Arkadaşlar Merhaba herkese size bir konu hakkında danışmak istiyorum Ben bir apartmanda 4 yıldır yaşıyorum Apartman aile Apartmanı Biz ise kiracıyız ve aynı memleketten iz yukarı da bir ailenin 4 erkek oğlu bir kızı var ikisi ile yaşıtım Diğer ikisi ise benden 7 8 yaş büyük bunlardan biri Bana tam geçen senin sosyal medyadan arkadaşlık isteği attı Ben ise kabul ettim ve bana sürekli mesaj atmaya başladı ki normalde apartmanda yüzüme bakmayan insan fakat bana baktığını söylüyor ve bu kişi Arada sırada dalga geçer gibi günaydın Nbr mesajını atmaya başladı Ben istemedim Onun benimle dalga geçtiğini hissettim ve bir daha bana mesaj atmamasını söyledim takipten çıkardım o ise bunu fark edince bana sitem edip bir daha cevap verirsen küfür ederim deyip engelledi ve bu kişi tam yaklaşık 2 ay önce Engeli kaldırıp Tekrar istek attı Ben de tekrar kabul ettim 15 gün önce Twitter'da paylaştığım hikayeye yorum yaparak benimle konuşmayı başlattı ve bana sürekli yarın buluşalım dedi Ben de kabul etmek istemedim ve defalarca ısrar edince bende niyetini ve amacını öğrenmek için gittim gittiğim de arabasına istemeyerek bindim ama canım niyetini sordum Benim amacım niyetim ne olmuş olabilir sadece gezdirmek için çağırdım Sen ne istiyorsun sevgilim mi olalım yani gezemeyiz mi diye söylendi Ben de hayır ben bu kadar rahat bir insan değilim benim de bu işime gelir abiciğim diye hitap ettim Bana abi deme dedi ve sürekli bir yaklaşımda gündelik hayattan konuştu sonra ben eve gittim birkaç defa yazmadı Arada sırada yazmaya ve buluşmayı teklif ettim Ben ise hayır dedikçe ısrar etti çatıda vs gibi bir yerlerde sonra ben amacın niyetin ne Dediğimde amacım niyetim yok biz sadece arkadaşız dedi ve ben Son zamanlar buluşmayı kabul etmediğim için sürekli numaranı isteyip durdu Ben ne yapacaksın dediğimde g***** sokacağım niye konuşup oldu mu Hadi ver dedi ve arabada trafikte yanımda Küfür etmişti ben onun ciddiyetini inanmıyorum arkadaşlar gönlü olan niyeti belli olan insan arkadaşız ama ileride ne olur demez 4 yıldır aynı yerde yaşıyoruz Neden şimdi böyle yapıyor açıkçası Başıma bela almak istemiyorum ailem acısından zaten az önce hesabında başka bir kızın fotoğrafını beğendiğini fark ettim Sizce takipten çıkmalı mıyım Bana bir fikir verir misiniz
Cevaplarsanız sevinirim? Fikir verir misiniz?

En İyi Cevap