Sevgilim sizce rol mü yapıyor gerçekten mi öyle?

Yaş farkı var 10 yaş büyük. 1 hafta oldu ama hiç kavga etmedik. Anlayışlı biri filan ama şuana kadar özel konuları hiç açmadı. Hatta ima ettim anlamadı. Sabahları tahinli pekmezle bal yiyormuş yulaf ezmesi dışında. Ona düz duvara mı tırmanıcaksın :D O da yok ya duvara niye tırmanayım durduk yere yazdı tadı güzel seviyorum bide internette baktım faydaları çok dedi. Hmm dedim. Uyurken ne var üstünde filan öyle açtım ben kendimi söyledim sonra o da çıplak yatmanın faydaları varmış onu okumuştum interntte ama bu mevsimde soğuk olmaz mı petekleri açmadık daha demiştin de ondan üşütüp hasta olmanı istemem kendine iyi bak dikkat et dedi.
Görüntülü de bilerek frikik verdim 4-5 saniye çoğu insan farkederdi bu pardon dedim hani yanlışlıkla olduğu anlaşılsın diye bu görmemiş bile :'( Dediği de bu. Neden pardon dedin diye tebessüm etti. Görmedin mi sen dedim. Neyi dedi. Cidden görmedin mi dedim. Neyi görmedim mi dedi. Göğüslerim açıldı cidden görmedin mi geç farkına vardım. Görmedim zaten göz göze bakıyorduk gözlerine bakıyordum alamadım gözlerinden kendimi. Görmedim. Ciddi misin dedim? Evet dedi. Yemin etmesini istedim yemin etti. Konuşmayı kısa tuttup sinirimden kudurdum nasıl bir erkek bu ya ne kavga ediliyor ne sapıkça yaklaşıyor Gözlerimden alamamış bide göğüslerimi açtım o kadar onu bile görmemiş
Sevgilim sizce rol mü yapıyor gerçekten mi öyle?