@mirenseshanimm var ya da yok o insana göre değişir ama şu var, bir insanın bir diğer insanın gözlerine bakınca, gülümsemesini görünce, sadece ve sadece onun varlığını hatırladıkça bile kendini dünyanın en şanslı insanı hissettiği bu mutluluğun ve karşı tarafa hissettirdiği bu duygunun yerini evde çiçek beslemekle kucağında kedi uyutmakla nasıl doldurabilir.
@Mer93 bu da eşya diyor. Aynen aga pahalı kıyafetler spor arabalar falan alsın yatağa onlarla girsin onları koklasın o eşyaların gözüne baksın aynen eşya falan filan
@xAkya Şu an bir şeye muhtaçlığım yok, yaşlanınca olur elbet, onun da haplarla fişimi çekmek gibi bir çözümü var. Sırf bu yüzden yalan bir ruhun, sahte bakışlarına ve yalandan sevgi sözlerini çekmeye gerek yok.
İyi derken nasıl mesela Sanırım iyiyim yani merhametliyim karşı tarafı üzmem içten pazarlık etmem sevmiyorsan seviyor gibi gözükmem İstemiyorsam bi şey asla yapmam Karşıdakini önemserim sevmesem bile güzelce mesafeli davranırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Belki sen bi yerlerde bişeyleri yanlış yapıyor olabilir misin? Ne bilim belki insanlara fazla taviz veriyosundur gibi
Çok haklısın galiba taviz veriyorum
İkili ilişkilerde daha ağır daha oturaklı davranırsan karşında ki insanın dikkatinde olursun. Daha bi ilgili davranır karşında ki insan
Ben ağırdan ziyade samimiyim
Kendimi adam yerine koymem karşı tarafı koyduğum kadar
Karşıyı daha çok önemserim anaç bir yapım va r
O zaman karşına henüz istediğin gibi biri çıkmamış. Çıkar ama sabırla beklemelisin 🌸
Umarım çıkar
Pozitif düşün ki her şey iyi olsun. 😊
Olur denerim saol
Buna ihtiyacın var mı gerçekten "bir erkek tarafından sevilmeye"
Sadece buna ihtiyacım va r
Her insanın sevgiye ihtiyacı vardır şu kendini beğenmiş; ben kendime yeterim insan tiplemesinden çıkın aga
@xakya aslında demek istediğim o değildi, sevgiyi başka yerde de arayabilir ; illa bunun karşı cins olmasına mı gerek var
@xakya sevgi dediğin şey yemek ya da su değil ki herkesin ihtiyacı olsun?
@Mer93 saplaa dlfödş
Aradığım sevgi değil öyle olsa etrafımda sevilen sayılan biriyim
Ama bende boşluk var aşk boşluğu
Eşya ile de giderebilirsin o boşluğu @butterflysz
@mirenseshanimm var ya da yok o insana göre değişir ama şu var, bir insanın bir diğer insanın gözlerine bakınca, gülümsemesini görünce, sadece ve sadece onun varlığını hatırladıkça bile kendini dünyanın en şanslı insanı hissettiği bu mutluluğun ve karşı tarafa hissettirdiği bu duygunun yerini evde çiçek beslemekle kucağında kedi uyutmakla nasıl doldurabilir.
@Mer93 bu da eşya diyor. Aynen aga pahalı kıyafetler spor arabalar falan alsın yatağa onlarla girsin onları koklasın o eşyaların gözüne baksın aynen eşya falan filan
@xAkya Yatağa girmekle bir şey olduğunu sanan birisi bana bir zahmet aga falan demesin.
@xAkya ne saçma eşya ile geçer mi hiç
Karşı tarafın benliği olmalı ruhu olmalı
@Mer93 spor arabanla garajda oturup çay kahve iç o da olur.
@xAkya Çay kahve içmek için karşımda et parçasına gerek duymuyorum. :)
@Mer93 sen de basit zavallı muhtaç bir et parçasısın bunu da unutma 😉 bu yüzden insanın insana ihtiyacı var
@xAkya Şu an bir şeye muhtaçlığım yok, yaşlanınca olur elbet, onun da haplarla fişimi çekmek gibi bir çözümü var. Sırf bu yüzden yalan bir ruhun, sahte bakışlarına ve yalandan sevgi sözlerini çekmeye gerek yok.
@Mer93 senin sevgin sahteyse bu senin sorunun veya partnerinin sorunu. Sevginin değil.
@xAkya
Sevgim olmaz ki sahte olsun. :) Sevgi dediğin şey kendisi sahte, seni güzel kandırmışlar.. üzüldüm.
Yakın zamanda inşallah
Muhtemelen hiç bir zaman çünkü inanmıyorsunuz.
Ben inanıyorum
İnansan şimdiye kadar olurdu, yaşın az değil.
Saol yaşımı dediğin için
Ama yok çıkmadı karşıma
Çıkanı da geri çevirmişsinizdir muhtemelen tipsiz diye.
Ruhsuz diye çevirdim
Ten rengin ne ve saç rengin
Buğday
Sevilme ciddiyim
Sevilmek istiyorum
Çıkarsız
Kimseyi umursamadan
Zorluğa göğüs gererek
İşte sorun orada bu dediğini yapacak adam kalmadı kaldıysa bile onlar hayatına kimseyi almaz
Bi adam da beni sevsin ya
Umarım sever ama kendimden örnek vereyim kızları kendimden uzak tut
Tutuyom
Oala bilir ama artik senin sec2n olma vaktin geldi
Sen tut tutmayan biri de beni seçer
Benim gibi hepsi ve tutar
Neden sevilmiyorsun
Bilmiyorum kimse aşık olmuyor
Sen fazla mi iyisin
İyi derken nasıl mesela
Sanırım iyiyim yani merhametliyim karşı tarafı üzmem içten pazarlık etmem sevmiyorsan seviyor gibi gözükmem
İstemiyorsam bi şey asla yapmam
Karşıdakini önemserim sevmesem bile güzelce mesafeli davranırım
O yüzden hayatına aldıkların seni uxuyor
Nasıl yani
Hayatına aldığın insanlar seni rtkiliyor
Etkiliyor
Ben onları etkiliyor muymuşum sence
Sen değil onlar etkiliyor seni
Ne yani ben onları etkilemiyor muyum
G t yapar misin
Yapmam çünkü beni kimse anlamıyor içimdeki boşluğu çözemez kimse
Büyük konuşuyorsun yardımcı olurum
Nasıl olucaksın
Sen gt yap
Yapmıyorum buradan de
Burdan hesap kapanir sende biliyorsun
Niye kapansın
Şikayet ediyorlar
Üff diyeceksen de
Burdan diyemem maalesef
Sen bilirsin
Ben değil sen bilirsin
gel evlenelim :P
Yaşın kaç başın kaç evlenelim diyor
30
Hiç bı zaman
Neden
Doğru insan kalmadı da ondan
Zamani gelince
Gelsin artık
Gelmesi icin napyosun
Gokten mi incek
Ne bileyim
Napılır gidip teklif edecek halim yok
Yokta bi av kesturecen gozune
O zaman aşk olmuyor
Bak ben ne zaman birisini sevsem ben başlatsam kahve içelim mi desem ondan soğuyorum
Benim seçen değil seçilen olmam lazım
Yoksa kemal kilicdar oglu gibi secilmeyi beklersin 🤣🤣🤣
Sanırım öyle
Hadi bakalim is basina