Sevgiliyken ayrılınca kolay tabi sil sosyal medyadadan fotoğrafları hayde devamke djdjd Peki boşananlar o düğün fotoğraflarını falan ne yapıyorlar acaba ki 🙈👰👰👰Siz evliliğiniz sonlansa fotoğraflarınızı ne yaparsınız?
Ben bilemedim gelinlik de pek yakışır çünkü bana ssjsj
Kominik? 😂
Boşanma durumunda o devasa düğün fotoğraflarını ne yapıyorlardır?
Ben fotoları çekildiğimiz yere gittim, 10 yıl olmuş kapanmış tabi 🤦♂️ sora sora nerde olduğunu buldum ve fotoları iade ettim. Çok az bir kısmı hariç paramı da kurtardım😌😌
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne nasıl ya ne biçim kdkdd biz boşandık al bunları geri mı dedin 😂😂
bazen aklıma geliyor üzülüyorum insanlar ne hayallerle evleniyor ne hevesle dış çekimler pozlar falan derken gelindikleri durum üzücü benim de aklıma bir ara bu soru gelmişti
Bu resimdeki gibi bir fotoğrafa sahip olmam tabi ama çocuk varsa onun için saklanabilir. 😄 Ortada çocuk falan yoksa sobada ısınmalık olarak kullanılır.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çocuk yoksa da ben kendimi keser saklarım güzel çıkmışımdır 😂😂
Fotoğrafa kadar düşünülmesi gereken pek çok şey var, yani o süreci tahayyül dahi edemiyorum.. "İyi halt ettim" dersin herhalde öyle bir durumda.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ama ben fotoğraf kısmını soruyorum yine de 😂 Yanı ne bileyim esyalari falan paylaşırsın da düşünsene bir sürü tablonuz var insan aaee şimdi bunları napacaz kimde kalacak bunlar diye donk kalmaz mı 🤣
Ya mühim değil. Sen bunu damada ilet. Onun illaki tanıdığı uzman bir terzi vardır emin ol 😂 Harbi böyle kadınlar kaldı mı ya. Gerçekten böyle ağlamaklık oldum. Burnumun direkleri sızladı 😂