Yaş farkı var 10 yaş büyük. 1 hafta oldu ama hiç kavga etmedik. Anlayışlı biri filan ama şuana kadar özel konuları hiç açmadı. Hatta ima ettim anlamadı. Sabahları tahinli pekmezle bal yiyormuş yulaf ezmesi dışında. Ona düz duvara mı tırmanıcaksın :D O da yok ya duvara niye tırmanayım durduk yere yazdı tadı güzel seviyorum bide internette baktım faydaları çok dedi. Hmm dedim. Uyurken ne var üstünde filan öyle açtım ben kendimi söyledim sonra o da çıplak yatmanın faydaları varmış onu okumuştum interntte ama bu mevsimde soğuk olmaz mı petekleri açmadık daha demiştin de ondan üşütüp hasta olmanı istemem kendine iyi bak dikkat et dedi.
Görüntülü de bilerek frikik verdim 4-5 saniye çoğu insan farkederdi bu pardon dedim hani yanlışlıkla olduğu anlaşılsın diye bu görmemiş bile :'( Dediği de bu. Neden pardon dedin diye tebessüm etti. Görmedin mi sen dedim. Neyi dedi. Cidden görmedin mi dedim. Neyi görmedim mi dedi. Göğüslerim açıldı cidden görmedin mi geç farkına vardım. Görmedim zaten göz göze bakıyorduk gözlerine bakıyordum alamadım gözlerinden kendimi. Görmedim. Ciddi misin dedim? Evet dedi. Yemin etmesini istedim yemin etti. Konuşmayı kısa tuttup sinirimden kudurdum nasıl bir erkek bu ya ne kavga ediliyor ne sapıkça yaklaşıyor Gözlerimden alamamış bide göğüslerimi açtım o kadar onu bile görmemiş
Görüntülü de bilerek frikik verdim 4-5 saniye çoğu insan farkederdi bu pardon dedim hani yanlışlıkla olduğu anlaşılsın diye bu görmemiş bile :'( Dediği de bu. Neden pardon dedin diye tebessüm etti. Görmedin mi sen dedim. Neyi dedi. Cidden görmedin mi dedim. Neyi görmedim mi dedi. Göğüslerim açıldı cidden görmedin mi geç farkına vardım. Görmedim zaten göz göze bakıyorduk gözlerine bakıyordum alamadım gözlerinden kendimi. Görmedim. Ciddi misin dedim? Evet dedi. Yemin etmesini istedim yemin etti. Konuşmayı kısa tuttup sinirimden kudurdum nasıl bir erkek bu ya ne kavga ediliyor ne sapıkça yaklaşıyor Gözlerimden alamamış bide göğüslerimi açtım o kadar onu bile görmemiş
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Allahım bana niye böylesi denk gelmiyor ya Rabbul alemin? Ben nerde yanlis yapiyorum gurban olduguuuuummm
Al senin olsun sıkıldım ondan bana göre değil
Adam emin ilerlemek istiyor. Seni tanimak istiyor. Ne güzel işte
Olgun anlayışlı ciddi düşünüyor tamamda, görüntülü de göğsümü açtım resmen görünüyordu 4-5 saniye öyle durdum bu görmemiş bile gözlerime bakıyormuş görmedim diyor, olmaz olsun böyle erkek filan. Yarım saat önce terkettim ne hali varsa görsün soğudum iyice.
Kotu davranan adam hakediyorsunuz diyen erkeklere kızardim. Su an anliyorum.
Böylesi hakediyor nasıl görmez anlamıyorum yeminler etti o kadar. Yalan söyleme terk edicem yoksa dediğim halde yeminler etti görmediğim bir şey için bana kızıyorsun dedi. Uğraşamam seninle bitti diyip engelledim. Çekemem böylesini. O erkekler bu kadar saf değil açınca görürler bari gözüme değil orama bakarlar
Safa yatmış ya görmüştür gözlerinden alamamısmumis ahahahaha saf erkek ya 😂😂 şöyle düşün devam etse belki sen vazgeçecektin ki ulaşılmaz olmak istiyor ve seni bağlamak kral baya tecrübeli anlaşılan 😂😂
Ayrıldım yarım saat önce
Üzdün be niye ayrıldın peki bu yüzden mi 🥺
Görmedim dedi gözlerine bakıyordum dedi. Kızdım bende konuyu açıp saatler sonra ona o da yeminler etti görmedim dedi. Yalan söyleme dedim ayrılıcam bak dedim. Yeminler etti görmedim dedi bitirme hemen dedi görmedim ne suçum var görmediğim bir şey için bana kızıyorsun yazdı uğraşamam seninle bitti diyip engelledim.
Dur bakalım ulaşmaya çalışır illaki duruma göre karar verirsin
Belki tamam gördüm ama yanlış anlamandan korktum diye itiraf edecek
Herif klasmış işte. Abaza değil, ne alaka saf ayağı. Ben de olsam öyle davranırdım. Aferin adama
Ayrıldım yarım saat önce
Ciddi misin sen? Sebep bu mu?
Iyi de sen sexting mı yapmak istedin ondan mı kızdın
Utangaç olabilir, ilişki yaşadınız veya düşünüyor musun
Biraz utangaç ama ilişki yaşamadık cinsellik konuşma ya da temas olmadı konuyu belli ediyorum ama adım atsa ilerleme olucak
Öyleyse çekingen veya temiz niyetli olabilir, yaşlar kaç, adım atsa sen ilişki ister misin
Adım atsa isterdim çekingen filan temiz birine benziyor ama soğudum iyice terkettim
Yani çok istiyorsan sen adım at o zaman belli olur, ilk ilişkin mi olucak yani bakire misin
Bitti ilişki bitti.
Öyleyse eskileri düşünme kuzu, göğüslerin boyut olarak nasıl
Kaç yaşındasın
18
Sevişme veya sürtünme yaşadın mı hiç biriyle
Boy kilon nasıl, göğüslerin nasıl
Ablacım senin amacın ne? Ne istiyorsun adamdan
Niye böyle bu normal değil
Bu tarz şeylere toktur belkide ve ona basitçe geliyordur ya da seni arzulamıyordur
Görmnedim diyor gözlerine bakıyordum dedi konuşurken
At yalanını seveyim deseydin
Yalan atma terk edicem dedim. Yeminler etti görmedim diyor görmediğim bir şey için bana kızıyırosun bitirme ilişkiyi bunun için dedi uğraşamam seninle bitti diyip engelledim
İyi yapmışsın
Roldür, atladı ziya demişsindir içinden 🤣🤣
Hep orlarini mi gisterirsin
Müşteri arıyor gibisin kral
Siz şakanısınız sana fazla o kişi
Bana mı fazla o?
Hem de çok fazla ik gün sonra ulaşamazsın ben burdayım yazarsın tatlım
Saf ayağına yatmış.
Bende öyle düşünüyorum da niye yapma gereği duyuyor onu anlamıyor amacı özel şeylerse ben defalarca ima ediyorum bariz şekilde başka zamanda
Ayak yapıyor senden bekliyor
Frikik veriyorum resmen açtım göründü, hatta konuyu resmen belli ediyorum adım atsa açılacak anlamıyor bu en azından onun dediklerine göre ben öyle yorumluyorum
Of sacma