Aşk bizi binbir hale sokar. Bazen kıskançlık alevi sarar benliğimizi ve yakarız karşı tarafı. Bazen de şüphe kemirir içimizi ve huzursuz oluruz sürekli. Nasıl bir aşıksın?Sonuna kadar giden misin? Sıkıntıya gelemeyen mi?
Nasıl bir aşıksınız? Uçarı mı daha ayakları yere basan mı?
Konu O oldugu zmn kafam gidiyor. Boyle hanim hanim oturan agir oturakli kisi gidiyor deli dolu biri geliyor. Ucarim kacarim igrenc sesimle bagira bagira sarki soylerim. Canim cupcake cekti der isi gucu birakip onu alir gotururum. Ben seni ozledim dese butun planlari iptal edip yanina giderim o calisirken yaninda oturup izlerim. Mac izlemeyi sevmem babam ya da kardesim acsa harp cikaririm ama o seviyor diye sesimi cikarmadan izlerim. 🙄bir daha ayrilik yasamayiz umarim🙏🏼 Ayaklarim yere basmiyor… Cunku seviyuruukkk
Ben Aşık Olduğum da O Kıza Öyle Baglaniyorum ki Yani Hep Aklım O kızda Oluyor Kalbim Onun için de Atıyor Onu görünce Etkileniyorum Mutlu Oluyorum Gözlerinin İçine Takılı Kalıyorum Ben Sevdiğim de Tam Kalbimden Seviyorum Ama Hep tek taraflı olarak Oluyor bende ki Buda Beni Çok Üzüyor Gerçekten 😥 Sevmek Aşık Olmak Gerçekten Çok Güzel Sevdiğin de biliyor Seni Seviyorsa güzel ama Tek Taraflı çok üzücü
Sonuna kadar giderim de değecek kişi ile giderim. Sevilmiyorsam veya karşı tarafın saygı duyduğu birisi değilsem hiçbir şekilde çaba göstermem. Ben güzel severim ama karşı tarafın yaklaşımı da benim için önemlidir. Bunu daha çok sevgilim olan kişi belirler.
Ask varsa sonuna kadar giden cesur, ayakları yere basan deli bir kadınım. Aşkı yaşadım ve zman içinde aşk sevgiye döndü. Günümüzde aşk, cinsel tutkuya dönüştü, şehvetin, tutkunun, arzunun esiri oldu. Hevesler alınınca da aşk bitti yapı paydos oluyor... Gerçek aşkı yaşayan kişi sayısı çok az...
Merhaba 🎈 Ben o duyguya uzak bi semtte yaşıyorum 😊 Bu durumda ayakları yere basan oluyorum sanırım. Esasında çok önceden ete kemiğe bürünmüş bi şeydi benim için, sonra anlamını tamamen yitirdiği için gözümden düştü. Hep öyle kalsın bu sebeple.
Normalde ayaklarım yere basar. Aşık olunca ise hiçbir imkansızı gözüm görmez, sadece hedefe odaklanırım. Ancak bunu yapabilmem için karşmdakinin de buna en az benim kadar inanması gerekir. O da pek mümkün olmadığına göre. İyi ki yalnızım.😅
Uçarıyım hayatımın merkezine koymuşcasına bağlı vazgeçilmezim olduğunu bile hissettirirm ama hiçbişiy göründüğü gibi değildir. İlk hatasında herşeyi tepetaklak edebilecek kadar da gözü kara ayakları yere basan sağlam kararlar alabilen biriyim. 🤷♀️
bir insana çok zor alışan çok zor seven ama sevince de onu hayatımın merkezi yapan biriyim herseye uçlarda yaşarım ya hep ya hiç. Bu yüzdende çok korkarım bi insanı sevmeye çünkü elimde olmadan fazla bağlanıyorum
Aşık olduysam mantık ve gurur direkt kullanım dışı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendiler beni sevmezler. Ve sevgimi de istemezler. Ben de kendi halimde yaşarım. Herkese sevdikleriyle mutluluklar dilerim. Uçmak da yere basmak da onların tercihidir...