En son aşık olduğumda şunu yaşadım 2 ay önce: 4 yıl önce bi kızla tanıştım. İlk buluşmada "ben tecavüze uğradım, tecavüzcüm ikiz kardeşimi öldürdü. Kollarımda öldü. Hamile kaldım kendim düşürdüm, kanser oldum kemoterapi gördüm. Babam beni sürekli dövüyor" diye anlattı. Bu kızı çok Üzmüşler dedim yanında oldum. Ve zamanla sevgili olduk yüzük yaktık 4 yıl içinde. Her gün başka bi sorun yaşstıyordu bana. Doğum gününü kutluyordum kardeşim öldü diye kavga ediyordu, kadınlar gününü kutluyordum tecavüze uğradım diyordu. Evde sorunlar yaşayıp Metronun altına atlatacak seviyeye geliyordum, ben neler yaşadım seninki de dert mi diyordu. Sonra annesiyle oturdum konuştum. Cemreye hiç kardeş doğurmamış, hiç tecavüze ugramamış, anlattığı hiçbir şey doğru değilmiş. Söylediği ismi bile yalanmış. Ardından yedim bunu sindirdim, Sonra en yakın arkadaşı aradı beni, onun sevgilisi ile eski sevgilisi ile yatmış. 2 sevgilisiyle de yani. Bana kuzenim dediği kişiyle, abim dediği kişiyle, benim en yakın arkadaşımla yatmış. Üzerinden geçmeyen kalmamış. Bir arkadaşım bizde kalmıştı evden kovulup, sen beni aldattın diyr ömrümden ömür yemişti yapmadığım halde, 4 yıllık iliskimize rağmen 10 kişiyle yatmış beni aldatmakla suçlayan kız. Kyk bursu ile 1 kedi 1 kendimi geçi diren ben 4 yılda sırf mutlu olsun siye 40 bine yakın Harcama yapmıştım. Elindeki kulaklı sevdiği gruba özel üretilmişti, Türkiye'de sayılı kişide vardı. Ben hediyeleri verince yüzüme gülüp bana sarılıp ben gidince arkadaşlarına "canım nasıl sikiiyorum, o da sevdiğimi zannediyor" diyormuş. Bunları atlatamıyorum, kaldıramıyorum. Psikoloğum da bir kadın, ona bile ağır geldi😔
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Aşk bence sevginin kuvvetli bir halidir. Kesinlikle bir insan hayatında en kuvvetlisini bir kez yaşıyor. Cidden artıları ve eksileri çok bol keseden bir duygu olur kendisi.
Ancak şunu söyleyeyim, uzun ve sıradan bir yaşamdansa, kısa ve dolu dolu bir yaşam daha idealdir kişisel fikrime göre.
Aşık olmayı deneyimlemeyen bir insan da bu duygudan yoksun ölecektir ve bu kesinlikle bir kayıp sayılabilir.
Işıkla kal...13 Yorumla- +1 yıl
aşık olmali insan bir kez🤗
- +1 yıl
👍iyi günler teşekkür ederim 🤗
Aşkın kahrını çekeceğime, kendimi uçuruma atarım daha iyi. ✓
216 Yorumla- +1 yıl
Seyfo dayi geldi aklima kurtlar vadisi izleyen bilir 😀
- +1 yıl
Kadinlar sisirdi hep dayimi tabi 😀
- +1 yıl
İzlemedim bilmiyorum 🤗
- +1 yıl
Youtube yaz seyfo dayi ve kadinlar diye az izle anlarsin 😆
- +1 yıl
Tamam bakayım 🤗
- +1 yıl
Izledinmi 😀
- +1 yıl
Az önce izledim kapıyı çalan kadın 😂degildire çok güldüm neden böyle düşman olmus
- +1 yıl
Yorumlari oku bide
- +1 yıl
Kapiyi calan dusmanim da olsa erkek diyor degilmi 😂
- +1 yıl
Evet izlememiştim komik yorumlara bakmadım bakarım👍
- +1 yıl
Ozur dilerim dostum anlayisin icin tesekkurler
- +1 yıl
Sayende ogrendim Seyfo 😂komik abartmış doğruluk 😂payida var
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılPara varsa hersey var gerısı detay
219 Yorumla- +1 yıl
Nayır nolamaz🤗
- +1 yıl
- +1 yıl
Sabah sabah güldürdünuz beni😂😂
- +1 yıl
Allah ta benı guldursun dua edelım
- +1 yıl
🤲🤲dua ettim Allah'ta sizi güldürsün🤗
- +1 yıl
Allah bılır kıme gıttı o dua hedef belırtmeden mı dua ettınız
- +1 yıl
Hedef belli@kakilakuku dedim içiniz rahat olsun😂👍🤲
- +1 yıl
Filtreye takılmasın bu
- +1 yıl
Benim telefonum filtresiz😂
- +1 yıl
Kahve değil kı bu 🤣
- +1 yıl
Bilmez miyim filtresiz telefonum hayatta filtre kullanmam organik dua ettim tamamen😂
- +1 yıl
Hani işe yaramadı kı
- +1 yıl
Nerden biliyorsun ise yaramadığıni anında istediğin olmaz sabret şükret bekle sabır🤗
- +1 yıl
Tamam ozaman tarıhı not aldım
- +1 yıl
Tâmam yazarsıniz artık 🤗🤗bişey değil 🤗
- +1 yıl
Cok beklermıyım
- +1 yıl
Durbi defterime bakayım😂😂nerden bileyim ben diğer tarafla anlasmam yok 😂😂
- +1 yıl
Kelin ilacı olsa ayagına sürerdi zaten
- +1 yıl
Umudunu kaybetme sağlam dua ettim😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmak gerekir uzun yaşamak için
10 Yorumla Güneş balonu, bildiğimiz oyuncak balonlar gibi havayla şişiriliyor. Ancak güneş balonları bir tür güneş panelidir ve güneş ışınlarını toplayacak şekilde tasarlanmıştır. Güneş ışınlarının balonun içinde, tam merkezinde, bulunan "güneş gözesi"ne gelmesiyle elektrik üretiliyor. Güneş gözesi, yüzeyine gelen güneş ışığını doğrudan elektrik enerjisine dönüştüren yarı iletken maddelere verilen ad. Normalde, güneş panellerinde ışığı odaklamak için alüminyum ya da camdan yararlanılıyor. Güneş balonuysa ısıya dayanıklı plastikten yapılıyor. Dahası, güneş balonları hem daha hafif hem daha ucuz hem de daha verimli. Çok güçlü rüzgârlar gibi olumsuz hava koşullarına da dayanıklı. Güneş balonları geliştiren firma, önümüzdeki yıl 10.000 güneş balonundan oluşan bir elektrik üretim çiftliği kurmayı planlıyor..
00 Yorumla
+1 yılsanırım duygular fiziken olmasa da psikolojik mana da insanları aşırı yoruyor
üzüntü sevinç ve benzeri şeyler de kalbi:)
haklı olabilir bir açıdan10 YorumlaAzaltiyor evlendiginde 38 yasindaydim herkes 28,30 gibi gosterdigimi soylerdi bosandim 40 yasindayim simdi ise 45 gosteriyon diyorlar 2 senede 5 yas siz hesaplayin iste
14 Yorumla- +1 yıl
Hiç gulcem yoktu😂
- +1 yıl
Adam aşık olmadigi için uzun yaşamış o zamn😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşılıksız olması kötü olur ama bu bile güzel bir duygu bence bu adam için hiç aşık olmaması bir kayıp ve uzun yaşam için formül istenseydi çok sevgi ve az yemek derdim.
11 Yorumla- +1 yıl
🤗👍
Efendim böyle bir tez doğru değildir. Ayrıca gerçekliği dahil olsa ömrümün biraz uzaması adına bilincimde bulunan doğal özellikleri ve duygularımı asla kısıtlamazdım. Ne kadar yaşadığımız kadar nasıl yaşadığımızda çok önemlidir. Muhtemelen fazla görüş alabilmek için yapıyor olsanız dahil bırakın bu sizce aşık olmamalıyım gibi absürt soruları. Bilakis sevmek ve sevilmek bazen onlarca ömüre bedeldir.
00 Yorumla
+1 yılYa Şimdi Şöyle ki Aşık Olmak İnsanı Yıpratmaz Tam Tersi Çok Mutlu Huzurlu Eder Kalp daha sağlıklı Olur Çünkü Çok seviyorsun Sevgi mutluluk insanın derdini de Alır Ama Şu konuda Doğru evet Hemde Çok Yıpratır Eğer ki Tek Taraflı Seviyorsan Bu Çok Acı İşte 😥 Ben Tek Taraflı Seviyorum Nasıl Oldum Aşık anlamadım ani gerçekleşti Ve hala da Seviyorum Mine Çayıroğlu Onun güzelliği Kalbime yazdım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Uzun yaşamanın sırrı paradan geçiyor! Eğer paran varsa en kaliteli ürünleri tüketiyorsun, en güzel yerlerde tatil yapıyorsun, en güzel arabalara biniyorsun, en güzel evlerde villa'larda oturuyorsun, en güzel hatunlarla aşk maşk'la uğraşmadan beraber oluyorsun, ve evinde hizmetçilerin sana hizmet ediyor! Al sana uzun yaşamanın sırrı :D Demek ki paran varsa uzun zaman yaşamak için aşık olmaya gerek yokmuş! 😂
00 Yorumla
+1 yılAşık olduğun kişiye bağlı.
"Canı cananı için seven cananını sever" diye bir laf var bizde. Yani sırf onun için bile yaşamak istersin. Tam terside olabilir sadece yanlış kişiye aşık olmayınız 😄10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAristo der ki
Aşık olmak acı çekmektir
Aşık olmamak ölmektir11 Yorumla- +1 yıl
Güzel demiş👏
Bir insanin tum omur boyunca hic asik olmamasi icin hislerinin alinmis olmasi ruhsuz biri olmasi lazim, uzak durulasi tipler:)
10 YorumlaYaşamak sadece uzun yaşamak mı? Hayatı dolu dolu iyisiyle, kötüsüyle doya doya yaşamaktır. Ki, aşk güzeldir de yani))
10 YorumlaAşk ömrü azaltıyor sıkıntı stres dertten başka ne yaşatıyor ki
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Aşık olursan , ömrün uzar. Ama mesele uzaması değil ki. Mesele kaliteli olması.
:)20 YorumlaAsk omru uzatir mutluluk cana can katar dert sikinti stres kisaltir
10 Yorumla
+1 yılBir yanim asik olmak istiyor bir yanim boş ver diyor karmasik duygular icerisindeyim
10 Yorumla
+1 yılYalnızlıkla uzun yaşanmaz ama 5
40lı yaşlara kadar kral gibi yaşanabilir.10 Yorumla
+1 yılBence öyle evlenmeyin aşık olmayın stres olmayın uzun yaşayın
10 Yorumla
+1 yılKendini hint kumaşı mı zannediyor bu. Reenkarne olmuş olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Sağlıklı bi aşksa uzatır.
Toksikse Allah rahmet eylesin.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Amann bitkisel hayat gibi bişey o istemem kısa olsun ama güzel olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Uzun yaşamak için stresten uzak durmak gerekir.10 Yorumla
+1 yılUzun yaşamak için maddi sıkıntısı olmaması gerekir kişinin. Ay sonu nasıl gelecek endişesi ömrü kisaltiyor. Aşk da acı vermemeli. Sevgi karşılıklı olmalı.
10 YorumlaBayağı haklı, uzun yaşamak istiyorsan aşık olmayacaksın.
22 Yorumla- +1 yıl
🤗😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılStresten uzak duracaksın.
Spor yapacan
Sağlıklı beslenecen
Hiç bir şeyi kafaya takmayacaksın.
Aşık olma değilde kimseye değer vermeyecen.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,7b cevap paylaştı. Aşk insanı yıpratıyor
28 Yorumla- +1 yıl
Aşkın olmamak gerekir o zamn?
- +1 yıl
Benimde kafam karıştı kimisi aşık oldum yaslandım diyor aşık olmamak en iyisi diyorsun kimiside aşk ömrü uzatır diyor acaba hangisi doğru😂
- +1 yıl
Tamam aşk ömür torpusu analadim aşk maşk yok😂👍👏
- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor galiba😂😂
- +1 yıl
Bak sen kel kaldım desenize🤗
+1 yılonun dışında durmadan abur cubur yemezsen sigara alkol içmezsen nargile içmezsen havada karada 80 sene yaşarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun yaşamak değil iyisiyle kötüsüyle dolu dolu yaşamak isterim buruş buruş yaşamak için aşktan uzak kalmaya gerek yok
10 YorumlaAşık olduğum kızla 80 yaşına kadar yaşayıp gözlerimizi yummak bu aşksız sevgisiz adamın 120 yıllık hayatına tercih ederdim.
00 Yorumlabu adama aşık olsaymış 150 sene yaşardı aşk ömrü uzatır aşık olan hep mutluluk hormonu salgılar. Aşksız insan hep streslidir. Stres ömrü kısaltır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂😂😂hiç bi şey yaşamadıktan sonra 60ımdan sonrasını ne yapayım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olabilmek için yaşamış demek 😂
14 Yorumla- +1 yıl
120 yaşına gelmiş daha ne kadar yasıyacak acaba aşık olunca adam ölürse🤗
- +1 yıl
Azrail, bu adam aşkı yaşamadan ölmesin diye ona şans veriyor 😂
- +1 yıl
Valla sesli güldüm annem kendi kendinemi gülüyorsun diyor😂
- +1 yıl
😂😂
Ya yapma gozini seviyim ya ne alaka
12 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka🤗
- +1 yıl
Ben demiyorum Hintli adam diyor ben aşık olunmalı diyorum 🤗
+1 yılaşk bi intihar yöntemi bana göre. aşık olunca yapılan aptallıklar ömürden götürür
20 YorumlaCioran da hiç evlilik yapmadan 84 yaşına kadar yaşamış. Bence olayın stres seviyesi ile alakası var. Genelde çiftler arasında gerilimlerin tırmandığı zamanlar oluyor. Bu gerilimler de sürekli stres haline sokup iyice insanı bitkinleştiriyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Memati aşk beni öldürür dedi doğru demiş evlendi öldü
10 Yorumla
+1 yılEğer doğru insana aşıksan da yormaz hayat sevincini arttırır
10 Yorumla
+1 yılAllah bilir ama doğru ise kaza bela almazsam adam gibi yaşarım xmns
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bir an önce beni bul ve aşık ol önrünü uzatırım valla
00 Yorumla
+1 yılAzaltiyordur insallah asik olurum veladdin amin
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz espri yapmak istemiş bence
10 Yorumla
+1 yılaşk iyidir aşık olmak karşılıklı aşk ise güzeldir
10 Yorumla
+1 yılAsk insaninnelinde degildir ki
10 Yorumla
+1 yılaşk ömrü kısaltıyo kesin
10 Yorumla
+1 yılAşık olmak değil birini idare etmek insanı yorar. Eğer doğru kişiyle birlikteysen ömrü bile uzar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmam o zaman
11 Yorumla- +1 yıl
Büyük konusma başına gelir🤗
+1 yılBu nasıl bir düşünce saçma
10 Yorumla
+1 yılaşık olmadan uzun yaşasam ne olur..
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen ama onsuz da yaşadım denebilir mi :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Adam cok güzel bir bilgi sunmuş.
00 Yorumla
+1 yılyok öyle birsey
10 Yorumla
+1 yılYoooo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşık ölmeden ölmek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk değil, çoğalmak kısaltıyor
00 Yorumla
+1 yılAzaltıyor
00 Yorumla
+1 yılKısaltıyor
10 Yorumlaaşk saçmalık
10 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapmış.
10 Yorumla
+1 yılKeşke yarın ölsem.
03 Yorumla- +1 yıl
Hayat güzel neden ölmek istiyorsun
- +1 yıl
öyle
- +1 yıl
Öyle ne ya kalk silkelen hayatın tadını cikar
Hava güzel yürü boş ver herşeyi uzulunce ağlayınca hiç bir şey düzelmiyor😂denenmiştir tecrübe konusuyor
+1 yılUzun yaşamak
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler