Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır evlenmem isterse dünyalar kadar zengin olsun yine evlenmem isterse asgari ücret ile çalışsın yine evlenmem ben evlenmeye kapalıyım anlıyor musun evlilik bana göre bir şey değil git ben zaten kimseyi sevmiyorum sevmekte neymiş saçma sapan ben öyle şeylerle Uğraşamam hiç milletin parasını yiyeceğime ya da kendi paramı yedirecek mi kendi paramı kendim kazanır kendim yerim okuldan çıktım şu anda bir tane kedi var sokakta galiba evden kaçmış geldi bacagima sürtünüyor😂

Küstü ve gitti eğilip sevmedim çünkü bacağıma sürtündü karşılık alamayınca gitti hayvan ama ne yapayım suç burada sevemem sahibi görüp bir şey derse İşin yoksa uğraş dur😂🙈 hayvanlar bile beni ne kadar seviyor bak görüyor musun ego yapayım biraz çaktırma nejdjdjjdjfk
23 Yorumla- +1 yıl
Senin bu konular arası geçişlerine bayılıyorum ))
Çok güzel bir kediymiş 😍
- +1 yıl
Djjdjd ayıp ettin çiçeğim geçiş bizim işimiz bir sorun olduğunda beni Çağır ben geçiştiririm 🤨😂😂 değil mi benim de çok hoşuma gitti çok güzel bir kediydi yumuşacık de bir de siyah değil yani kamerada öyle gözükmüş ama aslında gri😻
- +1 yıl
Sende beni çağır sarı kuşağım heyy huyt hallederim hemen 😄💛
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılZengin birinin kültürel yaşantısı ve asgari ücret ile çalışan birinin kültürel yaşam tarzı açısından farklılıklar olacaktır. Bu farklılıkları alt eden duygu zaten aşk duygusudur. Aşık olunca işler değişir. Her şey değişir. Kalpler, statüler, makamlar ama böyle bir evlilik iki taraf açısından zorlu olur. Devreye aileler girer. Zengin olanın ailesi çok yüksek ihtimal bu evliliği onaylamaz. Sonra filmlerdeki gibi mevzular patlak verir. Senaryo belli çoğunlukla mutsuz son ile biter. Lakin mutlu son ile biten ilişkiler de vardır. Burada aşkın gücüne bağlı olarak her şey değişir. Benim için farkı olmazdı. Seversem sonuna kadar giderim. Bende böyle. Bende para işlemez. Zengin olsaydım da fark etmezdi. Fakir olsaydım da fark etmezdi. Yine severdim. Yine sonuna kadar zorlardım.
43 Yorumla- +1 yıl
Kültürel farkı sadece sen düşündün bu da senin mevzuya sadece para olarak bakan bir çok insandan ayıran bir inceliğe sahip olduğunun kanıtı , Aliii ya😍))
- +1 yıl
Mevzu sadece para olamaz. Yaşantılar çok başka ve dünyalar farklı ama kalpler aynı atıyor mevzu kritik ve aşkın gücü burada ortaya çıkıyor işte tam en zor noktada sevdiğin insanla mücadele etmek gibisi yoktur canım 😊🥰😍
- +1 yıl
Helal olsun çok çok aşırı güzel anlatmışsınız
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok zenginim, sevdigim adamın parası olsa ne olmasa ne? Beni hiç bağlamazdı... Zaten benim için para sorun olmazdı. Benim param bize yeter. Neden onun parası olmamasını dert edeyim ki? Seviyorsam ve karşılığı varsa her türlü mutlu olurum ve mutlu ederim.
30 Yorumla
Mesela kazandığı para değil, o parayla nasıl bir yaşam sürdüğü. Yani yaşam standartı ve alışkanlıklarımız farklı olurdu.
Muhtemelen kafa yapımız uyuşmazdı ama eğer anlaşabiliyorsak bu evliliğe engel olmazdı.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
110Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİki farklı yaşam şekli, iki farklı çevre faktörü...
Bunları ben sorun etmem kesinlikle.
Benim aşkım herşeyi tolere eder ve bütün zorlukların üstesinden gelicek kadar güçlü olur.
Eğer onun aşkı da benim kadar güçlüyse paranın hiçbir önemi olmaz aramızda.
Asgari ücretle çalışan biri benim eşim olabilir.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenirdim. Zenginlik önemli değil, önemli olan duygular. Parayla Aşk gibi bir şeyi satın alamayacağımıza göre, Aşk varsa isterse işsiz olsun, Para bulunur, Aşk bulunmaz.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Duygular önemli benim için. Seviyorsam evlenirim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,7b cevap paylaştı. Para evlenmeme engel değildir ☺️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Gönül işlerinde paraya bakarsak karşımıza bizi seven insanlar değil, bizim paramızı seven insanlar çıkar. O yüzden hiç bu konulara bakmazdım. Kafa dengim kafamın uyuştuğu biri olduktan sonra hemen nikahı basardım.
#gadası20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Çok zengin olup olmamamdan ziyade ve olsam dahi,
Asgari malüm düşük ücretli Ama Asgari Karekteri kişiliği ahlakı Çok Çok Ama Çok Yüksek biri olmasına bakardım😉🌼👍
Kişinin maaş etiketini ters köşeye yatırıp Ahlaki etiketine bakarak evlenirdim🌼🌹
Kişilikler oturmuşsa, adam gibi adamlık zenginlik ve fakirlik olarak TSE damgasını almışsa zengin fakir farketmez.
Diğer bir tabir ile zayıf kişiliği ben 🚌Otobüse🚌🚌 benzetirken, oturmuş kişiliği bir 🚂Trene🚂🚂 benzetirim. Otobüsün saniyelik zafiyet ve dalgınlıkta yoldan çıkması an meselesi iken tren ağırlığı ile oturmuş ve belli olan sağlam kişiliği yansıtan yolunda ve cüssesinde yolunda gözü kapalı bile ilerler.
Sanırım açık ve net anlatabildim hemi? 😊10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirdim hiç düşünmem ama zenginler nasıl deyim bir tek kendilerini ve işlerini düşünür yani onların işine yaradığınız sürece sizi sever ama yaranmadiginiz zaman bir değeriniz yoktur onların gözünde..
Yanlış anlamayın ama ben zenginleri pek sevmiyorum çünkü insanın fazla parası olduğunda doymaz daha fazlasını ister olur değerini bilmez zenginler de böyledir ya da neredeyse hemen hemen hepsi aynıdır aralarında iyi yardım sever insanda vardır..
Benim annem adı lazım değil bir işte çalışır sahibi Kıbrısın en tanınmış zengin insanı dır.
Evlatları trilyonları paylaşamadigi için 2 evladını işten men etti 1 tane evladı yönetir şirketi..
Zengin insan ve evladı aynıdır.
Hem günümüzde bazı bayanlar paralı erkek sever kendini bu hayattan kurtarmak için. Beleş Para bal dan tatlıdır.. diye düşünüyorum.
İyi akşamlar size ece hanım..10 Yorumla
+1 yılMaddiyat benim için çok geri planda.. Para önemli ve severim evet.. Benim için önemli olan kişiliği, duruşu, çalışmayı sevmesi, bana olan sevgisi, saygısı, sadakati.. Para bunları satın alamıyor maalesef.. Keyifli günler..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Şimdi zengin kesime bakıyorum ortamı farklı, yaşamı farklı kısacası dünyası farklı.
Ayrıca çevresi onun dengi olabilecek çok insanla mevcut. Ve öyle ki yaşadığı dünyasından kopmak istemeyecektir. Bu da demek oluyor ki asgari ücretle çalışan biriyle yapamayacağı. Bunlar hep dizilerde, filmlerde olan bir durum. Zaten asgari ücretle çalışan "bu bana zaten bakmaz" düşüncesinde olur bir kere. Ki maalesef haklın. Davul bile dengi dengine.10 Yorumla
+1 yılEvlatçığım ben hümanist biriyim. Parayı da hiç önemsemeyen biriyim. Ben zengin olsaydım evlenirdim ancaaak kafaca denk olmam lazım, sevmem lazım. Kültürel ve ailevi farklılıkların çok göze batan türden olmaması lazım. Yani herkesin seviyesine çıkıp inebilirim. Onlarında uyum sağlayan türden insanlar olması lazım. Görgüsüz olmamaları lazım kısacası iyi insanlarsa sorun olmazdı. ..
10 YorumlaBu tarz sorular saçmalıktan ibaret. Eğer bir insan gerçekten seviyorsa karşı tarafın parasına puluna bakmaz ancak ben erkek olarak şunu düşünürüm. Ben bu kadına yetebilecek miyim? Sonuç olarak zengin kadın yani istediğini alır istediğini yapar benimle evleneceği zaman istekleri kısıtlanabilir yani dimi. O yüzden soracağım soru bu olurdu ve ileride ona iyi bakamam düşüncesiyle evlenmek istemezdim. Bilmiyorum yanlış mıyım ama böyle bir durumda kadının cesaret vermeside önemli diye düşünüyorum.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle; kişinin asgari ücretini kendi zenginliğinle değiştirebiliyorsun. Ona iş veriyorsun para bir biçimde veriyorsun kendi seviyene çıkarabiliyorsun lakin kişinin o ait olduğu kültürel çevreyi ve o çevreden kalan hal hareketlerini değiştiremiyorsun o parayla. Ve o hareketler zengin olanı soğutur. Kendi adıma ben kendimle eş seviyede olmayan insanların o hareketlerini görsem gözümde küçülür ve soğurum. Olmaz kısaca olamaz.
10 Yorumla Evlenirken karşımdaki insani vasıfları taşıyor mu ona bakarım. Anlayış ve sadakat önemli benim için. Zengin olsam veya fakir olsam da bu bende değişmez ve kimse de değiştiremez. Kimsenin parasına veya parasız olma durumuna bakmam. Zaten yeteri kadar yardımlarda bulunuyorum ve bu bana yetiyor. Asgari ücret alsa veya çalışmasa da fark etmez. Bugünlerde zaten kimsenin kimseye güveni kalmamış.
10 YorumlaBazı Şeylerin Parayla Satın Alınamayacağını Çok Erken Yaşta Öğrendim.
Tonlarca Param Olsa Ne Yazar Bir Avuç Mutluluğa Hasret Kaldıktan Sonra.
Mutluluk Parayla Satın Alınamaz.
Ben Aramızda Sevgi Olmadıktan Sonra İstediğimiz Kadar Para Olsun Ne Fark Eder.
Varsın Bir Lokma Ekmeğe Muhtaç Kalayım Beni Seven Bir İnsan Bir Kader Ortağı Olduktan Sonra.10 Yorumla
+1 yılAçık konuşayım hayır aynı şekilde maddi açıdan kendimden üstünü de istemem bir ilişki de denklik uyum açısından önemlidir.
Rica etsem sende bu sorumda fikrini paylaşır mısın arkadaşım?
Kollarınızda kaç kilo ağrlık taşyabilirsiniz?11 Yorumla- +1 yıl
Sende buyur sorumu buraya bıraktım : )
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, evlenirdim. Önemli olan bana saygısı, sevgisi hissettirdikleridir.
Asgari ücretle çalışsın, evine helal para para getirsin ben gerisine pek önem vermem. Tabii ki herkes ister çok param olsun, ben de isterim ama sevince bir de helal yoldan para getirince onun bir önemi kalmıyor. Sonuçta sevdiğin kişinin verdiği mutluluk paha biçilemez.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Çok zengin olsam asgari ücretle çalıştırmazdim. Tek lafımla istediği yerde 3 katı maaş alırdı.
20 Yorumla
+1 yılBak Ececim. Bebeğim. Ben çok zengin olsam asgari ücretli değil çalışmayan biriyle de evlenebilirdim hiç önemli değil. Ben kadında maaş ve kariyer aramam. Yeter ki sen gibi sarışın, maviş gözlü, güzel gamzeleri olan, ilik gibi, ateş parçası, taş bebek bir seksi ceylan olsun yavrummmm!
03 Yorumla- +1 yıl
Üslubun rahatsız edici.
- +1 yıl
Canım iltifat kabul edersin diye düşündüm özür dilerim. Ne yani güzel ve alımlı bir kadın olduğunu söylememden neden kızdın ki. E tabi bu kadar güzellik de başa dert tabi.
- +1 yıl
Ececim yorum seni rahatsız ettiyse kaldırabilirsin. Fenomen Pilli Bebek'e hayranlığımı ifade ettim ama abartılı oldu farkındayım. Ece arkadaşım gel barışalım bi gülücük emojisi at aramızdaki buzlar erisin.
Vallahi evlenirdim. Bugün bir zengin zübbesi kadınla münakaşa ettim. Zenginliğin bir insana kalite katamadığını o an çok güzel gördüm. Birisiyle evlilik kriterimde kesinlikle maddiyata dayalı bir madde olmayacak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan karakter uyumu, onda aşağılık kompleksi yoksa ve gerçekten seviyorsa beni neden olmasın? Evlilik maddiyat için, konfor için yapılmamalı. Evlenince benim param, senin paran olmuyor, bizim paramız oluyor
10 Yorumla
+1 yılParayi sevmeyen biri olarak söylüyorum
Hayır kabul etmezdim ✋benden bir tık üst geliri olmalı ya da eşit olabilir ama benim gelirimden daha düşük bir gelire sahip olmamalı bu sadece para konusunda değil her konuda öyle olmasını isterim11 Yorumla- +1 yıl
Parayı sevmeyen kadın siz dünyadan değilsiniz 😊
Aşk zengine bakmıyor elbet aşıksa evlenir
Ben asla evlenmwyi düşünmüyorum
Aşk illa evlilik değil evlenmeden de bir ömür geçirirsin sevdiğin insanla yok evlendikten sonra karın oluyor yok resmi vesaire bunlar bitti artık10 Yorumla
+1 yılGerçek zenginliğin ne olduğunu biliyorum.
@pilly_bhebek12 Yorumla- +1 yıl
Nedir, bizimle de paylaş
- +1 yıl
Zaman ve güven
@pilly_bhebek
Evlenirim tabi ki. Zaten zenginim, o zengin olsa ne olur olmasa ne olur.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepimiz ilk başta evet diyebiliriz ama zengin bir insan ile asgari ücretle çalışan bir insanın yaşam tarzında uyumsuzluklar olabilir ve bu yaş ilerledikçe ortaya çıkıp sorun yaratabilir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılZengin olup asgari ücretliyi nerde bulacak? Çok arayıp bulursa aşık olur, evlenirse evlenir. Yani statü olarak birbirlerine çok uzaklar. Çok zengin halkın arasına karıştığını mı sanıyorsun?
10 Yorumla
+1 yılYani parasal değil aslında her şey ben evlenirsem eşim de çalışmasa da zaten çalışmasın yani beraber bir kase çorba ile mutlu olalım da varsın paramız da az olsun.
10 Yorumla
+1 yılZamanla uyum sorunu yaşanabilir.. yaşam düzeni daha farklı.. önemli olan o kişinin seni ne kadar sevdiğidir.. çünkü bu dünyada maddi olan her şey geçicidir
10 Yorumla
+1 yılZengin olan fakir olana daha iyi kazanıp zengin olabileceği bir iş saglarsa para sorunu ortadan kalkar zaten evladım.
20 Yorumla
+1 yılSevdiğim kadın olsun, isterse çalışmasın önemli değil, doğru insanı bulmakta, elinde tutabilmekte zor.
20 Yorumla
+1 yılÇok değilim de zenginim ama evlenmeyi genel anlamda düşünmedim ki evlenecek olsam çok kriterim olurdu paraya gelene kadar 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam yanında kendimi mutlu hissediyorsam evlenirim. Zengin olduğuma göre çalışmasına da gerek olmaz
10 Yorumla
+1 yılsigortası da varsa evlenirdim. hazıra dağ dayanmaz. en azından elektrik su faturalarına giderdi onun kazandığı...
10 Yorumla
+1 yılEvlenince cüzdan ayrılığı kalmamalı net, aile olmanın getirisi. Bu becerilemeyecekse, birbirlerini becermelerine hiç gerek yok!
10 Yorumla
+1 yılGenel anlamda. Zengin kız fakir oğlan ; eski yeşilçam film senaryosu olup pek inandırıcı değil diye düşünüyorum.
Tam tersi durum ise olma ihtimali yüksek.10 Yorumla
+1 yılAsla olmaz... Dengim ile evlendim zaten o tarz biri ile evlilik karşı tarafın seni sömürme isteğinden dolayı mevcut
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Valla benim yapıma göre değil birlikte olacağım kişinin maddiyatını düşünmek evlenirdim.. evlenen kişiler kendini bilen insanlarsa mutlu olabilirler..
10 Yorumla
+1 yılZengin kafasıyla düşünüp asgari ücretle çalışan biriyle birlikte olurdum. Tüketim toplumunun kölesi olmuş biriyle anlaşamazdım😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hayatı sorunsuz paylaşacak değerde biri ise neden olmasın.. Parası olup yaşamı zehir edecek kişiden iyidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirdim, ama kendim çalışanlarıma asgari ücret vermeye utanacağım için o kadar zengin olamazdım zaten
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEveet çok zengin olsam para umrumda olmaz geçim derdimiz olmaz ki
20 Yorumla
+1 yılHayır evlenmezdim. Önce istifa ettirirdim, maaşı ve sigortası benden. O zaman evlenirim.
10 Yorumla
+1 yıl...
10 YorumlaElim kolum uzunsa ona da çevremden iyi bir iş bulurdum. Baktım iyi çalışıyor o zaman evlenirdim.
10 Yorumlaseviyorsam evlenirdim takılmazdım onun o kadar almasına sanırım
10 Yorumla
+1 yılerkek evlenir sorun olmaz kadin icin zor evlenen sayilidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir zaman birlikte olacağım insanın statüsü ya da maddi durumu ile ilgilenmedim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdikten ve para olduktan sonra bir önemi var mı? Hayır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, onu yanıma alırdım. Asgari ücretle geçinebildi ise benim servetimle tüm dünyayı alır bana.
10 Yorumla
+1 yılKonu zenginlik degil de zeki ve gelişime açık biriyle evlenmek isterim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yani bir erkeğin en az benim kadar kazanmasını isterim o yuzden cix diorum
10 Yorumla
+1 yılben erkek olarak erkeklerin kadınların parasının olup olmadıgına bakmayız genelde bu kadınlardaadır
10 YorumlaKadın için sorun olmaz ama erkek için sorun olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsgari ücretli değil karşımdaki zengin de olsa evlenmezdim
10 Yorumla
+1 yılEvet evlenirdim artık çalışmasına da gerek kalmazdı. Daha rahat iyi bir hayat yaşardı benimle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet evlenirim ne olacağım kime muhtaç kalacağım belli değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Elbette evlenirim. İlişkilerimi maddi menfaatlere göre kurmam.
10 Yorumla
+1 yılÖnce bi çok zengin olayım evliliği sonra düşünürüm 😄 Aşık olsaydım evlenirdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 46,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdını Feriha Koydum dizisinde oynamıyoruz, haliyle hayır.
10 Yorumla
+1 yılÇok zengin olsaydım evlenmezdim..
20 Yorumla- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok zengin olsaydınız, asgari ücretle çalışan biriyle evlenir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım