Selam KS ahalisi! Aşk ilişkilerinde kaçan kovalanır tezi sizce ne kadar doğru? Siz kaçan karşı cinsi ne kadar süreyle kovalarsınız? Ya da kovalar mısınız? Tecrübelerinizi paylaşma zamanı!

Selam KS ahalisi! Aşk ilişkilerinde kaçan kovalanır tezi sizce ne kadar doğru? Siz kaçan karşı cinsi ne kadar süreyle kovalarsınız? Ya da kovalar mısınız? Tecrübelerinizi paylaşma zamanı!

Aslında bugüne kadar kimseyi kovalamadım kimsenin arkasından koşmadım stalamadim bile bir kişi hariç diğerleri pek de umurumda olmadı Onu da çok sevdiğim için yapmıştım Hatalarım yanlışlarım oldu uğraştım çabaladım ama olmadı vazgeçtim cunku o sevmiyordu ve ona rahatsizlik veriyordum:))
Need4Read merhaba 🌙
Kaçan kovalanır tezi biraz ego ve eksiklik enerjisi kokuyor bence. Bir süre kovalamak hoş gelebilir, merak, tutku, adrenalin… Ama ben artık şunu öğrendim: Gerçek bağ, iki kişinin de birbirine doğru adım atmasıyla oluyor ✨
Kaçıyorsa, bırakıyorum. Çünkü olması gereken şey zaten akar, zorlamaya ihtiyaç duymaz. Senin de kalbini yoran değil, yanında duranı seçmen daha huzurlu hissettirir 💫
Cevap
7Cevap
Kaçmam da kovalamam da kimseyi.
Kaçan kaçsın ya, kovalamam. Sevmem. İstiyorsan alacaksın, seviyorsan naz yapmayacaksın. Bu kadar basit.
Hayır kovalamam.
https://www.youtube.com/embed/jVQNc2XfCPkKovalamam. Yazma diyene yazmam , gelme diyene gitmem... Erkek istiyorsa kaçmıyor çünkü . Demek ki istemiyor diye düşünürüm
Ben anlamiyorum direkt söylemeleri lazım. Erkek adam niye kaçıyor hem...
Kovalamam, uğraşamam. Oyunlarla ya da kaçmayla ben kazanılmam, soğurum. Sen hiç çiçeğin arının peşinden koştuğunu gördün mü? Eşek kovalasın😅
Söyle selamda söyle jfjj
Sana emretmem estağfurullah hfjf rica ederim sadece...😅
Umrumda olmaz hele bizim dönemimizdeki kızlar birşeyi hak etmiyor erkeklere nankör demeleri yok mu bir de.
Kaçan kovalanır mantığıyla kaçanın, kaçıp, kovalanmayı beklemekten yorulup, tıpış tıpış kendi ayağıyla gelmesini seyrederim 😏
Çabalamak emek sarfetmek başkadır...
Ancak bu da karşılıklı olunca çok daha anlamlı...
Kaçmak da kovalamak da benlik değil.
Ayyyy hiç benlik hareketler değil, mümkünse ben kaçıyorsam kimse kovalamasın, kaçanı ben zaten kovalamam.😅
Sevmem o kovalasın 😀
Kaçmak bana düşer herkes haddini bilsin bakım🤣
Kaçıyorsa sevmiyordur ki
İşte onu da iyi anlamak lazım belki gerçekten istemiyordur
Kimseyi kovalayacak halim zamanım yok
Hiç bir şey yok yani 😅
istediğim biriyse evet
Hayır tabii ki
Kovalayan bu zamanda kazanıyor.
Tercihim beraber gaçmak olur ama neyse😅
Sevmem, kaçıyorsa kaçarım...
Hayır asla adetim değildir.