle devam ediyor. Aile baskısı veya çevre baskıların varsa hemen bul birini evlen gibi. Sakın bir acele etme, sen değil o seni bulsun. Aceleci davranırsan hayal kırıklığı olabilir, üzülmektense beklemek nokta atışı yapmak çok daha mantıklı.
Soran+1 yılDoğru teşekkür ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
150Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır bir geç evlenen aileyiz bunu yüz kere söyledim belki sitede ama benim ailemde mesela, dul bakire biri var (kocası öldü), 40 yaşından sonra evlenenler çok var. Onlarda çocuğu oldu ve sağlıklı bebekler tombiş tombiş. Kimse erken evlenmiyor. Avrupada ort 35 yaş evlenme yaşı çoğuda 40 dan sonra evleniyor yani bence ortalama bile yükselebilir yakında. Ben de erken evlenmeyeceğim. Hem öyle diyenler boş konuşuyor bakma sen onlara.
20 YorumlaEvde kalma sözü ciddi anlamda assagilayici, sanki insan markette tarihi gecmis mal gibi.
Oldukca gec kalmissiniz, yani 23 yasinda hamile kalip anne olmakla 30 yasinda ilk cocuga hamile kalmak arasinda fark var. Erkek olarak 28 yasinda bi kadinin gecmisi sorglanir, neden bukadar bekledi, bu zamana kadar ne gibi iliskileri oldu
Yani sorunlu bir yastasin11 Yorumla- 6 ay
Nasip ve kader ! Bu tür şeyler senin istediğin e olmuyor ne yazık ki. Ne kadar bilip bilmeden konuşan bi cahel insan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Niye absürt olsun ya cok sacma insan ne zamann hazır hissederse o zaman olmalı
Dusun ki sırf baskidan dolayı evlendi.
Evliliği yurutemiyorlar olmuyor noluyor boşanmaya gidiyor ee daha mi iyi oldu hayır o yüzden geç değil ama topluma göre gec (teyzelere amcalara göre)
Benim bir arkadaşımda 28 yaşında her gün ailesinden baskı yiyor cok uzucu allah kimseye yaşatmasın00 Yorumla
+1 yılKorona döneminde aile evime döndüm ve biz evde 3 erkek kardeşiz. Ben 30 yaşındayım. Annem bana artık evlen dediğinde banka hesabına 500tl atıyorum anam sağolsun 1 ay beni bu konularda darlamıyor :D 28 yaşı geç kalınmış bir yaş değil. Hebele Hübele gidip biriyle evlenmekten ve sonrasında mutsuz bir sacmalığın içine düşmektense bekar kalmayı yeğlerim.
00 Yorumla
+1 yılNeden geç olsun ki? ha ilişki istiyorsan çalışan biriymişsin illa ki çevrende düzgün birini görmüş beğenmişsindir. Öyle biri olmasa da sorun değil hayat bu her insan evlenmek zorunda değil. Evlenmeye değer biri çıkarsa evlen yoksa hayatını yaşa.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç de geç değil, daha erken evlenmediğin iyi bile olmuş. Çevrenin ne dediğine aldırma, hayat senin hayatın. Evlenmeyebilirsin de, yine senin tercihin. Toplumun normlarına, dayatmalarına uymak zorunda değilsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam gibi adamların çoğu seçiliyor belli bir yaştan sonra ya anneciler ya geçimsiz ve sorunlular ya da evlenip boşananlar, boşanma sürecinde olanlar falan filan kalıyor bırakırlar mı iyi malları gözü açık kızlar sana bana 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılBizde küçük buluruz olöaz mi :)
Cevap sahibi+1 yılAy birde 30 una gelmiş ama işi gücü düzeni oturmamış boş yaşamış tipler ergenlikte ki gibi cool gözüktüklerini sanmaları ama baya komik olmaları 🤓 küçük ne kadar küçük olmalı sence
Soran+1 yılİki üç yaş olmaz mı bacım omlar da geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılOlur olur daha iyi olur hatta 😂
- +1 yıl
Sen böyle gidersen nah evlenirsin
+1 yılHiç bir şey için geç değil ama doğru kişiyi bulmak biraz zor ne istediğini bileceksin ve ona göre hareket edeceksin
12 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşlarda gelen çok olmaz vs deniyor da
- +1 yıl
yaş olarak evet çok geç kalınmış bir yaş 2 sene sonra 30 olunuyor ama olmuyorsa yapacak bir şey yok her yaşın ayrı bir güzelliği vardır hiç çıkmaz dersin bir bakarsın birisi çıkmış karşına
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Ben absürt olduğunu düşünmüyorum herkesin hedefleri ve kısmeti farklı, bazılarının önceliği evlilik bizlerin ise önceliği kariyer yapacak bir şey yok sen gönlünü ferah tut
00 Yorumlaevet geciyor hatta...
ben ce yasina uygun 5-6 yas buyugunle ciddiyetle basla sevgili olmakyla ugrasma...
ve sen begendiysen sen teklif et...
teklif bekleme00 Yorumla36 yaşındayım ve kafama uygun birisini arıyorum hala :) tabuları yıkmış, yenilik ve değişiklikleri seven, hayatın tadını çıkartmayı önemseyen birisini.
00 Yorumla
+1 yılBunu diyenler b*k yemiş. Bekarlık sultanlıktır ne kadar geç evlenirsen hayatına ne kadar geç birisini alırsan o kadar genç kalırsın. Kafaya takılıp dert edilecek bir durum değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Geç değil bende 29 olucam yakında ama biliyor Sun nasip evlilik işi sen ne kadar istersen iste nasibin değilse olmuyor bende bekliyorum nasibimi artık ne zaman çıkarsa karşıma
00 Yorumla- 00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Başarmanın mı tadı güzel, kendinin güzel olduğunu düşündüğün zamanlar mı. Mevzu güzel anılarsa, güzelini yaşamaya devam edersin. Milletten duyup geçmi diye, kafan bulanmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen Senin Yerinde Olsam Eski Sevgilime Dönerdim. Çünkü Abaza Erkekler, Sapık Erkekler, Kötü Niyetli Erkekler Çoğaldı. İyi Niyetli, Temiz Kalpli Erkekler Azalmış Durumda.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Hayır kesinlikle geç değil.
Tam ideal yaş aslında. 28 yaşımda evlendim.
Ne kadar mutlu olursan ol baba evi gibisi yok.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. 28 yaş geç değil insanların kafaları vasat. Evlenme meselesini 50-60 yıl önceki toplum normlarına göre değerlendiriyorlar. İçini ferah tut bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkariyerine güvenip seçtin seçtin noldu kaldı böyle ortada alsınalr şimdi seni madem iyi bir kariyerin var
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yok bence geç değil ama bazen yaş ilerleyince cinsiyet fark etmez bu düşüncelere düşüyor insan. Ne zaman birini bulacağım da tanıyıp evleneceğim diye ben de düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir anksiyete oluyor
+1 yılOrta yas erkekler icin cok idealsin. Ama bir an once evlen cunku cocugunla arandaki yas farki git gide artiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Saçmalama kısmetinde varsa biri emin ol 28 ‘ inde değil ellindede bulur seni takma boş konuşan o insanları iyi düşün
00 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı yoktur olgunlaşmış olarak görebilirsin kendini kendin gibi birini bulup açığı kapatırsın kısa bir sürede
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. erken ya da geç ayrımını yapabilmek için önce evlenip nasıl bir şey olduğunu tatman gerek. Evlenenlerin birçoğu pişman...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılSuç sende değil, karşı tarafta. Düzgün insan kalmamış. Bence yanlış evlilik yapılcağına gerekirse ömür boyu bekar kalmak daha iyi zor gelse bile
00 Yorumla
+1 yılAbla iyi bari ölüp mezara gir. Daha gençsin ne geç kalması?
Millet kariyer yapınca 35 - 40 yaşında evleniyor.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeç değil bu devirde normal benim ablam 29 yaşında evlendi geç evlenmek daha iyi hem olgun olur geç evlenenler hem işi gücü olur para sıkıntısı çok olmaz hayatı düzene oturmuştur olması gereken bu erken evlenenler hep boşanıyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeç filan değil. Boş endişelere kapiliyorsun. Kuzenim ablam 30 u geçmişti evlendiğinde. Simdi yeni çocuğu oldu ve gayet mutlu.
01 Yorumla- +1 yıl
mutluluk farkli bisey ama hersey zamaninda guzel
zamaninda anne baba olmak gibi
ama hanimefendi kariyer yapmis o yuzden cokda gec kalmamis
28 yaşında neye geç kalmışsın pardon mal* bu millet ya kendileri gibi ergenlikte evlenmeden geç kalıyorsun aw
00 YorumlaGeç ama herkes geç kaldı o yüzden sorun yok.
Bu zamanda bir çok kişi geç yaşa kadar evlen (e) miyor.00 YorumlaKariyer yaptıysan kedi ya da köpek al çok sıkıkırsan da web sitelerinde paralı askerler var al takıl sıkılınca sonra yol ver.
00 Yorumla
+1 yılyok be normal bence kariyer yapınca o yaşlar :) bende 29um anca hayatımı düzene soktum :D gel sohbet edek istersen
00 Yorumla
+1 yılBekar olabilirsin ama zaman daralıyor kesinlikle şartlar ve tercihler daha da katılaşma dan birini bulup evlen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bende 27 yaşındayım bana da sürekli baskı yapılıyor geç kalıyorsun diyorlar veya öyle demek istiyorlar iyice canımı sıkmaya başladılar
00 Yorumla
+1 yılHiçte öyle değil. Aldırma sen çevrenin ne dediğine. Sakın acele etme çevrenin sözüyle kendini baskı altında hissetme
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim ki
Perde açılsın artık belki kahveye gideriz10 YorumlaHayir geç değil bu isler kısmet meselesi teyzem 30 yaşında bundan sonra evde kaldın gözüyle baktılar, yakın zamanda biriyle tanıştı her şey çok çabuk gelişti şimdi nişanlılar 3 ay sonra düğünleri var 🤭
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl27 yaşındayım sanırım bizim kuşakta harbiden sorun var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Uzmanlik alanim degil sozu niyeti olanlara birakiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ne güzel kariyer odaklıymışsın en güzeli
Evlenmeyerek bir şey kaybetmedin emin ol, aksine kazanmışsın. Misal kariyer.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ne geçi senden büyük olup evlenen bir sürü kişi var
00 YorumlaAbla bence hiç bulaşma dışarsı bildiğin gibi değil evlenmeyerek en iyisini yaptın
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya off. Insanlarin ağzi torba değil ki büzemiyorsun hiç takma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılYoo herkesin zamanı farklıdır istersen 45te evlen mutlu olacaksan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Nasıl bir şey yaa.. sen nasıl hissediyorsan öyledir, öncelikle evlenmen gerektiği fikri aşmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kafamdaki de öyle bir şey. Yaş geldi 30 a 1-2 seneye evlensem iyi olur gibi
00 Yorumla
+1 yılEvlenen erkek nafaka ihanet dolandırma başkasın dan çıkan çocuktan başka ne görmüş evlenmemek lazm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı. 27 yaşındayım kral hiç geç değil acelemiz yok devam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDegil geç olsun güç olmasın demişler Rabbım herseyin hayırlısını versin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır değil. Bu zamanda zaten 30 lu yaşlarda evlilik en iyi seçenek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılYa ne geç olacak benim bir komşu kızı var 45 yaşında hala bekar...
00 Yorumla
+1 yıl29 yaşımdayım bende kariyer hiçbir şey yok. Evililik de düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kendine zaman kısıtlaması koyup yanlış bir evlilik yapacağına bekar kalmaya devam etmen daha mantıklı.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bulamazsın vs deniyor
Cevap sahibi+1 yılBulamazsam ne olur de sen de. Sanki 30 yaşına gelince evlenmeyeni vuruyorlar.
Bi insanı tanıma gucunu kendinde buluyorsan hiç bi yaş grç değildir
00 Yorumla
+1 yılGeçmedi henüz, ben de evlenmek istiyorum ama bulamıyorum. Nasip kısmet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. la ne geçi saçmalama geç die bişi yok kafa dengi ve sevebileceğin birini bulmadığın sürece de evlenme ziraa mutlu olamazsın sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sana doğruyu söylemek isterim 3. aşama yolundasın 😏 yani mayın tarlasına girsen haberin olmaz çok dikkatli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yaşındayım aynı durumdayım karşıma çıkan erkekler de hep cinsellik peşinde 😬
26 Yorumla- +1 yıl
@tugrul124 pis abazaaa
- +1 yıl
@tugrul124 cinsellik icin yaklasiyolar diyor
sende kirma diyosun
bu kiz bacinda olqbilirdi
bi dusun istersen - +1 yıl
@tugrul124 ikile
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Absürt değil ama geç kalmış olabilirsin bazı şeylere.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıstaslarınıza göre değişir geç veya erken olduğu...
06 Yorumla
Soran+1 yılKariyer yapmış biriyim
Cevap sahibi+1 yılKas boy pos takıntılarınız varsa yaşıtınız erkeklerde o şarları sağlayanlar ya evli ya da playboydur. Ama kendi denginiz ortalama birini arıyorsanız bulup evlenip mutlu olabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Soran+1 yılBende güzel biriyim ama
Cevap sahibi+1 yılAllah sizi denginize kavuştursun.
Soran+1 yılAmin 😊
Cevap sahibi+1 yılKariyerli ve güzel bir eş arayan yaşıtınız tanıdığım olursa sizden bahsederim. 😊
- Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem