Bu sorunun kesin bir cevabı yok, çünkü herkesin kendi tercihi, değerleri ve hayat koşulları var. Bazı insanlar zengin birisiyle evlendikten sonra çalışmaya devam etmek ister, çünkü kendilerini geliştirmek, topluma katkıda bulunmak veya sıkılmamak için bir amaçları vardır. Bazı insanlar ise çalışmayı bırakmak ister, çünkü ailelerine, hobilerine veya başka ilgi alanlarına daha fazla zaman ayırmak isterler. Bazı insanlar da çalışma şekillerini değiştirmek ister, örneğin yarı zamanlı, evden veya gönüllü olarak çalışmak gibi.
Bu konuda karar verirken, hem kendi hem de eşinizin beklentilerini, ihtiyaçlarını ve duygularını göz önünde bulundurmanız önemlidir. Eşiniz sizin çalışmanızı destekliyor mu? Sizin çalışmanızdan dolayı kendini tehdit ediyor mu? Sizin çalışmamanızdan dolayı kendini yük altında hissediyor mu? Sizin çalışmanız veya çalışmamanız aile hayatınızı, çocuklarınızı veya ilişkinizi nasıl etkiler? Bu soruların cevaplarını eşinizle açıkça konuşmak, ortak bir anlayışa varmak ve olası sorunları önlemek için yararlı olabilir.
Ayrıca, zengin birisiyle evlenmenin her zaman zengin kalacağınız anlamına gelmediğini de unutmamak gerekir. Hayatın beklenmedik olayları, eşinizin işini, sağlığını veya servetini kaybetmesine neden olabilir. Bu durumda, sizin çalışmanız veya çalışmaya hazır olmanız, ailenizin geçimini sağlamak için gerekebilir. Bu nedenle, çalışma becerilerinizi, eğitiminizi veya kariyerinizi ihmal etmemeniz, kendinize güvenmeniz ve bağımsızlığınızı korumanız önemlidir, zengin birisiyle evlenen çalışmalı mı sorusunun cevabı, kişisel tercihinize, eşinizle olan ilişkinize ve hayatınızdaki değişkenlere bağlıdır.
Yani netice olarak sadece bir kişinin parasıyla evlenmek veya onunla Bu nedenle evlilik yapmayı Ben doğru bulmuyorum tamam maddi gelirler önemlidir maddiyat olmadan evlilik de olmaz ama sadece parası için evlilik yapılırsa bu evliliğin uzun soluklu olmadığını yıllar içinde hepimiz de görüyoruz.
Tabi ki zaten sorunun kökü tam olarak öyle değilde evde zaten çalışan birisi varken, diğer kişininde çalışmasına gerek varmıdır mantığını yürüterek sormuştum ve evet, dünyanın bin bir türlü hali var her şey olabilirde değirmenin suyu durabilir tabi ki bu yüzden illa ki diğer kişinin emir altında çalışıpta makul bir bütçe getirmesine gerek varmıdır gibilerinden düşünülüp hazırlamış olduğum bir soruydu, çünkü bir şireketten para kazanmak öyle kolay değil şefin üstüne gelebiliyor, şefinin emri altında çalışıyorsun, çalışana mobing uygulanıyor ve normalinden kat ve kat daha fazla yoruluyorsun bir şirkette yönetici olsa eşin sanada keyfine çalışıp eve ek gelir kaynağı getirsen diye dükkan açsa, bir şirket çalışanına göre daha rahat, daha keyfi bir iş ortamın olur, gözüyle düşündüm sorunun cevabını.
En İyi Cevaplar