Hanımlar beyler lütfen bana bir akıl verin içim çıktı ağlamaktan?

benim 3 yıllık bir ilişkim var ben 26 sevgilim 30 yaşında ve iki hafta önce sevgilimin beni 18 yaşında bi kızla aldattığını öğrendim fake hesabını buldum kıza resmen yalvarıyor yakarıyor ya ondan sıkıldıysam (benim için diyor çok gururum kırıldı...) ya seni deli gibi istiyosam falan yazmış köpek gibi kız ne isterse yapmış takılar kıyafetler bi tribiyle ne istiyosa yapmış ben bir şeye zıt gittim diye sorunu büyütüp iki hafta küs kalan adamdan bahsediyoruz!! kıza sürekli metres gibi yalvarmış ben seninle ciddi bi ilişkide olmak istiyorum diye yani anlıycağınız kız ciddi ilişki istemediği için benle hala beraber 😞 ben kızın real bilgilerini buldum canım yapıp üniversitesinin önüne gittim konuştum pişkin pişkin ben kimseyi elinden almadım senin sevgilin bana geldi kadınlık öğrenseydinde adam bana gelmeseydi falan dedi ve gittiğimi ona söylemiş dün büyük bi kavga ettik şimdi deli gibi ağlıyorum napmalıyım nolur akıl verin ailem falan ilişkimizi biliyor ayrılırsam deli gibi laf edecekler çeneleriyle dövecekler resmen beni lütfen yol gösterin
Güncellemeler
+1 yıl
26 yazmışım yaşım 25 arkadaşlar
Hanımlar beyler lütfen bana bir akıl verin içim çıktı ağlamaktan?