Neden damsız giremiyoruz? Hem gece klüpleri insanların tanıştığı bir yer değil mi? Yanımda birisini getirirsem nasıl yeni birisiyle tanışabilirim? Damsız girilmemesi size de saçma gelmiyor mu?
Sokakta sarkıntılık yapmayan adam kulüpte niye sarkıntılık etsin? Kulüpler sosyalleşme alanları değil mi? Hem madem öyle kadınlar da tek giremesin. Kadınlar sarkıntılık etmiyor mu?
Gece kulübünde eğlenmekten dünya tecavüz istatistiğine nasıl geçebiliyoruz? Alkollü erkeklerin daha çok tecavüz ettiğini ve alkollü kadınların hiç vukuat çıkarmadığını gösteren bir istatistiğin de var mı?
O nickin bir kadın karşılığı var. Değil mi? Milf diye bir gerçek var. Belki sen bile milfsindir. Ne biliyoruz? Gizliden salla. Ayrıca gece kulübünde parasını verip eğlenmekten bahsediyoruz. Kimi kiminle bir tutacağımızdan değil. Bu ilkel uygulama sadece Türkiye'de var. Sadece senin gibi ilkel insanlar sayesinde var olabiliyor. Yurt dışından gelen turist arkadaşım kulüp gördü girmek istedi. Damsız almazlar dedim. Adama anlatamadım.
Bu denge nasıl bozulmuş olabilir? Cinsel açlık neden var? Kadın ve erkek sayısı dağılımı yurt dışıyla aynı değil mi? Ayrıca dünya tecavüz istatistiklerine göre en fazla tecavüzün olduğu ülke Amerika. Yani Türkiye'de daha fazla olduğu doğru değil. Olayın kendisini savunamadığın için tecavüze bağlayıp "rahatsız olan çatlasın patlasın" diyorsun. konumuz sapıklık değil senin tutumunda sapıklıkla ilgili değil. Sen kötü birisin.
Gri zekalı mısın? Konu sarkıntılık mı? Biz burada sarkıntılığı mı savunuyoruz? Damsız girilmez uygulamasını savunamadığın için olayı sarkıntılığa getirip haklı çıkmaya çalışıyorsun. Sen de kötüsün. Sarkıntılık yapanlar da kötü.
Sen hiç gece kulübünden birisiyle tanışmadın mı? Her tanışma, her flört sarkıntılık mı? Düğünlerde de alkol alınıyor. O zaman oraya da erkekler tek alınmasın.
Ben anlamıyorum. Gerçekten. Yani gece kulüplerine giden erkekler kendileri olmaktan çıkıp içlerinden bir canavar mı çıkarıyorlar? Dürüst olayım ben gece kulüplerinde pek bulunmadım. Toplasan 2-3 defa gitmişimdir. Ama iş yerinde, sokakta, sosyal çevrede yanaşanlar hep kadınlardı. Çoğu da konuyu direkt sevişmeye getiriyor. Ben hiç, bir kadına arkadan yaklaşıp sevişelim demedim mesela. Hiçbir erkeğin böyle bir şey söyleyeceğini de sanmıyorum. Oysa kadınlar yapıyor. Bu sarkmak mıdır mesela?
Gece kulübü karanlığın dans edilirken sıkışık ortamda kalça avuçlama gibi şeyler yaşanıyor örneğin.
Hadi diyelim senin verdiğin örnek yani kadınlar daha çok sarkıyor iddiası doğru diye kabul edelim, öyle olsa bile erkeklerin çoğu bundan rahatsız olmaz. Olsaydı diyorum
Günlük hayatta bunu yapmayan adam gece kulübünda niye yapsın? Yani bu erkeklere genellenebilecek bir şey değilki. Dahası günlük hayatta bunu yapan kadınların gece yapmadığını nasıl çıkarıyoruz? Kadınlara her şey sebest mi?
Hoşlanmadığım bir kadın sarkıntılık etse rahatsız olurum. Her erkek rahatsız olur. Aynı şekilde kadınlar da bu konuda son derece ayrımcı. Yani bazı erkekler sadece baksa bile taciz sayarlarken başka bir erkek herkesin içinde yatırıp şey yapsa bile rahatsız olmazlar. Yalan mı?
Hayır her erkek her kadından rahatsız olmaz. Her kadın da her erkekten rahatsız olmaz. Her iki tarafın da rahatsız olacağı durumlar da var. Neyse iyi kötü bir birimizi anlamaya başladık diye düşünüyorum. Sohbetin için teşekkür ederim. Kırıcı olduysam da affola :)
Tamam da tedbirini alsınlar. Kadınlar rahat edecek diye erkekleri tamamen yasaklamak mı çözüm? Dünyanın her yerinde alkol alınıyor. Damsız uygulaması niye bir tek bizde var?
Hayır burada çok abartılıyo mesela adam serhoş olmayacağı kadar aklkol alıyo ama bi b0k yediğinde serhoştum diyo. Emin ol diyer ülkelerde asla bu kadar değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Konu başka birine salça olmaman ve olay çıkar mamanla alakalı zaten 😂
Erkekler her gittiği yerde birilerine salça mı oluyorlar? Böyle bir kaide mi var?
Öyle mekanlarda evet
Erkekler sarkıntılık yapmasın diye
Sokakta sarkıntılık yapmayan adam kulüpte niye sarkıntılık etsin? Kulüpler sosyalleşme alanları değil mi? Hem madem öyle kadınlar da tek giremesin. Kadınlar sarkıntılık etmiyor mu?
Kulüpte bir sürü alkol alınıyor. Aynı şey mi?
Kadın almıyor mu? Kadın niye tek girebiliyor?
Erkekler kadar değil. Dünyada tecavüz edenlerin %98'i erkek
Gece kulübünde eğlenmekten dünya tecavüz istatistiğine nasıl geçebiliyoruz? Alkollü erkeklerin daha çok tecavüz ettiğini ve alkollü kadınların hiç vukuat çıkarmadığını gösteren bir istatistiğin de var mı?
Erkek ile kadını tamamen bir tutamazsın. Senin nickinde bile hayır yok
O nickin bir kadın karşılığı var. Değil mi? Milf diye bir gerçek var. Belki sen bile milfsindir. Ne biliyoruz? Gizliden salla.
Ayrıca gece kulübünde parasını verip eğlenmekten bahsediyoruz. Kimi kiminle bir tutacağımızdan değil. Bu ilkel uygulama sadece Türkiye'de var. Sadece senin gibi ilkel insanlar sayesinde var olabiliyor. Yurt dışından gelen turist arkadaşım kulüp gördü girmek istedi. Damsız almazlar dedim. Adama anlatamadım.
Abaza erkeklere karşı önlem alınıyor. Rahatsız olan çatlasın patlasın :)
Sen kötü birisin.
Sapıklığa geçit vermeyen biriyim. Yurtdışında erkekler sarkıntılık vukuatları çok çıkarmıyor. Bizim ülkede cinsel açlık var
Bu denge nasıl bozulmuş olabilir? Cinsel açlık neden var? Kadın ve erkek sayısı dağılımı yurt dışıyla aynı değil mi?
Ayrıca dünya tecavüz istatistiklerine göre en fazla tecavüzün olduğu ülke Amerika. Yani Türkiye'de daha fazla olduğu doğru değil.
Olayın kendisini savunamadığın için tecavüze bağlayıp "rahatsız olan çatlasın patlasın" diyorsun. konumuz sapıklık değil senin tutumunda sapıklıkla ilgili değil. Sen kötü birisin.
Ben kötüyüm. Kadınlara sarkıntılık eden erkekler iyi. Hadi oradan.
Amaç kadınların geceleyin rahatsız edilmemesi. Bu neden birilerini rahatsız ediyor anlamam
Gri zekalı mısın? Konu sarkıntılık mı? Biz burada sarkıntılığı mı savunuyoruz? Damsız girilmez uygulamasını savunamadığın için olayı sarkıntılığa getirip haklı çıkmaya çalışıyorsun. Sen de kötüsün. Sarkıntılık yapanlar da kötü.
Ben her eğleneceğimde yanıma bir kadın mı bulmam gerekiyor. Aynısı sana yapılsa rahatsız olmaz mısın? Nesini anlamıyorsun?
Tamam sen iyisin diyelim ama çoğu erkek senin gibi olmayabiliyor
Gece kulübü girişinde dedektör yok hangi erkek iyi veya kötü niyetli diye ayırt edilebilsin
Sen hiç gece kulübünden birisiyle tanışmadın mı? Her tanışma, her flört sarkıntılık mı?
Düğünlerde de alkol alınıyor. O zaman oraya da erkekler tek alınmasın.
Düğünde herkes davetli. Herkes herkesi tanıyor. Orada ne sarkıntılığı olacak :)
Kimsenin kimseyi tanımadığı gece kulübü ile davetli gelinen düğünü bir tutmak ilginç
Ben anlamıyorum. Gerçekten. Yani gece kulüplerine giden erkekler kendileri olmaktan çıkıp içlerinden bir canavar mı çıkarıyorlar? Dürüst olayım ben gece kulüplerinde pek bulunmadım. Toplasan 2-3 defa gitmişimdir. Ama iş yerinde, sokakta, sosyal çevrede yanaşanlar hep kadınlardı. Çoğu da konuyu direkt sevişmeye getiriyor. Ben hiç, bir kadına arkadan yaklaşıp sevişelim demedim mesela. Hiçbir erkeğin böyle bir şey söyleyeceğini de sanmıyorum. Oysa kadınlar yapıyor. Bu sarkmak mıdır mesela?
Gece kulübü karanlığın dans edilirken sıkışık ortamda kalça avuçlama gibi şeyler yaşanıyor örneğin.
Hadi diyelim senin verdiğin örnek yani kadınlar daha çok sarkıyor iddiası doğru diye kabul edelim, öyle olsa bile erkeklerin çoğu bundan rahatsız olmaz. Olsaydı diyorum
* karanlığında
Ciiden avuçluyorlar mı :D
Çok kişi varsa, sıkışık tepişik ise özellikle bangır bangır müzikli ortamda oluyor öyle şeyler. Ben şahit oldum ama bu ortama damsız girilebiliyordu
Günlük hayatta bunu yapmayan adam gece kulübünda niye yapsın? Yani bu erkeklere genellenebilecek bir şey değilki. Dahası günlük hayatta bunu yapan kadınların gece yapmadığını nasıl çıkarıyoruz? Kadınlara her şey sebest mi?
Gece kulubünde o karanlık ve kaos ortamında yakalanması daha zor olması hemde alkol alıp cesaretlenmesiyle yapar.
Erkeklerin hepsi kötü demedim. Sadece düşük taciz olasılığı bile olsa önlem alınmalı.
Bir kadın bir erkeği taciz etse çoğu erkek bundan rahatsız olmaz mantıken. Hatta erkek onu evine davet eder
Hoşlanmadığım bir kadın sarkıntılık etse rahatsız olurum. Her erkek rahatsız olur. Aynı şekilde kadınlar da bu konuda son derece ayrımcı. Yani bazı erkekler sadece baksa bile taciz sayarlarken başka bir erkek herkesin içinde yatırıp şey yapsa bile rahatsız olmazlar. Yalan mı?
Ciddi ciddi her erkeğin, bir kadının ona yanaşmasından rahatsız olacağını mı düşünüyorsun? Orası başka bir evren galiba :)
Hayır her erkek her kadından rahatsız olmaz. Her kadın da her erkekten rahatsız olmaz. Her iki tarafın da rahatsız olacağı durumlar da var. Neyse iyi kötü bir birimizi anlamaya başladık diye düşünüyorum.
Sohbetin için teşekkür ederim. Kırıcı olduysam da affola :)
Rica ederim.
İyi ve mutlu günler dilerim
Buzul sanat ne :) Dijital sanatlarla mı ilgileniyorsun?
Damsız herkesi abaza keko olarak görüyorlar
Ne var kulubde de gitmek istiyorsunuz anlayamıyorum, anlam da veremiyorum
girme
Çok bilge bir cevap. Gerçekten!
senin elün ark warsa ne dğlünürsğn bige beu
Hayır saçma değil
Nasıl değil?
Baya değil işte
Eğlenmek kadınlara özel bir şey mi?
Bak alkol alınıyo ve boştan görünen kadınlar daha çok sarkıntılık yaoılıyo, kadınlar bu kadar değil o yüzden böyle işte
Tamam da tedbirini alsınlar. Kadınlar rahat edecek diye erkekleri tamamen yasaklamak mı çözüm?
Dünyanın her yerinde alkol alınıyor. Damsız uygulaması niye bir tek bizde var?
Daha bilinçliler çünkü bizde alkol alınca nedense beyinleri yok oluyo
Alkol herkeste aynı etkiyi yapar.
Hayır burada çok abartılıyo mesela adam serhoş olmayacağı kadar aklkol alıyo ama bi b0k yediğinde serhoştum diyo. Emin ol diyer ülkelerde asla bu kadar değil
Tamam da erkekleri mekanlara almamak bunun çözümü mü? Erkekler nerede eğlenecek? Dahası bu mekanlar insanların tanıştığı mekanlar değil mi?
Tamam düzgün dursunlar o zaman
Düzgün duracağımızda girebiliyor muyuz? Ben mesela hiç alkol almıyorum. Ben de giremiyorum.
Eee napalım mecburiyet olmuş artık hem tüm mekanların böyle bi kuralı yok buna eminim
Saçma olduğunu kabul ediyorsun artık. Değil mi :)
Hayır bunu nerden çıkardın bu ülke için böyle şeyler çok normal geliyo bana
Bütün bu tartışmayı boşuna yaptık :) Saçma olduğunu kabul ettiğini "Eee napalım mecburiyet olmuş artık" sözünden çıkardım.
Jsjjddjjd peki sen böyle düşün kendine yalan söylemekte olduça iyisin
:D